Goed verpakt

betrouwbaar en telefonisch bereikbaar

betrouwbaar en telefonisch bereikbaar

Perfecte service

Perfecte service. Niet al het bestelde was op voorraad. Ik kreeg een belletje dat e.e.a. een paar dagen vertraagd was. Attent

soepel en snel

Mooie aanbiedingen en vlot contact bij vragen over bestelling. Hoog serviceniveau. Het het niet voor niet WijnService. Met een hoofdletter.

Ik bestelde 12 flessen La Baume viognier. De doos is veel te zwaar. Mijn suggestie is om het te verpakken in 2 doosjes van 6 flessen.

Ze verkopen heerlijke biologische wijn voor redelijke prijs

Bezorging was snel!

Bezorging slecht

Wellicht een plan om over te stappen naar een andere bezorger dan PostNL. De levering werd aangemeld met een specifiek tijdslock aangezien er gelegitimeerd moet worden. Tot zover prima. Helaas is de bezorger waarschijnlijk zonder te stoppen doorgereden om vervolgens te melden dat ik niet thuis was en het pakket elders wordt afgeleverd. Echt schandalig. PostNL doet hier vervolgens niets aan ondervond ik toen ik hierover direct belde. Gevolg nog geen wijn en naar een afhaalpunt moeten. Met andere bezorgdiensten als UPS of DHL heb ik dit nog nooit meegemaakt.

Reactie van het bedrijf

Beste heer mevrouw, Heel vervelend dat Postnl niet bij u langs is geweest maar direct naar een afhaal punt is gereden. Ondanks dat wij hier, zoals u wellicht zult begrijpen, geen directe invloed op hebben zullen we dit zeker met POSTNL gaan opnemen! Tot op heden kiezen wij wel bewust voor Postnl aangezien ze landelijk wel de beste dienstverlening geven ook al heeft u dit nu uiteraard zeker niet ervaren. Onze excuses voor het ongemak en wij gaan ervan uit dat dit eenmalig zal zijn. Nogmaals onze excuses Met vriendelijke groet, Wijnservice.nl

Topwijnen voor een goede prijd

De wijnen waren een kado en werden desgevraagd netjes ingepakt. Ik werd goed op de hoogte gehouden over de levering, omdat 1 van de wijnen toch niet op voorraad was.

uitgebreiden goed assortiment; snelle levering .

zie in een zin

Geweldige service

Goeie wijnen en geen gesjouw

Ruime keuze en een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding.

We kunnen volop wijnen kiezen.

Goede service, goed verpakt

Al verschillende keren wat besteld, snelle levering en de wijn voldoet aan de verwachting

Top verzorgd

Top verzorgd netjes oprijd en prima wijntjes Ook als het niet je smaak is kan het zonder probleem terug

Een probleem met levering en is na contact super opgelost

mooie leverancier van wijn

Mooie wijnen en mooie aanbiedingen.

Prima levering maar beantwoorden de e-mail niet.

Ik had een e-mail gestuurd met een vraag, tot op de dag van vandaag nog geen antwoord.

Goede wijn en goede service

U vraagt teveel.

Eenvoudig een bestelling te plaatsen en snelle bezorging. TOP!

Een aanrader!

Mooie wijnen en top geleverd

Goede overzichtelijke site met prachtige wijnen, die keurig en op tijd geleverd worden. Vooral Salentein is mijn favoriet.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Wijn is perfect

Over de wijn zijn we zeer tevreden Maar ons advies over de bezorger luidt zoek een andere koeriersdienst!!!!!!!!

Gewoon goed

Heerlijke wijn en snelle levering, alles prima geregeld.

Goed assortiment, prima prijs/ kwaliteit verhouding.

Snel, gemakkelijk en tegen een goede prijs. Assortiment is goed.