Snel en correct

Goede duidelijke site en super snelle verzending en track en trace

Goede communicatie

We hadden wat flessen wijn besteld, volgende dag werden we gebeld dat ze maar de helft konden leveren en de andere helft binnen 2 weken konden leveren. Of dit een probleem was? Tuurlijk niet! Zeer vriendelijke man aan de telefoon kunnen velen een voorbeeld aannemen

Alles op tijd geleverd!

Ik bind het fijn als alles klopt

Alleen post.nl zou op een bepaalde tijd komen ,dat werd eerder ,zodat ik niet thuis was .dus dat was wel vervelend .waardoor ik t weer ergens anders moest ophalen .

Helemaal geweldig

Top service. Bestelling betaald maar was uitverkocht en kon niet meer geleverd worden. Werd gelijk gebeld met optie voor alternatief. Dat noem ik service.

Keurig

Netjes en op tijd geleverd.

Het oorspronkelijke pakket is bij postnl zoek geraakt en wijnservice heeft meteen een tweede pakket verstuurd. Hopelijk komt het eerste pakket alsnog weer terug naar ze.

Besteld en 1 dag later in huis

Alles snel geregeld

Kreeg keurig een mail terug dat de wijn niet op voorraad was maar wel als het 2dagen later bezorgd werd.prims

Gewoon goed

Was mijn eerste bestelling en zeker miet de laatste

Prima verzorgd

Snelle en beleefde afhandeling.

Duidelijke communicstie

Duidelijke communicstie en snelle levering

Goed verpakt,, mooie wijnen. Levering vind ik iets te lang duren, maar wellichr door dat de feestdagen net waren geweest.

Mooie wijnen snelle levering

Goede ervaringen met ee wijnen.

Uitstekende service!

Uitstekende service!

Uitstekend Kwalitatief en Logisteik

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering en goede kwaliteit

Nadat de eerste zending was verdwenen, wat niet aan wijnservice lag maar aan post.nl. Contact gehad met wijnservice en die hebben netjes de volgende dag opnieuw de bestelling verzonden. Zelfs ondanks de drukke kerstperiode hebben ze het toch voor kerst voor elkaar gekregen. Top service en zeer snelle afhandeling.

Slecht

Leuk verhaal over snel leveren. Na een week en 2 keer naar afleverpunt te zijn geweest, géén wijn. Dan maar eens gebeld. Slecht verhaal over dat de bestelling wel de deur uit is en het niet hun verantwoordelijkheid is. ‘Met alle respect mevrouw’ onaardig, ongeduldig, geen excuses en dus geen wijn met kerst. Hartelijk dank!

OK levering en een mooi extraatje!

Ij ben tevreden met mijn ervaring bij deze webshop. Helaas was de levering iets vertraagd, maar ik denk dat de webshop daar niks aan had kunnen doen. De wijnflessen waren goed verpakt en we kregen met de wijnactie ook nog een mooi extraatje!

Fijne service!

We hadden een verkeerde doos wijn gekregen (6 flessen). Rood ipv wit. Ondanks dat we 1 fles open gemaakt hadden werd er direct een nieuwe doos verstuurd en konden we de 5 (ipv 6) verkeerde flessen retourneren. Keurig afgehandeld!

Lekkere wijn, goede snelle service !

Wat is die Salentein wijn lekker ! Ik besteld deze wijnen bij wijnservice.NL en laat hem bezorgen bij de lokale supermarkt.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Tops!

Leverings problemen, veroorzaakt door PostNL, op een klantvriendelijke manier snel opgelost

Curieweg 1

8013 RA Zwolle