Kan niet beter!

Uitstekend!

Perfect zijn onze gekartelde tafelmessen geslepen

We hebben 24 ontbijtmessen en 18 tafelmessen door van Hal laten slijpen. Perfect gedaan. 6 tafelmessen zijn elders eerder geslepen en de kwaliteit daarvan is duidelijk minder. Bij van Hal is de prijs, kwaliteit en snelheid prima. Alles klopt.

Goed van prijs, en snel retour

Top en Snel

Super scherpe en snel!

Super scherpe en snelle service. Ook goed systeem om klant op de hoogte te houden van het verloop. Aanrader!

Scherp en snel

Binnen een dag weer scherp geleverd, top service

VOORTREFFELIJK

8 keuken messen ingeleverd om te slijpen. Ze waren in een hele slechte staat. Terug als nieuw, zo niet scherper dan nieuw. Blij en dus echt een aanrader!

Gewoon Top.

Binnen 2 dagen messen terug, en superscherp geslepen. duidelijke communicatie via mail.

uitstekend slijpwerk

Online vrij eenvoudig een opdracht voor slijpwerk aangemaakt. Het spul moest opgestuurd worden, maar de totaalprijs inclusief slijpen was alleszins redelijk. Binnen 5 werkdagen had ik het zaagblad weer terug. De kwaliteit van het slijpwerk is uitstekend.

Snel en kwalitatief.

Prima kwaliteit en snelle service

Messen worden goed geslepen en snel retour gestuurd .

Snel en makkelijk

Alles was prima geregeld, en relatief eenvoudig. Geen vijf sterren omdat ik de kosten nogal hoog vind. Als ik weer een botte cirkelzaag heb koop ik gewoon een nieuwe.

Snel en scherp

Zeer snelle service. Donderdag verstuurt en maandag al weer teruggestuurd. En onder oppassen ze zijn razend scherp.

Uitstekende service

2 zaagbladen opgestuurd. 1 blad 80 tands (hout en laminaat), met om en om een verschillende zaagtandprofiel, is prima geslepen. Ander zaagblad 24 tands (1 tandprofiel) ook prima geslepen. Op de dag van aanlevering door Post-NL geslepen en weer retour gestuurd. Tanden netjes met band beschermd voor transport. Zelfde verpakking gebruikt als op de heenweg dus dat is prima vanuit circulair streven. Binnen 3 dagen uit en thuis. Uitstekende service.

Fantastische service, vakwerk in uitvoering!

Eenvoudig proces bij het kiezen van het werk dat uitgevoerd moest worden (in mijn geval het opnieuw kartelen van tafelmessen), fantastische service en zeer snelle reactie op mijn mail toen ik zelf een fout gemaakt bleek te hebben in het proces. Supersnelle teruglevering, kartelen heel goed uitgevoerd. Kortom: 5 sterren met een glimlach!

Scherper dan nieuw

Alle veelgebruikte keukenmessen opgestuurd; vlijmscherp teruggekregen. Had ik eerder moeten doen. Dank!

Snel en goed en prettig in de omgang. Goede service

snel en probleemloos

Ik heb een stofschaar laten slijpen en die kwam goed scherp terug. Ik wilde ook een kappersschaar laten slijpen, maar Van Hal gaf aan dat dit niet hun expertise is en ze de opdracht niet aannamen. Erg fijn dat ze hun sterke kanten benutten en weten wat ze beter aan anderen kunnen overlaten.

slijpwerk goed. Late teruglevering

Ik heb op zondag de boel weg gestuurd. De volgende week donderdag pas retour gekregen. Ik had voor van Hal gekozen voor het snelle afwerken.

Komen afspraken punctueel na.

goede prijs - kwaliteit, juiste offerte, snelle levering, afspraak = afspraak

Zoals beloofd goed en snel

Via whatsapp prijzen bepaald en zaken dezelfde dag nog op de post gedaan. Dag later al bericht dat de zaken waren geslepen en retour gemeld waren. Messen weer als nieuw terug ontvangen.

Zeer snel terug

Zagen zijn super scherpe en ook snel retour

Mooi en scherp geslepen

Nadat een prutser mijn messen had proberen te slijpen heeft Van Hal onze messen keurig hersteld en prima scherp geslepen.

Keurig werk.

Prima verzending. de zaag zingt weer.

Wat een service

Ik was erg benieuwd of het ook werd wat er was beloofd en het was nog beter dan dat. Ik heb donderdag mijn messen opgestuurd en ik had ze zaterdag alweer terug. Ik liep eerst zelf te rommelen en dat was eigenlijk nooit scherp genoeg. Ik heb echt goede messen en zou snijden ze ook weer.

Havenstraat 55

7005 AG Doetinchem

Over Slijperij van Hal

Met meer dan 60 jaar ervaring zijn wij dé slijperij in de Achterhoek en ver daarbuiten. Zowel voor particulieren als bedrijven slijpen wij frezen, boren, zaag gereedschap, messen, scharen, schaatsen en nog veel meer. Bij ons betekent scherp ook écht scherp. Op korte termijn uw messen geslepen hebben? Geen enkel probleem! Ervaar het zelf.