aankoop camera en aansluitend cursus fotografie

In juni 2021 heb ik een nieuwe camera gekocht waarbij erg goede service is gegeven. Aansluitend heb ik in januari en februari 2022 een leuke leerzame fotocursus mogen doen die werd gegeven door Eric Sweijen. Erg leuk gegeven en leerzaam, ondanks dat ik al vele jaren zelf fotografeer. Kortom, Foto Kino Linders, een mooie zaak om terug te komen.

Zeer correcte - Persoonlijke Service! 5 sterren!!

Zeer correcte afwikkeling, snelle levering. Alles per een persoonlijke touch. Vriendelijk kaartje bij. Een echte fotozaak, met passie voor het vak! Aanrader. Dit soort zaken moeten blijven.

Snel en betrouwbaar.

Mijn scanner kwam de volgende dag binnen. De info over t product was uitgebreid en t klopt. Het pakket was degelijk verpakt. De levering snel. Dikke pluim

Superservice, kan niet anders zeggen !

Online besteld maar persoonlijk , na sluitingstijd van de winkel, afgeleverd met een persoonlijk , handgeschreven, kaartje om mij te feliciteren met mijn aankoop en plezier te wensen met mijn nieuwe camera set.

Service was top, Zijn erg behulpzaam en denken met je mee. Bestelling was snel binnen.

Super snelle levering en mooi geleverd!

De bestelling was binnen 3 dagen in huis. De cameralens was ingepakt met cadeaupapier en er zat een persoonlijk kaartje bij. Dat maakt het erg persoonlijk en kan ik erg waarderen.

Goede uitleg en goede service. Vriendelijk

snel en makkelijk

snel makkelijk en goede informatie

Kennis van zaken

Ze hebben kennis van zaken en spreken de taal van de klant. Chapeau!

Uitstekend!

Prima levering, vriendelijk contact.

Vlotte en nette levering.

Plezierig contact. Correcte informatie. Goede prijsstelling.

correct en snel

correct en snel

Prima geholpen en binnen 24 uur de lens in huis!

Ik heb een objectief besteld via internet maar door het contact via email en brief bij mijn bestelling voelde het alsof ik in de winkel ben geweest. Door de vriendelijke en snelle reactie staat Foto Kino Linders met stip op 1 voor mijn volgende aankoop!

Snel en makkelijk

Makkelijk te bestellen en zeer snelle levering.

Zo als altijd,netjes beleefd en hulpzaam.

Deskundig advies.

Prettig en behulpzaam personeel.

Ik vind het goed dat het pakket gewoon in papier werd verpakt in plaats van in een extra kartonnen doos. Beter voor het milieu door minder verspilling. Alle kleine beetjes helpen en dat heeft deze leverancier goed begrepen.

Online bestelling, lens die bijna overal uitverkocht is hier wel op voorraad (was de vorige keer met mijn nieuwe camera ook al zo). Besteld op zondag, maandag verzonden en dinsdag in huis. Blij mee !

Geweldige service!!

Zeer fijne ervaring met aanschaf van een nieuwe camera bij Foto Kino Linders.

Vlotte reactie op vraag en snelle levering

Ik was op zoek naar 2 extra EN-EL15C accu's voor mijn Nikon D750. In tegenstelling tot een aantal mij bekende grotere winkels stond deze op de Foto Kino Linders website wel als zijnde op voorraad. Per e-mail geïnformeerd of dit ook echt zo was (want dat is niet altijd vanzelfsprekend) en ik kreeg vlot antwoord dat ze echt direct leverbaar waren. Hierna heb ik de accu's besteld. Binnen enkele minuten had ik de bevestiging van mijn bestelling in de mail en de volgende dag had ik ze in huis. Ik ben zeer tevreden.

zeer onder de indruk!!

Ik bestelde om 1500uur online een spiegelreflex camera. En tot mijn verbazing kreeg ik heb om 1900uur persoonlijk thuis gebracht. Hij had toevallig een afspraak in de buurt. Wat een service! Ook zeer tevreden met mijn camera!

Klaasstraat 32

5911 JR Venlo

Over Foto Kino Linders

Foto Kino Linders, bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier, is een van de oudste familiebedrijven in Nederland. Mede door hun zeer komplete aanbod in foto-apparatuur, bekleden ze een vooraanstaande positie in hun branche. Alle merken zoals Canon, Nikon, Sony, Olympus/OM System, Fujifilm, Panasonic, Sigma, Tamron en Godox zijn zeer uitgebreid vertegenwoordigd tegen internetprijzen. Kernwaarden zijn vakkennis en servicegerichtheid. Men beschikt over een uitgebreid fotolaboratorium, waar vrijwel elke vraag op printgebied ingevuld kan worden. Men kan er terecht voor pasfoto’s voor alle landen en documenten, met goedkeuringsgarantie.