Wederom

Wederom vakkundig en klantvriendelijk. Chapeau!

Met kennis van zaken perfekt geholpen

Zie bovenstaand. Verdere uitleg is overbodig.

Vakkennis en klantgerichtheid en een uitstekende service

De klant staat centraal, er wordt gevraagd naar zijn /haar wensen. Door de vakkennis van de verkopers kunnen zij een uitgebreid en passend assortiment voorleggen. Waarbij aan alle mogelijke voor en nadelen aandacht wordt besteed. Ook aan de mogelijke nazorg (service) wordt aandacht besteed. Dit alles in een prettige en ontspannen sfeer. Met veel plezier komen ik en mijn collega's van mijn fotoclub, reeds vele jaren naar Foto Kino Linders.

Het was een feestje om mijn bestelling uit te pakken.

het was erg fijn dat deze fotozaak de fotocamera die ik op het oog had nog op voorraad had. En ik was helemaal blij verrast toen er bij levering een handgeschreven kaartje bijzat en de camera netjes in een cadeau papiertje zat. Ook viel de levertijd me erg mee en was er duidelijke en goede communicatie over de levering.

Bestelling op tijd binnen

Met een hele leuke persoonlijke kaart erbij en chocolade. Zeer attent!

Heldere en vriendelijke communicatie, snelle levering.

Ondanks dat eea online besteld is, weten ze bij foto Kino Linders wat klantvriendelijkheid is. Ben zeer tevreden over het product.

Een top cursus fotografie van Eric Sweijen / Linders!

Mij wordt gevraagd naar mijn ervaring om de dienstverlening te verbeteren? Niets meer aan doen zou ik zeggen. Het was een erg leuke en leerzame cursus van Eric. Heel duidelijk ook. Zo kwam hij iedere les even met een korte samenvatting wat we tot dat moment hadden geleerd. Dat maakte de cursus heel overzichtelijk. Ook sterk vond ik zijn commentaar op ons huiswerk. De foto's die we hadden gemaakt werden altijd enthousiast ontvangen en wanneer er toch kritische punten waren, dan werd dit positief kritisch besproken. Maar bovenal heb ik veel geleerd over fotografie en ben ik erg enthousiast hierover. Daar gaat 't om. 'Schrijven met licht' is voor mij nog een ontdekkingsreis, maar de reis begint goed. Zin in!

Goed geholpen bij telefonisch contact

Nog nooit zo'n leuk pakket ontvangen

You made my day. Dit was het leukste en meest onverwachte Kado. Kende deze winkel voorheen nog niet en kocht een tweedehands prime lens. Zat een leuk persoonlijk berichtje bij en wat chocolaatjes en ik denk dat omdat de doos er niet meer was hij in een hoes kwam. Helemaal top! Dank jullie wel voor deze leuke ervaring. It made my day! Inmiddels de lens flink getest en deze is ook van topkwaliteit (sony).

Top sevice!

Om mee te beginnen heeft Linders een uistekend assortiment. Waaronder de camera die ik nodig had! En dit nog als enige aangezien de camera uitverkocht is in zo goed als alle winkels! Verder gaf ik aan dat ik de camera nodig had voor een bepaalde datum, waarop zij de camera persoonlijk bezorgde zodat deze op tijd zou zijn! Echt top service dus!

Duidelijk en plezierig

Gisteren heb ik gebeld om een FZ1000 voor mij te reserveren. Erik heeft dat correct voor mij geregeld en vanmorgen nam hij alle tijd om het een en ander uit te leggen. Ik kom graag terug!

Super ervaring!

Aardige en behulpzame medewerkers! Niet te beroerd om iets te laten zien :). Kortom goede ervaring!

Vlot perfect afgeleverd!

Online lens besteld en snel goed verpakt afgeleverd. Perfect!

helemaal goed

snel en prettig

Uitgebreid assortiment en vriendelijke bediening

In de winkel met zeer uitgebreide assortiment werden wij vakkundig en vriendelijk geholpen bij de aanschaf van een nieuwe lens.

Prima service en leuke attentie bi het pakket

Snelle levering, alles klopte, persoonlijk geschreven kaart én een lekkernij erbij. Kortom.....erg tevreden.

Goede uitleg

De uitleg voor aanschaf van een fotocamera was goed en duidelijk. De service die je erbij krijgt bij aanschaf van een fotocamera is ook fijn.

Snelle levering en prima service

Al diverse producten gekocht en steeds weer tevreden over de geleverde service

De juiste zaak voor goed advies

Heb relevante informatie ontvangen bij aankoop van een digitale camera.

Goede uitleg

Goed advies gekregen over aankoop Nam de tijd en dacht mee

Zoals altijd duidelijke uitleg, vriendelijke verkoper en eersteklas service!

Zoals altijd duidelijke uitleg, vriendelijke verkoper en eersteklas service! Een echte aanrader!

Snelle levering & fijn contact

Nadat een bestelling bij Conrad van wegwerpcamera's voor onze bruiloft over een paar weken opeens een veel langere levertijd had (en de communicatie daarover vaag was), moest ik opnieuw op zoek naar een winkel die deze cameraatjes snel kon leveren. Het is tegenwoordig überhaupt moeilijk om nog wergwerpcamera's te vinden. Ik kreeg super snel een reactie van Foto Kino Linders op mijn vraag of de camera's op voorraad waren. Meteen besteld en de volgende dag had ik ze al in huis. Heel blij mee!

Fuji fotofilms voorradig

Als gevolg van problemen bij Fuji, waaruit is gebleken, dat er door een productiefout meer dan 600.000 films voor de Europese markt zijn geblokkeerd, ben ik na een 10-tal pogingen bij diverse handelaars er uiteindelijk in geslaagd hetgeen te vinden, wat ik nodig heb en dat heb ik gevonden bij Foto Kino Linders.

Geweldige service

Heb telefonisch contact met ze gehad, even laten de bestellink gehad, en een dag later mijn bestelling thuis, met een leuke verrassing erbij. Echt top service

Hele goede, goedkope en klantvriendelijke zaak

Voor de aankoop van filmrolletjes ga ik naar geen enkele andere zaak meer. Het enige wat Foto Juni Linders nog beter kan maken is als ze Kodak Portra 400 zouden verkopen, die kon ik namelijk niet vinden op de site.

Klaasstraat 32

5911 JR Venlo

Over Foto Kino Linders

Foto Kino Linders, bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier, is een van de oudste familiebedrijven in Nederland. Mede door hun zeer komplete aanbod in foto-apparatuur, bekleden ze een vooraanstaande positie in hun branche. Alle merken zoals Canon, Nikon, Sony, Olympus/OM System, Fujifilm, Panasonic, Sigma, Tamron en Godox zijn zeer uitgebreid vertegenwoordigd tegen internetprijzen. Kernwaarden zijn vakkennis en servicegerichtheid. Men beschikt over een uitgebreid fotolaboratorium, waar vrijwel elke vraag op printgebied ingevuld kan worden. Men kan er terecht voor pasfoto’s voor alle landen en documenten, met goedkeuringsgarantie.