Zonder enige twijfel een 10 met een griffel!!

Uitstekende en betrouwbare adviezen en geen opdringerige verkopers(sters). Ik ben blij van Foto Kino Linders er is, van mij hebben ze daarom de gunfactor. Gee grote retailers maar een ongedwongen en eerlijk advies.

Nemen de tijd voor je met goede tekst en uitleg

Verder prima service, alles bij elkaar reden om er mijn nieuwe camera en extra lens aan te schaffen.

Prima winkel, goede uitleg

Prima , Goede verkoper en verkoopster. Veel tijd voor ons.

Snel, persoonlijk, servicegericht

Fijne winkel. Deskundig personeel. Snelle service.

Super winkel!

Ik ging voor mijn eerste camera. Er werd goed gekeken wat bij mij zou passen. Veel uitleg en advies gekregen.

Ben goed geholpen door enthousiast personeel

Ik ben naar de winkel gekomen voor een nieuwe camera na al een behoorlijke tijd met mijn oude camera te hebben gedaan. Ben goed geholpen ook met het inruilen van mijn oude camera. Tijdens te aankoop was er een korting over het hoofd gezien door het personeel, maar hier zijn ze zelf nog op terug gekomen en hebben dit snel gecorrigeerd, wat is heel eerlijk en netjes vond, over-all perfecte ervaring en ik zou zeker terug komen! Ze staan ook klaar voor alle vragen betreft de camera.

Top zaak

Mijn ervaring was weer als al zoveel jaren gewoon top. Service en producten zijn altijd geweldig Er is geen betere plaats voor info en kwaliteit als bij Kino Linders

Top winkel

Goede service en uitleg bij aankoop verkopers zijn vriendelijk en nemen de tijd voor je.

Geweldige winkel

Wou mij een andere camera kopen en kwam bij Foto Kino Linders uit en daar was ik snel verknocht . Zij hebben heel goed matriaal waar je echt waar voor je geld krijgt. De verkopers hebben alles goed onder controle en hebben een goede kennis in huis.Je kunt als je wat problemen hebt met de camera even daar naar binnen wippen en zij maken het weer snel in orde. Deze winkel is echt een aanrader.

Uitstekende service

Met recht het predicaat Hofleverancier. Zeer goed geholpen, met een uitstekende service. Vakkennis !

Klantgerichte service

Bij aanschaf van mijn nieuwe camera ben ik zeer goed en deskundig geholpen.

zeer vriendelijk personeel met geweldige service

we komen al jaren bij dit bedrijf en komen er echt met veel plezier telkens weer top geadviseerd

Altijd alle kennis in huis, super vriendelijk, goede prijs

Alle vragen worden altijd beantwoord door mensen met passie voor de branche, en altijd zeer vriendelijk en behulpzaam

Geweldig geadviseerd en geholpen bij camera keuze

De eerste keer liepen we gewoon even binnen voor wat eerste info, maar zijn vervolgens in bijna een uur meegenomen in alles wat een beginner moet weten. Daardoor was de keuze om de camera hier te kopen geen moeilijke keuze meer.

Zo enorm tevreden

Je word daar zo enorm goed geholpen geen enkele vraag is teveel, nemen enorm de tijd voor je. En ze weten waarover ze praten wat een bak kennis hebben ze !

Top service, vriendelijk, kundig.

Al jaren een TOP winkel

Niet alleen de vriendelijkheid, maar zeker ook het vakmanschap, snelheid en service zijn fantastisch!

Deskundig en vriendelijk

Professionele verkoper die weet waar hij over praat.

Professioneel en aangenaam personeel.

Bij aanschaf camera en inruil goede adviezen en prijs. En bakje koffie. Persoonlijke aandacht. Kortom aanrader.

Goede uitleg, geduldig, vriendelijk, Wij zijn zeer tevreden.

Top Winkel

En top winkel met goede service en vakkundigheid

Fantastisch! Super geholpen en heel blij met de Camera

Uitstekend geholpen door het team van Foto Kink Linders. Ik ben heel blij met de camera die ik aangeschaft heb.

Perfecte service

Oplossing en service gericht bedrijf.

Veel ervaring en productkennis

Erik dacht heel goed met me mee en stelde de juiste vragen!

Dankbaar dat er nog zulke fotozaken zijn

Vooral om bij omstandigheden van weinig licht betere beeldkwaliteit te bereiken wilde ik overstappen van APS-C naar FF met beter glas, maar ik bleef twijfelen tussen twee merken en online reviews vergrootten alleen de onzekerheid. Gelukkig hebben wij in mijn woonplaats Venlo nog deze echte fotozaak, en daar hebben ze mij op een voorbeeldige manier -dus ook zonder te drammen- begeleid bij het maken van een keuze (die ik nog steeds als voor mij de beste beschouw). Twee keer ben ik op pad gestuurd om foto’s met de eventuele nieuwe apparatuur te maken, nog vaker heb ik met ze naar foto’s van verschillende sets gekeken om te vergelijken. Hier ontmoet je nog mensen die enthousiast zijn EN kennis van zaken hebben EN meedenken om de voor jou (en jouw budget) best haalbare oplossing te bereiken. Mijn hoogst mogelijke waardering dan ook voor de klantgerichtheid, en vriendelijkheid, van eenieder in die zaak overigens. Laten we dit soort zaken koesteren.....

Klaasstraat 32

5911 JR Venlo

Over Foto Kino Linders

Foto Kino Linders, bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier, is een van de oudste familiebedrijven in Nederland. Mede door hun zeer komplete aanbod in foto-apparatuur, bekleden ze een vooraanstaande positie in hun branche. Alle merken zoals Canon, Nikon, Sony, Olympus/OM System, Fujifilm, Panasonic, Sigma, Tamron en Godox zijn zeer uitgebreid vertegenwoordigd tegen internetprijzen. Kernwaarden zijn vakkennis en servicegerichtheid. Men beschikt over een uitgebreid fotolaboratorium, waar vrijwel elke vraag op printgebied ingevuld kan worden. Men kan er terecht voor pasfoto’s voor alle landen en documenten, met goedkeuringsgarantie.