Goed gedaan wat beloofd werd.

nvt

uitstekend

goede service, snelle levering en goed advies

Een “persoonlijke” ervaring.

Het bestelde objectief werd afgeleverd met een handgeschreven gelukwens en een zakje Paaseitjes. Daar word je blij van!

Geweldig. Ook nog thuis bezorgd

Goede service bestelde thuis af geleverd

Zeer behulpzaam.

Ik ben op een fijne en prettige manier geholpen bij m’n aankoop.

Dát versta ik onder vakkennis in combinatie met klantvriendelijkheid.

Ik ben zowel (tot tweemaal toe) in de winkel, alsook telefonisch zeer goed geholpen. Dat wil zeggen: Alles werd op een rustige en voor mij als leek begrijpelijke manier uitgelegd. Het verliep ook op een rustige manier, waaruit bleek dat men alle tijd voor mij nam.

Hele fijne goeie eerlijke sercive

Hele fijne goeie en eerlijke service. Nemen echt de tijd !

Prima website, prima snelheid van levering.

Ik zocht een nieuwe betaalbare verrekijker. De website van Foto Kino Linders.gaf mij snel inzicht in de keuze’s. Bij levering van de verrekijker ook nog een persoonlijk geschreven kaartje. Zeer attent.

Goeie service en zeer klantvriendelijk!

Na telefonisch contact een item via de webshop bestelt, kon de volgende dag al verzonden worden. Pakketje kwam met een leuke attentie erbij. Erg fijne en vriendelijke service.

Ontzettend leuk geholpen en goed advies. Mijn lens kwam razendsnel in een heus feestpakket met leuke verrassingen!

Prima, en heel kundig

Onlangs een camera gekocht, heel kundig advies en de tijd werd genomen voor extra uitleg. Helemaal prima!

Goede prijs en product was niet van nieuw te onderscheiden.

De verrassing maakte de bestelling iets bijzonders

Objectief via de webshop besteld, de prijs was erg gunstig. Het werd vlot geleverd, goed verpakt, niks op aan te merken. In het pakketje trof ik zowaar een verrassende attentie, die hier een mooi plekje heeft gekregen....

Vakkundig, professioneel buiten de specificaties

Foto Kino Linders is eerlijk! Waarom is de duurste camera niet altijd degene die jij moet hebben. Afhankelijk van je doet/wilt doen met de camera krijg je een eerlijk advies. Is de profi line ver overbodig dan is dat het antwoord. Daarnaast kan het goed zijn dat je Merk A voor ogen hebt en met merk C naar buiten gaat. Erg verrassend maar erg fijn. Als we praten over details van een camera wordt er een hoop meer uitgelegd dan enkel specificaties vergelijken. Wat kan functie (software of hardwarematig) A of B nu meer of beter dan een navenant identieke camera? En wat is de invloed op jou specifieke foto stijl. Dit geeft een echt, eerlijk en goed beeld van wat jij doet/wilt doen en welke camera daar het beste bij past. Dit is cruciale informatie die je never op een website vind. Alleen dat blaadje vergelijken kunnen ze bij andere winkels ook...

Product werd snel geleverd maar mijn vraag voor inruil werd niet beantwoord.

Het bestellen en de levering van de Canon camera ging helemaal zoals afgesproken. Echter adverteert Kino Linders ermee dat inruil van gebruikte camera's mogelijk is. In het opmerkingenveld heb ik aangegeven dat ik een Sony toestel wil inruilen maar daar is tot op heden nog geen reactie op gekomen?

Heel leuk verpakte aankoop

Hoewel het leek of mijn bestelde fototoestel in een container uit China nog lang niet aan zou komen, was het er plotseling opeens. In andere zaken niet te krijgen.

Uitstekende service

Vriendelijke, snelle service en levering van uitstekend apparaat.

Prima tevreden

Zeer prettig en deskundig geholpen. Nemen tijd voor goed advies.

Uitstekend!

Snel antwoord om mijn vragen en ook nog eens een snelle levering!

Goede service en snelle levering

Vragen worden snel beantwoord via whatsapp en de verzending is erg snel

Zeer goede service en uitleg.

Zeer vriendelijke verkopers met goede kennis van zaken. ( Zelf ben ik geholpen door dhr. Eric Sweijen. perfect) De baas heeft zelfs mijn aankoop thuis bezorgd. Nogmaals perfecte service.

Wederom zeer tevreden !

Snelle levering, goed verpakt, mooi ingepakt en een persoonlijke boodschap over een vorige bestelling. Fijn een bedrijf dat aandacht heeft voor hun (online) klant en ze waardeert.

Veel aandacht voor storing in betalingsverkeer.

Het vertrouwen werd uitgesproken en artikel verzonden. De Sony flitser verdiend een 10 voor prestatie en prijs. Fijne communicatie vanuit Venlo met als toetje snelle levering incl. een hand geschreven kaartje. Klasse

vakkundige uitleg,

Ga zo door, zeer tevreden.

Super tevreden!!!

Altijd tevreden en goede service!!!

Klaasstraat 32

5911 JR Venlo

Over Foto Kino Linders

Foto Kino Linders, bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier, is een van de oudste familiebedrijven in Nederland. Mede door hun zeer komplete aanbod in foto-apparatuur, bekleden ze een vooraanstaande positie in hun branche. Alle merken zoals Canon, Nikon, Sony, Olympus/OM System, Fujifilm, Panasonic, Sigma, Tamron en Godox zijn zeer uitgebreid vertegenwoordigd tegen internetprijzen. Kernwaarden zijn vakkennis en servicegerichtheid. Men beschikt over een uitgebreid fotolaboratorium, waar vrijwel elke vraag op printgebied ingevuld kan worden. Men kan er terecht voor pasfoto’s voor alle landen en documenten, met goedkeuringsgarantie.