Helemaal goed , netjes en snel

Snelle en correcte verzending .

Uitstekende uitleg

Uitstekende uitleg gekregen bij aanschaf nieuwe fotocamera

Ik werd vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. De bezorging was correct en snel.

De juiste manier hoe het moet.

Heb goed moment van de dag gekozen voor aankoop van mijn lens, maar dan krijg je ook wat; info over product, tips & trucs, zelfs invoer garantie wordt voor je verzorgd. Kortom hier komen we terug.

Uitstekend.

Telefonisch zeer vriendelijk geholpen. Bestelling supersnel in huis en nog prachtig ingepakt ook. Het was een geweldige verrassing voor mijn echtgenoot.

Professionele servise.

Beste winkel in Limburg!!!

Super vriendelijk!

ik werd al aan de telefoon heel vriendelijk geholpen en degene die ik had gesproken wist bij binnenkomst meteen dat ik degene was die had gebeld. Ik werd kundig en zeer vriendelijk geholpen waar ik heel blij mee was. Een aanrader wat betreft camera winkel!

Vlotte vriendelijke winkel

Product voor een eerlijke prijs, goed verpakt, snel verzonden. Kaartje met persoonlijke boodschap is sympathiek.

Goed verpakt!

De lens kwam overeen met de beschrijving op het web... En kleine attentie met zelfgeschreven tekstje... Top Service!

Super geholpen

Heel vriendelijke mensen met heel veel verstand van camera's en meer Ben Heel goed geholpen heb een Nikon p 1000 gekocht Heel blijven tevreden mee

Uitstekend advies op maat

Het klinkt wellicht afgezaagd maar bij Fotokino Linders is de klant nog koning. Het assortiment is ruim, de prijzen zijn concurrerend en aanwezige vakkennis is uniek. Er wordt kritisch meegedacht als je aankoop overweegt en mocht je ergens mee vastlopen dan is dat snel opgelost. Met de Goldmember-garantie werd de garantietermijn van mijn camera uitgebreid naar maar liefst 5 jaar, in plaats van de wettelijke garantietermijn van 2 jaar en inruil is bespreekbaar.

Iedereen vriendelijk, begrip vol, luisteren naar wat je doel en wensen zijn.

Pakketje met persoonlijke touch

Snelle levering, goed verpakt en mooi geprijsd. Mijn bestelling was als een cadeautje ingepakt met wat goodies en een handgeschreven kaartje ... geweldig, dat kan ik wel waarderen. Vandaar de prima score voor deze foto zaak

Levering zeer snel en netjes verpakt. Dacht dat er een onderdeel niet was geleverd. Hierover via mail contact opgenomen en binnen 5 minuten reactie. Onderdeel was goed opgeborgen zodat het niet kwijt zou geraken.

snelle afhandeling en goede persoonlijke communicatie

Winkels in mijn omgeving gaven aan dat niets geleverd kon worden i.v.m. China Maar Foto Linders had alles voorraad

Goede prijs, snel bezorgd, leuke boodschap

Ze hadden een goede prijs voor een pentablet. Op zondag besteld, maandag verzonden en dinsdag in huis. Ook zat er een leuke persoonlijke boodschap in de doos.

Zeer vriendelijk, behulpzaam en klant gericht. De service is perfect.

Ontzettend goede service

Goede service, denken met je mee, nemen de tijd voor je. Helemaal tevreden de deur uit gegaan!

Goed geholpen (door de telefoon) en snel geleverd

Vriendelijke medewerker die snel het antwoord op de vraag had. Bestelling was snel geleverd met chocolade!

prettig

Klantvriendelijk, staan altijd voor je klaar, nemen de tijd.

ik ben klant bij deze winkel.

Ik word heel graag bediend in deze winkel, altijd professionele hulp, je kunt altijd om advies vragen. Ik hou echt van het personeel. Ik ben al 3 jaar klant bij deze winkel. Ik vind het belangrijk om goede relaties op te bouwen.

heldere en vakkundige uitleg

vakkundig advies

Maakt de verwachtingen waar

Kan zich meten met de grote keten-bedrijven, dus alle reden om lokaal te kopen.

Perfect geholpen

Goede voorlichting en meteen ook gemeld dat als er nog vragen zijn ze deze graag beantwoorden.

Klaasstraat 32

5911 JR Venlo

Over Foto Kino Linders

Foto Kino Linders, bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier, is een van de oudste familiebedrijven in Nederland. Mede door hun zeer komplete aanbod in foto-apparatuur, bekleden ze een vooraanstaande positie in hun branche. Alle merken zoals Canon, Nikon, Sony, Olympus/OM System, Fujifilm, Panasonic, Sigma, Tamron en Godox zijn zeer uitgebreid vertegenwoordigd tegen internetprijzen. Kernwaarden zijn vakkennis en servicegerichtheid. Men beschikt over een uitgebreid fotolaboratorium, waar vrijwel elke vraag op printgebied ingevuld kan worden. Men kan er terecht voor pasfoto’s voor alle landen en documenten, met goedkeuringsgarantie.