Geweldig!

Goed advies en service. Als je een fotocamera wilt kopen zou ik deze fotozaak zeker aanbevelen. Op alle vragen krijg je een duidelijk en eerlijk antwoord.

Een prima eerste ervaring

Doordat een moeilijk te krijgen objectief bij de grote internet-fotozaken niet leverbaar was, naar Foto Kino Linders uitgeweken. Snel, keurig (zelfs in kadopapier ingepakt) bezorgd.

zeer prettig en behulpzaam

Men was zeer behulpzaam, begripvol en helpend bij het maken van een juiste en passende keuze

top winkel!

Camera en cameratas besteld en vooraf via de mail nog even gevraagd of de tas passend was. Heel snel keurige reactie terug. Daarna de bestelling gedaan on volgende dag in huis. Extra aandacht in voor de verzorging van alles. Camera ingepakt in cadeaupapier, handgeschreven kaartje erbij en een smakelijk attentie. Waar vindt je dat nog? Kortom: Top.

Sehr freundliche Mitarbeiter

Ich gehen immer wieder gerne hin. Die Mitarbeiter sind sehr freundlich und hilfsbereit.

Heel goed geholpen!

Zeer goede en begrijpelijke uitleg

Ruim de tijd genomen om mij exact te vertellen hoe de zoomlens en flitser (beiden Nikon) gebruikt kan worden

Foto in één keer getroffen.

Deze winkel bezocht, na een tip! En ik ben voor een aantal zaken direct geslaagd. Ik ben op een goed moment in de zaak gekomen! Aantal goeie aanbiedingen gescoord. Goed geholpen, en ze namen de tijd! Goeie services

Prima geholpen!

Binnen twee dagen de aangekochte lens in huis, super en snel geholpen. Betrouwbaar adres.

Bijzonder vriendelijk en behulpzaam

Ongewoon vriendelijk en behulpzaam. Niets dan lof!

bereikbare vakmensen, betouwbaar, goede afwikkeling.

zo zou je het altijd willen.

Fijne behulpzame medewerkers

Erg kundige en behulpzame medewerkers

Super geholpen

Geduldig, vriendelijk, deskundig! Fijn om zo’n zaak in de buurt te hebben.

Goede oplossing gevonden voor mijn probleem. Snel geholpen, persoonlijk en prettig.

Service ten TOP

Goed en snel contact. Gepersonaliseerd bij een aankoop. Gewoon geweldig.. alleen voor de service en vriendelijk zal je al wat aanschaffen.

Heel erg vriendelijk

Ik word erg goed geadviseerd en begeleid!

Volledige en prettige begeleiding

Uitstekende service

Korte lijnen, vakmanschap en goede prijs.

Prettig

Vriendelijk en prettig

Vriendelijk, professioneel en proactief

Top. Uitstekend en snel geholpen. Denken mee en zetten net dat stapje extra.

Top zaak

Duidelijk en goed advies. En eerlijke inruilprijzen.

altijd goed advies

Op zoek naar Camera voor mijn dochter in de R-serie van Canon zodat zij en ik samen kunnen doen met de objectieven. Na enig dubben tussen diverse mogelijkheden heel tevreden met het resultaat

10 points

goede, vriendelijke en snelle behandeling, verhandeling, bediening

Heel behulpzaam en vriendelijk

Ze namen de tijd om mij goed te helpen, ik kreeg professioneel advies en tips.

Goede informatie over geschikte toestel en deskundig personeel

Klaasstraat 32

5911 JR Venlo

Over Foto Kino Linders

Foto Kino Linders, bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier, is een van de oudste familiebedrijven in Nederland. Mede door hun zeer komplete aanbod in foto-apparatuur, bekleden ze een vooraanstaande positie in hun branche. Alle merken zoals Canon, Nikon, Sony, Olympus/OM System, Fujifilm, Panasonic, Sigma, Tamron en Godox zijn zeer uitgebreid vertegenwoordigd tegen internetprijzen. Kernwaarden zijn vakkennis en servicegerichtheid. Men beschikt over een uitgebreid fotolaboratorium, waar vrijwel elke vraag op printgebied ingevuld kan worden. Men kan er terecht voor pasfoto’s voor alle landen en documenten, met goedkeuringsgarantie.