Scherp, mooie kartels, snelle en nette afhandeling

SUPER !

Geweldige kwaliteit geleverd.

Binnen enkele dagen weer retour. Heel erg blij dat de messen zo goed geslepen zijn. Inderdaad scherper dan toen ze gekocht waren.

Geweldig resultaat beter als nieuw.

Snel en vakkundig, 2 cirkelzaagbladen laten slijpen, ze zijn super scherpe geslepen.

Prima resultaat

3 houtbeitels laten slijpen. Waren echt bot. Nu weer super scherp. Fatsoenlijke prijs. En binnen enkele dagen weer retour. Blij mee.

snel

super goed

super scherp..

Snel terug en prima kwaliteit

Goede snelle service

Prima vlotte service, onze messen zijn weer vlijmscherp en op een vraag van ons werd snel en correct gereageerd.

snel en effectief

Twee botte kaasschaven opgestuurd. Die kwamen scherp retour.

Binnen een paar dagen verstuurd en weer scher ontvangen. Fijn dat er nog bedrijven zijn die doen wat ze beloven!

zeer snel geholpen

geweldig

heel erg goed en snel

fijn geholpen en alles keurig netjes retour en snel

Snel en scherp

Op de eerste werkdag dat van Hal mijn tafelmesssen in huis had, kreeg ik al bericht dat ze al retour waren, dus snel! En vooral scherp: tomaten, witte bolletjes en rookworst glijden ze zo doorheen; uitkijken bij de vaatwasser uitruimen…

Snel en goed.

Ook na de vakantieweken slijpwerk weer snel retour.

Goed slijpwerk

Ivm vakantie moest ik even wachten. Na de vakantie twee keukenmessen en een hakbijl ingestuurd die snel goed geslepen weer retour kwamen. Tip voor Van Hal: haal even een poetsdoekje langs de messen voor ze retour gestuurd worden: nèt dat beetje extra maakt het verschil.

Perfecte service!

Ik had een keukenbijl, een koksmes, 2 schilmessen en een zakmes die of heel bot waren of vol bramen zaten. Alles opgestuurd en 3 dagen later kreeg ik het terug. Perfect geslepen, geen bramen meer, vlijmscherp, echt top! Alles was weer netjes in dezelfde doos verpakt. Ik ben dik tevreden!

goede reacties

De HSS zaagbladen laten slijpen, het lijkt wel alsof ze vele malen scherper zijn dan normaal krijg ik terug. Helaas had ik jullie vakantie periode niet zo goed gezien maar daarna waren ze dan ook snel weer terug bij ons. prima service voor een uitstekende prijs

Gewoon goed

Snel en goed

Geen vakwerk

Slecht geslepen. 5 beitels aangeleverd, bovenkant niet recht, halfrond zelfs en bramen. Een vraag die ik bij de order had meegestuurd bleef onbeantwoord. Wel snel retour….

Snel en goed!

Praktisch, opsturen, slijpen en wordt weer terug gestuurd. Bij mij binnen één dag retour gestuurd.

Super scherp! Heb mij er inmiddels al twee keer aan gesneden

Makkelijk geregeld en binnen een week vlijmscherp terug

Top geslepen

Procedure via de site werkt goed en snel. Heb de zaag alweer na een week in bedrijf. Complimenten.

Een uitstekende snelle slijpservice.

Onze eettafelmessen waren bot. We besloten slijperij van Hal eens te proberen, een stuk goedkoper dan nieuw bestek kopen! Binnen enkele dagen hadden we weer hele scherpe messen, die er ook heel goed uitzagen. Kortom een hele goede ervaring, zeker aan te raden hier je messen te slijpen.

Alles klopt

Snel en vakkundig. Goed geïnformeerd.

Goede en snelle service en kwaliteit!

Snelle service en kwaliteit

Top geregeld

Slijpwerk vrij laat opgestuurd waren toch nog mooi op tijd retour

Havenstraat 55

7005 AG Doetinchem

Over Slijperij van Hal

Met meer dan 60 jaar ervaring zijn wij dé slijperij in de Achterhoek en ver daarbuiten. Zowel voor particulieren als bedrijven slijpen wij frezen, boren, zaag gereedschap, messen, scharen, schaatsen en nog veel meer. Bij ons betekent scherp ook écht scherp. Op korte termijn uw messen geslepen hebben? Geen enkel probleem! Ervaar het zelf.