Snelle en goede service

Super snel en netjes geleverd. Top!

Goed contact en prima levering.

De bestelling kwam iets later maar werd keurig op de hoogte gebracht. En uiteindelijk is de fles op de afgesproken dag afgeleverd. Een heerlijke champagne Pol Roger

Goede snelle service. en erg leuke cadeau ideeën

Correct geregeld

Een dag te laat maar werd netjes gecommuniceerd ,geen probleem

Goeie wijnen, snelle levering

Zeer tevreden. Ruime keus aan goede wijnen, uitgebreide informatie en de levering en service zijn prima.

Keurige, snelle aankoop.

Ik bestelde een overheerlijke rode wijn voor een goede prijs en lage verzendkosten . Top!

Goede klantenservice

Ma mijn bestelling werd de levering vetraagd echter ik werd correct op de hoogte gehouden. De wijn smaakte niet zo als in Italië echter ik vermoed dat de Omgeving waarin ik de wijn dronk veel mee te maken had….

Makkelijk bestellen en zeer goede prijs

Makkelijk website waarbij je op verschillende manieren kan zoeken ... en de prijzen zijn marktconform (soms zelfs lager) en een snelle levering.

Snelle service!

Netjes en snel bezorgd. Met controle op leeftijd bij het aannemen van het pakket.

Service goed, levering Post.nl waardeloos

Ik heb op moment van schrijven nog steeds bestelling niet. Zou zaterdag 9 juli worden geleverd, tussen 12.30-14.30. Ik was heel de dag thuis. Ik had bezoek. Ontvang om 13.30" we hebben u gemist bla bla bla". Schande!

de aflevering haperde

Levering van de bestelling had enige dagen vertraging

Heerlijke wijn snel bezorgd!

Fijn om de lekkerste wijnen snel thuisbezorgd te krijgen!

Goede service en altijd snelle levering...

Bovendien uitstekende website

Salentein wijnen in de aanbieding, goede prijs kwaliteit.

Ik koop mijn wijnen graag bij wijnservice.NL , zeker als er mooie aanbiedingen zijn ! Netjes bezorgd in goede stevige dozen.

Compleet

Er wordt altijd netjes en secuur gewerkt bij WijnService. Top!

perfect

de wijn gemakkelijk gevonden. eenvoudig en snel te bestellen. dag erna bezorgd. top !!

Super snelle levering, kwaliteit is afwachten

goede service snelle levering

De geleverde alcoholvrije wijn heeft een goede en lekkere smaak

Snelle en goede service

‘S avonds besteld, overmorgen in huis. Top!

Prima service, veel keuze met scherpe prijzen.

Nadat mijn bestelling niet goed was verwerkt en hierdoor verkeerde flessen waren geleverd. Werd dit dezelfde dag nog gecorrigeerd. Prima service!!!

Service uwerzijds prima, maar PostNL bijzonder slecht

Snelle verwerking en verzending bij . Maar bezorging PostNL bijzonder slecht, meerdere malen levertijd aangepast c.q. gewijzigd. kreeg zoeven weer bericht dat de bezorgtijd nog niet bekend is. Ook de vorige levering ging al fout tijdens bezorgproces. (breuk c.q. Beschadiging). Zal vandaag ook bij PostNL een klacht indienen.

mijn laatste bestelling is tot op heden nog niet uitgeleverd door Post.Nl

Op de dag van aflevering afgelopen dinsdag 28/6 moesten wij onverhoopts naar het ziekenhuis voor mijn vrouw dus aflevering kon niet plaats vinden. Toen begon de malaise iedere dag een mail van Post Nl dat zending wijn bij mij in de buurt afgeleverd ging worden ik ben tot tweemaal toen op betrokkene adres geweest maar geen wijn nu is vermeld dat wijn as vrijdag aldaar wordt aangeleverd ( ik hoop maar dat dit goed afloopt ) en deze zending is dus voor mij niet plezierig verlopen door tweemaal foutieve inschatting van Post.NL

Prima !!!!!!

Tijdig geleverd geen verzendkosten. Goede Service.

correct

snelle levering volgens afspraak

Niet ontvangen wat ik had afgesproken.

Jammer dat er niet aan mijn verwachting werd voldaan.

Curieweg 1

8013 RA Zwolle