Ik werd gebeld omdat de wijn die ik besteld had een dAg later bezorgd zou worden ivm niet voldoende op voorraad. Wat netjes.

Heerlijke wijn, snelle service, goede prijs

Heerlijke wijn, snelle service, goede prijs

Indrukwekkend!

Indrukwekkend……..zo’n geolied bedrijf kom je maar zelden tegen! Vandaag bestellen morgen in huis.

Prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering

Goede wijnen op voorraad en snel geleverd

De wijn die ik graag wil hebben kan ik snel geleverd krijgen.

Snelle service.

23-08-2023 besteld, 24-08-2023 in huis.

Snelle levering van heerlijke wijnen

Snelle levering, zoals beloofd. Stevige verpakking van de prachtige wijnen.

Heerlijke wijn van Salentein gekocht !

Heerlijke wijn van Salentein gekocht, volgende dag bezorgd !

goede site en snelle levering

Makkelijk wijn bestellen en word snel geleverd.

goed verpakt en snelle levering zoals afgesproken.

Voortreffelijk.

De Boerenwijn al eerder gehad. Genoten en vinden deze wijn nog steeds erg lekker. Zeer aan te bevelen.

Uitstekende service

We hebben weer een uitstekende service ervaren! Dit keer bleek PostNL een foutje gemaakt te hebben waardoor het pakketje zonder enig bericht vanuit hen niet afgeleverd werd. Maar WijnService informeerde mij wel (telefonisch) hierover, de nieuwe status en de nieuwe bezorgdatum. Prima service dus!

Zeer snelle levering

Top Service

Prima wijn en een top Service

Snelle verzending en levering zoals beloofd € 5 korting volgens nieuwsbrief ook erg prettig

goede kwaliteit / prijs verhouding en goede service

goede kwaliteit / prijs verhouding en goede service. uitstekende selecties kwaliteitswijnen. Goede info smaakprofielen

Mooie wijnen, mooie prijzen.

Over het algemeen goed aanbod. Soms een parel voor een ongelooflijke prijs.

Super service

Heerlijke wijn, daar gaat het natuurlijk als 1e om. Makkelijke site, bestellen gaat erg makkelijk. Elke stap wordt gemeld via mail en de levering was de volgende dag. Daar kan ik dus niks aan toe voegen om te verbeteren.

Snelle en goede service

Snelle service. Goede levering

De wijn was keurig verpakt, levering was nog net op tijd

Goede keuze om op deze manier wijn te bestellen. Maar de levering was een beetje onduidelijk door post.nl de tijden klopte niet. Maar we hebben begrip voor de drukte rondom de vakantie periode.

Uitstekende service, mooie producten

Bij het vervoer was er breuk ontstaan, de opvolging van de nieuwe zending ging erg vlot en correct.

Prima.

Dit is mijn eerste ervaring met WijnService en die is oké.

alles was goed

alles goed

Fijne leverancier van de heerlijkste wijn

Fijne leverancier van de heerlijkste wijn

Goede en snelle service!

Snelle levering en je kunt achteraf betalen.

Curieweg 1

8013 RA Zwolle