Heel goed geholpen bij de aankoop van een nieuwe lens.

Leuk gesprek gehad met die nieuwe eigenaar. Fijn om te zien dat er nog zelfstandige middenstanders zijn die snappen wat de consument naar de winkelstraat trekt. Een geweldig assortiment. Vakkundig personeel en scherpe prijzen.

Fijn geholpen. Nemen de tijd boot je.

Fijn geholpen. Kijk mijn eigen apparatuur voor een goede prijs inruilen. Hier was ik heel blij mee.

Persoonlijke en vriendelijke service

Ik belde Kino Linders voor de beschikbaarheid van een camera. Model was niet meer beschikbaar maar ik werd wel ingelicht dat de nieuwe uitvoering binnenkort uitkwam. Werd een paat maanden daarna gebeld dat ze een exemplaar voor mij gereserveerd hadden. Direct besteld en een dag laten in een mooie verpakking met een persoonlijk briefje bezorgd. Ondanks dat wij in Den Haag wonen kan ik zeggen dat ze er een klant bij hebben.

Fantastische service en advies

Absoluut mijn voorkeur om hier mijn apparatuur te kopen. Niet alleen deskundig advies maar denken vooral mee in oplossingen.

Geweldige zaak!

Ik kom er al bijna 40 jaar en heb er verschillende generaties meegemaakt. Erg mooie winkel met een groot assortiment. Het personeel is vriendelijk, hulpvaardig en zeer kundig. Kortom, een aanrader voor iedere foto-enthousiasteling, amateur of professional. Ik blijf er komen!

Goede info en service

Fantastische keuze in camera's en objectieven...

Fijne zaak met deskundig personeel

Fijne zaak met mooi assortiment en deskundig personeel dat oprecht adviseert.

Uitstekende service en kennis.

Uitstekende service en kennis.

Goede uitleg, prettige omgeving waar ze altijd tijd voor je hebben.

Een persoonlijke aanpak en prima vakmensen!

Na jaren al mijn camera's op het internet te hebben gekocht ben ik voor een Canon systeemcamera binnengelopen bij Foto Kino Linders. Zij nemen alle tijd om je onder het genot van een uitstekende kop koffie uit te leggen welke camera het best bij je past. Je krijgt goed en eerlijk advies. En ze weten waar ze over praten, echte mensen uit het fotovak! Probeer dat maar eens te vinden op internet. En wat veel mensen niet weten of willen geloven: je kunt bij hen tegen concurrerende prijzen een camera kopen! En ze hebben een zeer uitgebreid assortiment. Warm aanbevolen.

Super vriendelijk personeel en een fijne persoonlijke advisering! Ze denken echt met je mee en willen oprecht het beste voor je!

Aangenaam en professioneel

Ruim aanbod, personeel neemt tijd om te vragen wat je als klant nodig hebt en zou willen. Ze nemen de tijd voor je en zijn deskundig. Begrijpen ook de factor budget en schakelen meteen.

Nieuwe camera uitstekend uitgeleverd

Prima advies en goede service. Top.

Nieuwe camera gekocht en mij daarover laten adviseren.

Jullie hebben een goede ervaren service.

Er zijn veel knooppunten op internet, echter daar hoef je niets te vragen, deze hebben ook niet de ervaring die jullie hebben. Dat voelt heel goed.

Professioneel en deskundig advies

Vriendelijke medewerkers Deskundig en professioneel Goede prijs

Goede service zo als altijd.

Vriendelijk geholpen.

Goede fotozaak.

Een Canon extender gekocht (tweede hands ) die in bijna nieuwstaat verkeert voor een mooie prijs en werd ook heel snel verzonden. Voor degene die een Canon extender willen kopen de versie zonder de type aanduiding passen allen op de oudere EF lenzen vanwege het glas wat uitsteekt.

Snelle goed service

Overgestapt van mijn CanonRP naar een Canon R8. Kreeg goede uitleg over deze stap vooruit.

Vriendelijk, kennis en hele goede uitleg met een woord fantastisch

Fantastische service, kennis en behulpzaam

goedgeholpen

leuk personeel je wordt goed geholpen en leggenen alles goed uit ze nemen ook de tijd voor jouw en als je wilt krijg je een lekker kopje koffie

Goed advies

Goed advies ontvangen over de aanschaf van mijn eerste camera

Uitstekende service, kwaliteit en winkel

Word altijd goed geholpen en prijzen zijn scherp. Fijne winkel.

Canon 100 400 rf

Goede en eerlijke adviezen koop standaard bij deze winkel

Fantastische service

Jaren lang koop ik mijn spullen bij hun. Dit vanwege de expertise die aanwezig is en de service die je keer op keer weer krijgt. Daarnaast is er de mogelijkheid om telkens met dezelfde persoon contact te kunnen hebben. Wat dat betreft een klein en fijn bedrijf met zeer grote service die gewoon verder gaat na aankoop. Ik rij graag af en toe van Almere naar Venlo om een aankoop te doen. Ik beveel dit bedrijf aan voor mensen die service heel belangrijk vinden.

Klaasstraat 32

5911 JR Venlo

Over Foto Kino Linders

Foto Kino Linders, bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier, is een van de oudste familiebedrijven in Nederland. Mede door hun zeer komplete aanbod in foto-apparatuur, bekleden ze een vooraanstaande positie in hun branche. Alle merken zoals Canon, Nikon, Sony, Olympus/OM System, Fujifilm, Panasonic, Sigma, Tamron en Godox zijn zeer uitgebreid vertegenwoordigd tegen internetprijzen. Kernwaarden zijn vakkennis en servicegerichtheid. Men beschikt over een uitgebreid fotolaboratorium, waar vrijwel elke vraag op printgebied ingevuld kan worden. Men kan er terecht voor pasfoto’s voor alle landen en documenten, met goedkeuringsgarantie.