Na bestelling via de overzichtelijke site een snelle levering. Prima !

Positief

Bestelling prima verlopen. wijnen zijn dik in orde.

Prima wijnen en goede service

Heerlijke wijnen en goede service

Wijn & Logistiek Top, Marketing Brrr

Het assortiment en de orderafhandeling zijn uitstekend. De niet aflatende stroom van emails is irritant. Meerdere pogingen om daarover contact te krijgen mislukten. Ze reageren nergens op.

12 flessen in 1 grote doos. Doe dan 2 dozen a 6 flessen. Beter opbergbaar

Zie boven, wijn zelf is redelijk

Vlotte levering

Vlotte levering, keurig verpakt en natuurlijk ook goede wijnen. Vanzelfsprekend.

Mooie wijn in assortiment

Al diversen keren wijn besteld. Euim assortiment, zowel in wijnsoorten, wijnhuizen , prijs niveaus. Leuke aanbiedingen ook. Bezorging altijd correct.

Positief

Snelle levering (wat voor mij niet noodzakelijk was) maar zeer goede communicatie toen bleek dat één van de artikelen een dag later zou beschikbaar zijn.

Tevreden

Wij zijn tevreden over de wijn en de service

Slaag hier altijd!

Mooie keus uit kwaliteits wijnen, mijn favoriete wijnhuis is Salentein.

Oprechte excuses

Mijn bestelling duurde wat langer dan ik had verwacht dus ik belde voor de zekerheid. Mijn bestelling was door onbekende reden niet verzonden. Ik had een super vriendelijke medewerker aan de lijn die oprecht baalde dat het niet goed was gegaan. Daarna was mijn bestelling er super snel en kreeg ik er nog heerlijke chocolaatjes bij. Wat attent!

Gewoon goede service

Goede wijn bestellen

Na een bestelling snelle reactie ontvangen. De opvolgende berichten worden correct nagekomen. Ik vind het een fijne shop met heerlijke wijnen!!

Super klantgericht, vriendelijk en denken mee!

servicegericht

Al jaren bestel ik wijn bij WijnService en dat liep altijd uitstekend. Deze keer moest de bestelling 3x gedaan worden vóórdat deze aankwam. Probleem is dat niet alle PostNL punten zulke zware verpakkingen accepteren en het doodleuk retourneren, zonder dat de klant dat hoort! Een oplossing zou kunnen zijn dat de flessen voortaan per 6 worden verpakt in plaats van per 12 . Voor mijzelf als klant ook een stuk gemakkelijker tillen vanaf een afhaalpunt!

Goede wijn, goede service & levering

…… wat wil je nog meer

Alles top geregeld

Bestelling was keurig uitgevoerd en snel geleverd, en ook stevig verpakt

Goede service en uitstekende wijnen

beloftes worden waargemaakt

correcte afwikkeling goede prijs kwaliteits verhouding

Wij vinden het prettig om bij u te kopen.

Zie boven

Volop keuze en snelle levering

Volop keuze op de duidelijke website. Snelle levering, wijn is goed verpakt.

Snel en een goede service ben tevreden

Positieve eerste ervaring

De enige site waarop ik de door mij eerder als cadeau gekregen wijn waar ik op slag verliefd op werd kon vinden. Snelle levering. Enige minpuntje: de beloofde korting van €5 bij de eerste bestelling ontving ik niet na het aanmaken van een account en het plaatsen van een bestelling bij het afrekenen. Later kreeg ik wel een mailtje hierover, maar toen was de bestelling en betaling al gedaan. Kan in jullie systeem adequater geregeld worden lijkt mij.

eind goed al goed

Helaas is Postnl de bezorgdienst en daar kan het fout gaan. Probleem netjes opgelost dus uiteindelijk alles in orde.

Betrouwbare leverancier

Goed assortiment, goede prijsstelling en prima service

Curieweg 1

8013 RA Zwolle