Top!!

Beste Smaak, goeie resultaten.

Kosso nutrition kast worden is de mission

Goede service snelle levering. Lekkere smaken. Goeie prijzen. Van een dikkie dik naar kast. Daarbij helpt kosso jou aan je nutrition.

GEWELDIG

Kossonutrition verkoopt producten van zeer hoge kwaliteit. Ieder persoon is verschillend en heeft zo ook zijn eigen doelen. Kossonutrition kan je bij elk doel helpen om het te behalen! De pre-workouts zijn abnormaal goed, en de supplementen die je dagelijks moet innemen zijn ideaal, want ze zitten allemaal in 1 pakket! Ik support deze onderneming vanuit mijn hart!!

Goeddd top!

Netjes geleverd en snel ook !!

De beste suplimente dat ik tot nu toe heb gebruikt ze helpen veel

De beste creatine, proteine. Goede smaken ook!

Voor 23:00 besteld morgen in huis is onzin, 3 dagen verder en heb nogsteeds geen supplementen.

ontevreden

Problemen met levering, maar prima opgelost door Kossonutrition

Ik heb vorige week wat besteld bij Kossonutrition maar nog steeds niks binnen gekregen. Ik ben netjes gebeld door Kossonutrition en zij hebben uitgelegd wat het probleem was en dit vervolgens netjes met mij opgelost dus daarom zeker tevreden nu.

Slecht

Ik neem normaal de weight gainer van optium nutrition, maar ik dacht ik probeer deze een keer maar vergelijken optium is dit zo slecht als je het shaked dan blijven er allemaal witte puntjes in wat vies smaakt bij het drinken en ik heb de smaak chocolate maar daar smaakt het naar mijn mening niet naar voor mij helaas geen herhaling niet persoonlijk kosso is een goeie kerel

Slecht

Slecht last van buik

Toppers

Top kwaliteit

Goede supplementen met andere smaken en structuur.

Ik gebruik het nu een week en tot mijn verbazing ben ik al aangekomen door de bulk van kosso. De supplementen zijn fijn in te nemen en helpen tegen de spierpijn. Ik raad iedereen het aan. Top supplementen. Plus de supplementen hebben een andere structuur dan dat ik gewend ben. Dat maakt het vernieuwend voor mij.

Top spul!

2e bestelling binnen gehad, de eerste was de pre-workout poppin cola die ik voor mijn verjaardag gekregen had, niks leek mij energie te geven maar deze werkt echt zo goed, ik word eindelijk niet misselijk van een pre-workout of last van mijn hart. Daarnaast heb ik de eiwitten maximaal in banaan en vanille smaak en deze bevallen beide super goed, lekkere smaak, absoluut geen chemische smaak (eindelijk!) en natuurlijk veel minder spierpijn de dag na het trainen. De volgende bestelling word zeker de diet support. Ik ben fan van Kosso Nutricion!

Bestelling geplaatst nog niks binnen gekregen.

Normaal gesproken komen de bestellingen gelijk dag later. Alleen dit is al de 2e dag dat ik zonder shakes zit wat ik eigenlijk hard nodig heb. Buiten dit zijn de shake’s gewoon perfect met een lekker smaakje.

Niet de verwachte kwaliteit

Helaas niet de verwachte kwaliteit. De pre workout geeft totaal geen effect, ik heb heel wat pre workouts geprobeerd en bij deze voel je totaal niets, jammer ! De eiwitshake proeft chemisch en krijg er pijn aan me buik van. De snelheid van verzenden is ok

Goede producten

Voldoet aan verwachting goede producten

Bestelling altijd in orde en altijd op tijd hele goeie kwaliteit zeker een aanrader

Hun service en supplementen zijn echt ander level

gek worden

ik heb de preworkout van een vriend gekregen om te proberen je word er hyperactief van super sterk handel

nog geen voedingsschema ontvangen

ik had 25 april de intake formulier ingevuld en doorgestuurd, maar heb nog niks terug gekregen. Ik zie wel andere mails langskomen van Kosso en open ze maar geen voedingsschema. Er stond max. 3 werkdagen maar nog niks, ook bij spam niet.. Begrijp dat t misschien druk is ivm zomer enz, maar hoop dat ik m snel binnen krijg.

Top die weight gainer werkt super goed

Vanaf dag 1 al bij KN. Daarna niks anders meer ! Pre, alles in één, BCAA en de eiwitten maximaal.

Super zeker doen

Heb het gebruikt en werkt zeker en goeie service.

zeer goed

veel energie

Het product(en) werden niet geleverd

Wacht al sinds 8 april voor mijn bestelling dat ik nam maar is er nog steeds niet aangekomen. (Jammer dit) Zou graag mijn geld terug willen als het nog steeds niet is aangekomen!

Aan de Heijgraef 13

6161 DK Geleen

Over Kosso Nutrition

Wil jij een kast worden of gewoon afvallen, wij helpen jou je doelen behalen door middel van Kosso Nutrition & Coaching by Kosso.