Niet ontvangen wat ik had afgesproken.

Jammer dat er niet aan mijn verwachting werd voldaan.

bestelling is niet in z'n geheel geleverd

Ben nog in afwachting van mijn restant bestelling.

Je krijgt wat je vraagt op de aangegeven tijd. Goede wijn behoeft geen krans!

Mooie prijs en goede service

Snelle service ook bij levering

Recht toe recht aan

Snelle bestelling, vlotte levering.

perfect

goed gedaan en heerlijke wijn

Snelle levering, als vanouds

Zeer snelle service

Zeer snelle levering en goed verpakt

Keurig verteld dat wijn niet op voorraad was , en derhalve dag later geleverd werd..

Tja, ik moest mailen omdat mijn bestelling vergeten was

Tja, ik moest mailen omdat mijn bestelling vergeten was!

Snelle en goede service

Prima service, attent en vriendelijk en heerlijke wijn ook nog. Aanrader.

Fijn en snel

Goede service en top wijnen

Fantastisch service

Omdat mijn product niet meer leverbaar was boden ze een nog mooier alternatief aan! Verjaardagscadeau is dus toch nog op tijd binnengekomen dankzij het meedenken van de medewerker! Ontzettend dank nogmaals!

Assortiment goed, verzending slecht

Mijn bestelling is snel opgepikt. Ik had gekozen voor levering op maandag, bij een bedrijf. Helaas stond de bezorgen al op zaterdag voor een gesloten deur. Hierdoor moest ik iemand regelen die het met een auto bij een postagentschap kon gaan ophalen. Mijn vrouw, moeilijk ter been, liet men, niet geholpen door de 5 aanwezige kletsende mannen zelf de deur opendoen om naar de auto te stommelen. De dood rammelde flink, flessen waren omgevallen omdat de lege plekken in de doos niet met bijvoorbeeld papier gevuld waren.

Een fijne firma

Een duidelijke en gemakkelijke website. Niet duur een groot assortiment. En vlotte levering.

Super, volgende dag geleverde

Veel keuze , snelle levering

Nice!

Lekker wijn , goede communicatie met de klant!

prima!

uitstekend!

Met de bezorging was er wat mis gegaan wijnpakket laten vallen, verschillende sluitdoppen kapot. Heb het doorgegeven en werd bijna direct gebeld door een medewerker daar was ik wel blij mee, en alles op een vriendelijke manier opgelost

Fijne website en goed contact. Werd netjes gebeld over vertraging vanuit hen kant.

Perfecte wijnen en uitstekende service

Goede service is schaars geworden en uniek te noemen als deze service uitmuntend is. Dit is bij Wijnservice het geval. Bij twee flessen bleek de dop beschadigd waardoor lucht bij de wijn was gekomen. Binnen 24 uur werden probleemloos twee nieuwe flessen geleverd. Klasse!

Aflevering in grote dozen is een minpunt.

Aflevering in grote dozen is een minpunt.

Mooie wijncollecties

Wijn pakket snel geleverd en goed verpakt voor een mooie prijs. Mist alleen op de doos BREEKBAAR & DEZE KAN BOVEN

De juiste wijn snel geleverd

We zochten de wijn die we vorig op terras i Maastricht hadden gedronken. Gelukt

Curieweg 1

8013 RA Zwolle