Oke

Ik heb wijn besteld bij wijnservice en die hebben ze geleverd. Dus precies alles wat de afspraak en bedoeling was. Geen nalatigheden of gekke dingen maar ook niets extra’s in de positieve zin. Dus beiden tevreden. Dat jullie dat “matig” noemen begrijp ik niet.

Heerlijke wijn

Nog nooit teleurgesteld

Ze komen regelmatig met een verrassende wijn voor een interessante prijs.

Uitstekende ervaring, snel en accuraat

Uitstekende ervaring, snel en accuraat

WijnSevice betekent echt SERVICE

Duidelijke website met eenvoudige bestel procedure. Snelle levering.

Gewoon zoals afgesproken en beschreven

Zie hierboven

Alles in orde

Snel en volledig geleverd.

Service is goed , zou alleen andere bezorgdienst kiezen, groot drama, klopt niets van liegen etc

Heel binnen gekomen

Na contact alles netjes geregeld nadat de eerste zending niet binnen was gekomen.

Snelle en correcte levering.

prima wijnen en prima service. Tot de volgende

prima wijnen en prima service. Tot de volgende lekkere wijnen

Snelle levering en de wijn was redelijk goed

Ik krijg wijn geleverd met een brons predikaat uit 2021 terwijl in de omschrijving goud staat

Goede service, mooie wijnen.

De flessen waren gebroken retour geleverd. Daar heeft wijnservice netjes over gebeld en dezelfde dag nog nieuwe flessen op de post gedaan.

Gewedig snelle levering mooie kistjes

Makkelijk te bestellen

Heerlijke wijn.

Duidelijke website en levering zoals aangegeven

De door mij gezochte wijn vond ik op uw website. Het bestelproces gaat snel en eenvoudig; levering is conform dat wat vooraf was aangegeven. Prima dus (en in mijn optiek zoals het hoort).

Snel en adequaat

Vlotte en duidelijke afhandeling van de bestelling

snelle en bijna correcte levering

slechts aan toe te voegen dat de bezorging plaatsvond ruim drie kwartier voor het door de bezorging zelf aangekondigde tijdslot. Ik moet pakket dus ophalen bij een Post NL afhaalpunt

Een bijzondere wijn.

Ik heb deze wijn al eerder gehad. Bijzonder lekker. zeer aan te raden.

Zoals gebruikelijk , goede service en goede wijn

Zoals gebruikelijk , goede wijn en goede service

Fijne service.

De bestelling kon ik aanpassen en werd keurig verzorgd.

Uitgebreid assortiment en goede service

Uitgebreid assortiment en goede service

Gemengd

De levering was snel en het prijs was prima maar ik had twee punten van zorg. De doos voor de twaalf flessen was niet toereikend of stevig genoeg. Zonder te melden (vooraf of bij de levering) 6 van de 12 flessen van een ander etiket waren voorzien. Ik had slechts één type wijn besteld. De inhoud, jaargang enz was hetzelfde maar kennelijk het etiket recentelijk was vervangen/vernieuwd.

heerlijke rose

mijn vrouw is helemaal weg van de rosé, zodra het op is bestel ik zeker weer een doos

Curieweg 1

8013 RA Zwolle