Weer uitstekend geholpen door Mark

Afgelopen week heb ik 2 objectieven aangeschaft bij Foto Kino Linders. Mark heeft mij weer top geholpen. Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop.

Prettig contact

Goede service van een Hofleverancier!

Helemaal relaxed

Ik wilde al een tijd een 16-55mm f/2.8 voor mijn Fujifilm als extra lensje. Ik dacht: kan ik die gewoon tweedehands kopen op Marktplaats? Uiteindelijk vond ik er één bij Foto Kino, direct gekocht. Hij was in perfecte staat, mét een aardig kaartje en allerlei accessoires bij de lens, zoals een boek en wat microvezeldoekjes van Fujifilm. En ik kan ook nog de btw terugkrijgen! Ik had geen betere service kunnen wensen én het was een erg goede deal vergeleken met andere Marktplaats-aanbiedingen voor dezelfde lens.

Uitstekende service

Goede uitleg en goede service voorwaarden

Zeer vriendelijk en deskundig.

Prima behulpzaam en goede uitleg. Verstandig advies.

Super service

Hun ervaring en advies zijn super. Service top Hele duidelijke uitleg en nemen de tijd voor iedere klant

Op en top klantgericht!

We wilden een camera, om 360 graden mee te kunnen filmen. Uitgelegd wat en hoe we wilden filmen... Er werd meteen gezocht naar het beste en meest voordelige pakket, zodat we alles zouden bestellen wat we nodig hebben. Datgene dat er niet was, werd meteen besteld en binnen een week werden we al gebeld dat het geleverd was! Net voor sluitingstijd waren we in de winkel en dan nog werd er alle tijd genomen om alles te laten zien en te controleren! Kopje koffie er bij... Top!

Wederom klasse service

Zij zetten graag een stap extra

Fijn, snel, zeer behulpzaam

Goed advies gekregen, fijn contact, snelle service en alles extreem vriendelijk!

Mijn ervaring met Mark van foto linders in venlo. Zeer familiar omgang met mij en uitmuntend vakbekwaamheid altijd een open oor en zorg samen met jou voor de passende oplossing.

Zeer goede service!

Weer erg goed geholpen bij mijn aanschaf van een nieuwe camera. Zéér nette prijs voor mijn oude camera, hier kom ik zeker terug.

Zeer goede service

Persoonlijke service. Vakkennis.

een aanrader

Ze hebben een fijne, overzichtelijke webshop en de bestelling was snel geregeld. En bij het afhalen werd ik vriendelijk en goed geholpen. Ik ben heel erg tevreden.

Het personeel is zeer deskundig, eerlijk en betrokken. Vanaf het eerste contact word je vriendelijk en professioneel geholpen, wat direct vertrouwen wekt. Ze nemen de tijd voor je en denken echt met je mee. Dankzij deze fijne ervaring kan ik het iedereen van harte aanraden om hier hun aankopen te doen.

Snel geleverd, zoals beschreven aangekomen

Uitzonderlijk

Uitzonderlijk persoonlijk, vriendelijk, attent enzovoort. Ik plaats nooit reviews, maar deze is absoluut verdient! Voor "gewoon" een bestelling net even dat extra stapje zetten is echt tof, mijn volgende bestellingen ga ik 100% zeker bij jullie doen!

Net dat beetje extra

Snelle levering en ze doen aan goede customer service

Zoals altijd heel goed en prettig geholpen.

Ik kom al lang bij foto kind Linders. Ik wordt telkens fijn geholpen. Ze hebben alle tijd voor je en alle vragen worden beantwoord. Zeker een aanrader.

Fijne verkoper die luisterde naar m’n wensen en vertaalde dit naar de beschikbare producten.

Fijn en ontspannen. De tijd nemend en goed advies.

Snel en persoonlijke aandacht

Ik had een online bestelling geplaatst en die werd snel en correct geleverd. Met de persoonlijke kaart en een kleine lekkernij en ingepakt was het echt een kadootje voor onze vakantie!

Zeer goede service en uitleg.

Duidelijke uitleg mbt de camera's. Nemen de tijd om samen uit te zoeken welke camera het beste bij jouw wensen past. Heel vriendelijk personeel en goed geholpen.

Zeer positief

Via internet een Voigtländer lens besteld die zeer snel en in perfecte staat is afgeleverd. Ook het voorgaande telefoongesprek met de eigenaar van de zaak was zeer prettig en informatief.

Deskundig en vriendelijk

Zeer tevreden over de informatie over de aangeschafte camera. Duidelijk veel kennis aanwezig in de zaak. Vriendelijk en geduldig te woord gestaan.

Fijne zaak met zeer deskundig advies.

Vandaag een Canon L- lens gekocht. De gedegen kennis van Mark heeft mij over de streep getrokken. De inruil prijs voor mijn oude lens was prima. Wil de mensen van Foto Kino Linders bedanken, ga zo door mannen.

Perfecte service en kundig advies!

Het team van Kino Linders neemt de tijd om de verschillende camera modellen goed aan je uit te leggen. Het fijne is dat ze echt met je meedenken over welke camera het beste bij je wensen past. Zo weet je zeker dat je met de juiste keuze de winkel uitloopt. Daarnaast kom ik ook al jaren in de winkel om mijn filmrollen te ontwikkelen. Altijd super fijne en snelle service. Deze plek heeft alle kennis over en passie voor fotografie in huis! :)

Klaasstraat 32

5911 JR Venlo

Over Foto Kino Linders

Foto Kino Linders, bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier, is een van de oudste familiebedrijven in Nederland. Mede door hun zeer komplete aanbod in foto-apparatuur, bekleden ze een vooraanstaande positie in hun branche. Alle merken zoals Canon, Nikon, Sony, Olympus/OM System, Fujifilm, Panasonic, Sigma, Tamron en Godox zijn zeer uitgebreid vertegenwoordigd tegen internetprijzen. Kernwaarden zijn vakkennis en servicegerichtheid. Men beschikt over een uitgebreid fotolaboratorium, waar vrijwel elke vraag op printgebied ingevuld kan worden. Men kan er terecht voor pasfoto’s voor alle landen en documenten, met goedkeuringsgarantie.