Zeer goed, en snelle levering.

Snelle levering. Materiaal is keigoed verpakt. Ideaal voor mijn open paardenstallen

Goede kwaliteit en correcte levering

Helaas zijn de tegels niet 1m x 1m, bij sommige tegels zit er een afwijking van 0.5 cm, wat het moeilijk maakt om de tegels mooi recht op recht te leggen. Kwaliteit is wel top, levering ook.

Uitmuntend

Een goede uitleg van de aangeboden producten. Daarbij nog een snelle service en uitmuntende kwaliteit. Tegels ‘Nora’ hebben een jaar op mijn laminaat gelegen en geen vuiltje te bekennen. Tevens zijn de tegels ook makkelijk proper te maken met de stofzuiger

goede service en levering

prima service en levering ! zeer tevreden

Vriendelijke en vlotte service

Onlangs een sportvloer gekocht bij dit bedrijf voor onze bedrijfsruimte. Hierbij heb ik een zeer goed advies en begeleiding gekregen voor mijn product keuze te vereenvoudigen. Zeer mooie kwaliteit en een echte uitblinker om voor mijn bedrijfsgym !

Kwaliteit, correct levering, persoonlijke nazorg

Was op zoek naar een sportvloer voor thuis. Na wat googelen kwam ik terecht bij dit familiebedrijf. goede prijskwaliteit verhouding - correcte levering en stevig verpakt. Bij het plaatsen had ik nog wat advies gevraagd en werd erg snel op geanticipeerd. Ik waardeer de persoonlijke nazorg. Erg tevreden van mijn sportvloer, goede kwaliteit (je ruikt het rubber als je er neus tegen plakt, je merkt dat er geen chemische stoffen zijn aan toegevoegd) Ik verwacht binnenkort mijn nieuwe anti slip vloermat voor de garage.

Zeer klantvriendelijk, we zijn snel geholpen geweest. En binnen de kortste keren was onze bestelling geleverd. Aangenaam verrast, zeker een aanrader!

Uitstekende service van A tot Z en een topkwaliteit!

Zeer tevreden van onze sportvloer, Service van A tot Z in orde! Een echte aanrader!

Kwalitatieve rubberproducten voor een correcte prijs

Kwalitatieve producten, degelijke prijs, vlotte en snelle levering.

Geweldige dienstverlening!

Bedankt voor de vlotte samenwerking en de snelle service. De sportvloer in kelder is mooi afgewerkt met de rubber tegels + 10 % blauwe spikkel en is een echte eye catcher geworden! Moest ik uitbreiden in de komende maanden kom ik zeker terug tot bij jullie! Grtjes

Zwanheide 1 - Unit 15

2900 Schoten

+32 3 663 34 38

Over VB Rubber

VB Rubber is een bedrijf gespecialiseerd in de toelevering van hoogwaardige rubber producten aan scherpe prijzen! Wij streven elke dag opnieuw om onze klanten tevreden te stellen met de product keuze, levertijden, maatwerk of andere vereisten.