Sky is the f*cking limit

Goeie kwaliteit en geeft je een heerlijke boost tijdens het trainen.

Perfect bro

Fuckin motiverend

Kossonutrition=Goated

De pre is andere planeet en kosso is een influencer die zeker is van zn zaak en zn mening altijd showt zo hoort het en niet net als mo hennep onzin blijven roepen

Snelle levering, keurige verpakt

Top die capsule fatburner, je krijgt echt geen trek meer als je hem heb ingenomen. Het is makkelijk weg te drinken met water

Top Supplementen. Aanrader!! Goede kwalitei!!

Aanrader!!!

Positief

Over alles ben ik wel positief behalve de preworkout. De werking is prima maar de crystallen worden snel hard en dik na een tijdje in de bak

Ik heb bij body & fit en mb nutrition 1st mijn spullen gehaald. Sinds ik het bij Kosso nutrition haal ben ik nergens anders meer gaan halen. Uitstekende spullen en de kwaliteit is van hoge klasse. Zeker de poppin cola is 1 van mijn favorieten. Ik heb hierdoor mijn doelen aardig weten te behalen met de spullen van Kosso nutrition en ga er zeker mee door.

Super snel geleverd netjes verpakt

Snel en netjes geleverd en goede kwaliteit

Eiwit maximaal vanille is kkr lekker

Ik heb creatine en eiwitten maximaal gehaald. Creatine is gewoon whatever, creatine is creatine. Maar die eiwitten maximaal vanille smaak is oprecht zo lekker.

Top levering

Bestellen, betalen gelijk daarna ingepakt en opgestuurd top

Top top top

Gister besteld vandaag geleverd super snel en goeie levering top kwaliteit!!!!!

Elke keer top weer thanks

Goed spul

Super spul !!!!!

Heb fat burner besteld en eerlijk hij is super lekker zeker een aanrader !!!!!!!!!!!!!

Zeer tevreden over de supps.

Kwaliteit is super, niet te vergelijken met andere merken en ook heel goed dat elk product anders proeft en qua samenstelling. Lekkere smaken en goede prijs/kwaliteitverhouding!

Kosso is de betrouwbaarste vriend

Kosso is chill en zijn producten dus ook

Topproducten

Deze producten zijn van zeer hoge kwaliteit een aanrader

Ik ben super tevreden

Ik ben super tevreden met de vitamine die ik heb gekregen voel.me gelijk veel meer energie en de geur hanger voor in de auto ruikt ook super lekker

zeer goeje kwaliteit

ik ben zeer blij van de producten en alles is een zeer goeje smaak egt een aanrader

Alles in orde en mooi optijd

100% tevreden

Meesterlijke kwaliteit

Het zijn geweldige producten. Kwaliteit is inderdaad prioriteit bij Kosso. Ik zou 5 sterren geven als de producten continue op voorraad zou zijn. Ik snap ook dat het niet altijd mogelijk is. Maar soms duurt het echt te lang. Levering is altijd snel. Website is duidelijk.

Super !

Snelle levering ! Juiste producten met goede kwaliteit

Super producten ben zeer te vreden

Het smaakt super goed alleen 1 kleine probleempje mijn pre workout wort hard terwijl ma voor de rest alles top

Met deze pre workout ga je echt knallen in de gym!!!! Bessensmaak is het lekkerst.

Aan de Heijgraef 13

6161 DK Geleen

Over Kosso Nutrition

Wil jij een kast worden of gewoon afvallen, wij helpen jou je doelen behalen door middel van Kosso Nutrition & Coaching by Kosso.