Snelle levering, top product

snelle levering, goed product, vriendelijke klantenservice

• Welk product heeft u bij ons aangekocht? mustang stal platen zwart

Super goede kwaliteit

Zeer snelle levering

• Welk product heeft u bij ons aangekocht? Rubber op rol 3mm en rubber op rol 6mm beiden 3meter lengte

Gebruikte transportfirma onbetrouwbaar

Dpd houdt zich niet aan de afspraken. Je krijgt een mail dat ze die dag komen, je neemt dan verlof om thuis te zijn en dan blijken ze niet te komen. Je belt dan naar een duur 070 nr en dan gaan ze nog durven zeggen dat je geen mail kunt ontvangen hebben dat ze onderweg waren. Alsof ik niet kan lezen. Jammer voor de rubberfabriek, maar voor mij telt het hele plaatje: niet correct geleverd is voor mij dus een probleem van rubberfabriek.

• Welk product heeft u bij ons aangekocht? Hamerslag voetmat 10mm

Betrouwbare levering in drukke tijden

De levering werd tijdens het weekend belooft op dinsdag en vond uiteindelijk plaats op woensdag (vlak na de eindejaarsperiode.

• Welk product heeft u bij ons aangekocht? Rubberen mat met traanplaat motief

Massive spamming

Got to order in a reasonable delay and the product seems to be matching expectations but for some reason I received dozens of emails.

Keurig geregeld

Keurig geregeld en geleverd.

• Welk product heeft u bij ons aangekocht? Rubber mat

Alles op korte tijd perfect verlopen.

Na de bestelling geplaatst te hebben is deze na 3 werkdagen geleverd.

• Welk product heeft u bij ons aangekocht? N.v.t.

Amazing

Customer service is amazing and the team if very helpful and responsive. I'm extremely happy with the product

• Welk product heeft u bij ons aangekocht? Floor tiles for gym

eerste maal een bestelling : en alles ok

alles ok

• Welk product heeft u bij ons aangekocht? trapneuzen

Goed telefonisch advies gekregen.

telefonisch goed geholpen en goederen stemmen overeen met wat we verwachten

• Welk product heeft u bij ons aangekocht? rubberstalmatten

Prijs kwaliteit is redelijk. Product is niet helemaal goed uit de mal gekomen.

Koppelen van de matten lukt niet.

• Welk product heeft u bij ons aangekocht? ringmatten

Top service en snelle levering

Mooi product en snelle levering Aanrader!!

• Welk product heeft u bij ons aangekocht? Rubber sportvloer

top

zeer snelle levering

• Welk product heeft u bij ons aangekocht? staltegel

topbedrijf met topservice!!

Hadden 4 rollen rubber gekocht en men kon al heel vroeg leveren aan ons. Product is exact zoals omschreven! We waren zo tevreden dat wij een onderaannemer aanbevolen om ook bij u te bestellen. Wat deze ook deed en dezelfde dag nog, ook nog 5 rollen aankocht!!

Top bedrijf met topservice!!!!!

Hadden 4 rollen rubber gekocht van 6 mm en men kon het al heel vroeg leveren aan ons. Product is exact zoals omschreven. wren zo tevreden dat wij een onderaannemer hun aanbevolen welke dezelfde dag nog ook 5 rollen rubber aankocht!

Snel, goede prijs, top!

Snelle levering allemaal correct.

Top product en alles netjes op tijd geregeld

Keurig en netjes product, de kleinkinderen kunnen weer veilig spelen in de garage

• Welk product heeft u bij ons aangekocht? Rubber trainingsmatten

Duidelijk en overzichtelijk

Goede website overzichtelijk en geen overdreven submenu's Je kan ook kleine hoeveelheden bestellen niet per pak of 100st

• Welk product heeft u bij ons aangekocht? silicone slang

Prima product en snel geleverd.

Zeer tevreden.

• Welk product heeft u bij ons aangekocht? Rubber mat 8mm

Super snel geleverd, prima prijs/kwaliteit

• Welk product heeft u bij ons aangekocht? Rubbermat

Goede service, snelle levering.

Site zeer goed bereikbaar. Zeer snelle levering.

• Welk product heeft u bij ons aangekocht? Rubber 4x 1000mm

Gewoon goed!

De website is gebruiksvriendelijk, bestelproces is eenvoudig, de levering snel genoeg. Ik heb siliconen slangen besteld. Deze waren van uitstekende kwaliteit.

• Welk product heeft u bij ons aangekocht? meer dan 10 verschillende maten siliconenslangen

Goed ebruikt snel

Grote keuze en snelle levering

• Welk product heeft u bij ons aangekocht? Rubber mat diamant

Zwanheide 1 - Unit 15

2900 Schoten

+32 3 663 34 38

Over VB Rubber

VB Rubber is een bedrijf gespecialiseerd in de toelevering van hoogwaardige rubber producten aan scherpe prijzen! Wij streven elke dag opnieuw om onze klanten tevreden te stellen met de product keuze, levertijden, maatwerk of andere vereisten.