Top foto zaak

Goed geholpen duidelijke uitleg meedenken met cashback

geweldig

Dit is een winkel waar vakmanschap en klantvriendelijkheid bovenaan staan.

Goede service en fijn behandeld als klant.

Ik kreeg goede adviezen en vriendelijk personeel.

Professioneel en kundig

Klantvriendelijk, kundig en snel geholpen

Klantvriendelijk en behulpzaam

Waren op zoek voor een spiegelreflex camera voor mijn dochter. Meteen toen er een binnenkwam die voldeed namen ze contact op met ons. Zijn er meteen naartoe gegaan en de camera opgehaald na eerst uitgebreide uitleg te hebben gehad.

De fotozaak van Nederland

Voor alles dat je nodig hebt voor fotografie is Foto Kino Linders het bedrijf waar je de benodigheden kunt vinden. Goed en vooral betrouwbaar advies, goede service. Prima prijzen en vriendelijk personeel. En vooral belangrijk ook na aankoop!

Geweldige kennis en service.

Uitstekende prijs- kwaliteits verhouding. Ruim aanbod met de laatste nieuwe spullen.

Komen afspraken gewoon na

Komen afspraken gewoon na

Fantastisch!

Zelf had ik geen ervaring met de apparatuur die ik wilde kopen, maar dankzij de professionele en de prettige sfeer heb ik toch besloten om tot aankoop over te gaan en ik ben er erg tevreden over.

Super advies, nemen de tijd voor de klanten

Fijne winkel met een zeer uitgebreid assortiment.

Goed advies

Goed advies

Top fotozaak met uitmuntende service en zeer kundig personeel!

In deze winkel staat service duidelijk voorop. Met het professioneel en vriendelijk personeel en de competatieve prijzen(we blijven immers nederlanders…) weet deze zaak zich duidelijk te onderscheiden. Een zaak waar ik graag kom, ook als ik niet persé iets nodig heb.

Zeer deskundig personeel met een mooi assortiment.

Zeer deskundig personeel met een mooi assortiment.

Uitstekende service!

Bij het kopen van een toestel of een lens word je uitgebreid geïnformeerd over het gebruik. Ook de aftersales is dik in orde. Vragen worden altijd goed en duidelijk beantwoord.

Perfecte ondersteuning

Een zaak waar ze je kennen en niet als nummer.

Goed advies en vriendelijk

Prima camera advies. Daarnaast een kompleet pakket met gratis afdrukken om te oefenen.

Deskundig vriendelijke en betrouwbaar.

Goede en gedetailleerde uitleg over het product dat ik bij jullie heb gekocht. Het team is enthousiast en deskundig en de zaak ziet er mooi en piekfijn uit.

Gewoon top

Zoals ik gewend ben van Foto Kino Linders was dit weer gewoon goed, zoals het hoort te zijn. Altijd goede service en aandacht.

Speciaalzaak met persoonlijke houding

Ik heb hier een verrekijker gekocht als verjaardagscadeau voor m'n vriendin. Ik heb hier het product gekocht vanwege het specialisme en de scherpe prijs. M'n vriendin was aangenaam verrast met het cadeau. Niet alleen vanwege het cadeau, maar ook hoe het aan is gekomen. Mooi ingepakt met persoonlijke boodschap en attentie maakten het een leuke ontvangst! Mocht ik weer iets nodig hebben rondom fotomateriaal, dan koop ik hier graag opnieuw iets.

Goede uitleg over de verschillende mogelijkheden voor een nieuwe fotocamera.

De verkoper weet waar hij over praat. In eerste instantie wordt gevraagd wat je met de camera wil gaan doen. Vervolgens krijg je duidelijke uitleg over de verschillende modellen en merken. Niet zo'n standaard "verkooppraatje" waarbij wordt verteld wat jij als potentiële koper wil horen, maar uitleg van een vakman met kennis.

Weer uitstekend geholpen door Mark

Afgelopen week heb ik 2 objectieven aangeschaft bij Foto Kino Linders. Mark heeft mij weer top geholpen. Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop.

Prettig contact

Goede service van een Hofleverancier!

Helemaal relaxed

Ik wilde al een tijd een 16-55mm f/2.8 voor mijn Fujifilm als extra lensje. Ik dacht: kan ik die gewoon tweedehands kopen op Marktplaats? Uiteindelijk vond ik er één bij Foto Kino, direct gekocht. Hij was in perfecte staat, mét een aardig kaartje en allerlei accessoires bij de lens, zoals een boek en wat microvezeldoekjes van Fujifilm. En ik kan ook nog de btw terugkrijgen! Ik had geen betere service kunnen wensen én het was een erg goede deal vergeleken met andere Marktplaats-aanbiedingen voor dezelfde lens.

Uitstekende service

Goede uitleg en goede service voorwaarden

Zeer vriendelijk en deskundig.

Prima behulpzaam en goede uitleg. Verstandig advies.

Klaasstraat 32

5911 JR Venlo

Over Foto Kino Linders

Foto Kino Linders, bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier, is een van de oudste familiebedrijven in Nederland. Mede door hun zeer komplete aanbod in foto-apparatuur, bekleden ze een vooraanstaande positie in hun branche. Alle merken zoals Canon, Nikon, Sony, Olympus/OM System, Fujifilm, Panasonic, Sigma, Tamron en Godox zijn zeer uitgebreid vertegenwoordigd tegen internetprijzen. Kernwaarden zijn vakkennis en servicegerichtheid. Men beschikt over een uitgebreid fotolaboratorium, waar vrijwel elke vraag op printgebied ingevuld kan worden. Men kan er terecht voor pasfoto’s voor alle landen en documenten, met goedkeuringsgarantie.