Prima wijnen

Mooie wijnen voor prima prijs. Min punt Post NL vooral als de zending uit 2 dozen bestaat.

Goede levering, lekkere wijnen!

Betrouwbaar en altijd tevreden met mijn bestelling.

Makkelijk bestellen snelle levering

Wij hebben altijd een standaard bestelling. Soms de ene keer wat meer dan de andere keer, maar altijd keurig afgeleverd. Eigenlijk geen opmerkingen

Mijn ultieme wijn bij Wijnservice.nl

Ik was op zoek geweest naar een bijzondere wijn en die heb ik uiteindelijk kunnen vinden bij Wijnservice.nl, daar kun je alle soorten vinden!

Voor herhaling vatbaar

Goede wijn tegen een mooie prijs en snel geleverd

snel en efficient

Ik krijg mijn overheerlijke No Bull rode Zinfandel wijn na bestellen altijd zeer snel binnen, goed verpakt!

Goede wijnen, redelijke prijzen

Aangeslagen op aanbieding van Verdejo sobre lias. Goede prijs, heerlijke wijn

snelle levering en goede service bestel al jaren ben zeer tevreden.

Heel goed!

Lekkere wijn , mooie prijzen en snelle levering.

Uitstekende service en snelheid.

Laatst 18 fl besteld. Zeer snel geleverd en heerlijke wijn.

Heerlijke wijnen voor een goede prijs

Top geregeld allemaal zo besteld volgende dag bezorgd. Daar hou ik van

mooi assortiment wijnen

mooi assortiment wijnen voor redelijke prijzen.

In het magazijn moet men beter opletten wat er geladen gaat worden.

Fan!

Ik ben helemaal fan van de Premiumbox van Salentein!

Prima wijn

De Salentijn wijn is heerlijk.

Fijn bedrijf!

Fijn bedrijf dat meedenkt wanneer nodig! En uiteraard lekkere wijnen :)

Snel contact!

Levering duurde langer dan verwacht. Contact gezocht met wijnservice. Volgende dag had ik de wijn in huis.

AIX Jeroboam is voltreffer!

Ik wilde vrienden verrassen met deze voortreffelijke Rosé in een imposant formaat. Wijnservice had ‘m echt in voorraad en dat is ook bijzonder! Alles kwam goed, maar de website is (nog) onvoldoende ingericht voor het verzenden van een cadeau met cadeautekst en zonder rekening. De telefonische bereikbaarheid was echter heel goed en de aflevering en fakturering werden goed geregeld. Het sterke wijnbedrijf Schuttelaar achter wijnservice.nl is de garantie voor vakmanschap en persoonlijke service.

Goede levering en fijne wijnen!

Goede levering en fijne wijnen

Slechte bezorging

Post.nl eruit gooien en een echte koerier zoals dynalogic gebruiken altijd de volgende ochtend bezorgen !!

Geen wijn maar geweldige service

Het is met helde verzending het een en ander verkeerd gegaan waardoor ik de wijn niet op tijd kreeg. De service was heel netjes en efficiënt. Dus ondanks dat ik de wijn niet ontvangen heb ben ik wel heel tevreden over het bedrijf.

Goede service en snelle juiste levering..

Adequate opvolging bestelling...

Verloop prima dusverre

Zeer tevreden en animeer mijn vrienden hetzelfde te doen

Leveringsproblemen door PostNL heel goed opgelost

Ondanks dat de levering een week later heeft plaatsgevonden hebben jullie er alles aan gedaan om het snel op te lossen dus alle eer aan jullie en een rode kaart voor PostNL

Ondanks late bestelling toch op tijd geleverd. Top service van bijzondere wijn!!

Makkelijk bestellen en ruime keuze keuze van mooie wijnen tegen juiste prijs. Wat wil je nog meer.

Curieweg 1

8013 RA Zwolle