Hele snelle levering

Online besteld en binnen 2 dagen in huis, top!

prima. lekkere wijn

Ik had per ongeluk een andere wijn besteld dan de bedoeling was. Hij valt echter goed in de smaak. Bezorging was echter wel een stuk eerder op de dag dan aangegeven. Maar ja, ook dat lost zich weer op.

Mijn pakket staat in briefautomaat maar ik heb nog geen code om het op te halen., wacht nog op antw!

Er staat voor 150 euro in een briefautomaat en ik heb de code nodig om het op te halen, heb het vanmiddag nodig, expres op tijd besteld, dacht ik!!

Mooie wijnen

Snelle levering, mooie wijnen, goeie prijs

Super snelle en nette levering

Prima ervaring

Snelle levereing, ruime keuze.

Snelle levering!

Goede website, snel geleverd en netjes verpakt!

Prima service!

Prima service!

Top.

Makkelijk zoeken op de website. Ruime keuze en goed gedocumenteerd. Eerlijke prijzen. Snelle en goed verpakte levering.

Lekkere wijn. Makkelijk te bestellen en snel in huis. Top

Klantvriendelijk, professioneel en snel

Zie boven

Fijne website en snelle service

Doosje wijn besteld en dag later al bezorgd, wij zijn zelf erg te spreken over de Passimento Bianco!!

Niets op aan te merken

Prima.Snelle verzending. Dat de bezorgdienst niet eens heeft aangebeld, maar meteen naar het afhaal punt is gereden, daar kunnen zij niets aan doen. Prima verpakt

Mooie korting op Salentein wijn

Prima service, netjes verpakt en snel bezorgd, mooie korting op Salentein wijnen !

Heel goede service

Snel en gemakkelijk bestellen én duidelijk en snelle levering

Perfect!

Ik heb al eerder gebruik gemaakt van Wijnservice, en elke keer tot nu toe was mijn bestelling snel en keurig geleverd. Top service!

Goede webshop (funcioneel+aanbod), Snel geleverd

Ook webshop goed op orde! Wat ik ook erg handig vind, is dat je een online account kunt aanmaken en daar favoriete wijnen kunt markeren. Ook eenvoudig een eerdere bestelling terugzoeken en opnieuw bestellen, super!

Prima !!

Alles ging conform afspraak..

Top service altijd

Prima .

Alles is perfect gegaan. Mis alleen de Doppio in de wijnlijst. Hoop dat hij sndl terugkomt...

levering heeft niet plaatsgevonden

De bestelling is nog steeds niet geleverd

Geen idee

Vriendelijke telefonisch overleg over adres. Helaas nog niets ontvangen. Met name van post nl

Goede prijs en breed assortiment.

Ondanks de problemen met de bezorging via een afhaalpunt is alles toch goed en snel geregeld. En een brede keuze in wijnen.

zou ik zeker aanbevelen

ik ben zeer tevreden

Prima aanbiedingen

Zoals altijd prima aanbiedingen, interessante prijzen en snelle levering!

Curieweg 1

8013 RA Zwolle