Snel en goed

Wijnservice doet haal naam alle eer aan, wat een goede service!

Door een fout van Post.nl heeft de bestelde wijn een dubbele ronde gemaakt. Tijdens de rit is er beschadiging ontstaan. Wijnservice heeft dit heel goed opgelost door per omgaande een nieuwe doos met wijn te versturen met daarin een kaartje en een leuke attentie. Ook hebben zij telefonisch contact opgenomen om ons op de hoogte te houden. Keurig, vooral omdat de fout buiten de schuld van Wijnservice is!

Goede prijs en snel bezorgd

Goede prijs en snel bezorgd

Niet bezorgd

Het probleem ligt bij Post.nl. Om niet thuis te hoeven blijven had ik als bezorgadres The Read Shop Valkeniersplein aangegeven, in het nabije winkelcentrum. Zonder aanwijsbare reden maakt Post.nl daar Hekven van, ca 7km noordelijk. Ik verzoek u een klacht bij Post.nl in te dienen.

Goede wijnen, snel geleverd!

Kan niet anders dan tevreden zijn over dit bedrijf. Binnen een dag stond de pakketdienst op de stoep met de doos met heerlijke wijn. Goed assortiment al zou ik graag ook wat labrador wijnen willen zien. Maar dat is enkel een persoonlijke voorkeur. Kortom top service!

snel en correct

zie boven

Prima service altijd blij mee! Lekkere wijntjes en bubbels

Slecht Bezorging een ramp

A Jaren bestel ik bij jullie Ging altijd goed Nu net de bezorger gemist 5 min vr afloop bezorgtijd moest ik nr de tandarts Ze zouden het afleveren bij afhaalpunt Voor mij vervelend want ben op leeftijd Twee keer daar geweest was na 4 dagen er nog steeds niet Zondag feestje geen wijn. Eindelijk maandag middag was het er. Moest een mijnheer vragen het in mijn auto te tillen nu wachten tot mijn zoon komt kan hij de doos nr binnen tillen

Goed en snel bezorgservice

Snelle en nette service

Alles werd snel en netjes geleverd alles goed en degelijk verpakt zodat de kans op breuk minimaal is.

ZEER TRAGE LEVERING

VORIGE WEEK HEB IK EEN BESTELLING GEPLAATST. Deze is nog steeds niet geleverd!!!

Snel geleverd van goede wijnen

Bestellen gaat eenvoudig en in de nieuwsbrief lichten ze mooie wijnen uit. Handige online shop!

Goed assortiment en snelle levering

Zie boven

Goede prijs kwaliteit en service !

Ik bestel hier vaak de “ Salentein wijnen” snel geleverd en goed verpakt !

Prima service ondanks de vermiste dozen!

De bestelling, bevestiging en aankondiging van levering ging vlot, maar de bezorging (in handen van Post nl) bleef achterwege en de dozen waren zoek! Wijnservice.nl zorgde onmiddellijk voor een nieuwe levering, die gelukkig wél goed ging. Er zat zelfs een kleine attentie bij voor het ongemak. Erg aardig

Snelle, nette levering

Zocht een vrij specifieke wijn op korte termijn; dit was een van de weinige aanbieders die de wijn had en beloofde deze de dag er na al te kunnen leveren. Communicatie rondom levering was goed, wijn was goed verpakt en kwam inderdaad de volgende dag al binnen.

Flexibel

Komt afspraak na Scherpe prijs

wijn is OK, bezorging niet

na een fout door de bezorging wordt dit niet gecorrigeerd maar gaan ze er in de toekomst iets mee doen. Al is dit een externe partij, nog steeds de verantwoordelijkheid van wijnservice om een oplossing te hebben

Alles prima!!

Snelle levering, goed verpakt en erg belangrijk goede prijs!

De wijn die ik heb besteld valt erg tegen. Nebla Verdejo

Ik had een Verdejo van Nebla besteld, ik was nl. Erg enthousiast over deze wijn. Ik had m gedronken in een cocktailbar Suzie Q in Scheveningen. Vond m erg lekker, eerst nog gebeld met deze bar of het echt dezelfde was als die jullie aanbieden en toen 6 flessen besteld. Erg jammer, deze smaakt echt niet hetzelfde terwijl het precies hetzelfde wijnhuis is met dezelfde naam voor het type Verdejo van Nebla. Echt heel jammer nu zit ik met flessen die ik niet op mijn feestje ga gebruiken.

Heerlijke wijn en snelle levering

Alles was snel en duidelijk

Ik wilden een speciaal soort wijn vinden. Ik vond meer dan dat op wijnservice. Ik ben erg tevreden.

Goede en snelle levering

Je wordt prima op de hoogte gehouden van bestelling en levering.

mooie wijnen

Mooi divers aanbod van wijnen en goede service

Prima!!

Goede prijzen,en doen wat ze beloven.!

Curieweg 1

8013 RA Zwolle