Ik had een mooie fles port besteld die op de verjaardag zelf bezorgd zou worden. Doordat deze niet meteen op voorraad was ben ik door een hele vriendelijke heer gebeld met die info en door dat attente telefoontje krijgt Wijnservice.nl van mij 5 sterren want je zult ze de kost geven die helemaal niets laten weten in zo'n situatie.

TOP

snelle levering en heerlijke wijnen voor een redelijke prijs

Goed geregeld.

Volgens afspraak bezorgd.

Super service

Service punt

Jammer dat de bezorger kwartier voor tijdvak zich melde. Hierdoor heb ik hem mis gelopen. Heel erg fijn dat de wijn naar een service punt is gebracht ipv opnieuw aanbieden. Nu kan ik zelf een tijd kiezen. Ik zal in vervolg kiezen voor service punt ipv thuis bezorgen. Ik ben heel tevreden zo!!

Goede kwaliteit en correcte levering

Supersnelle levering

Bij wijnservice.nl vond ik net die ene wijn die ik nergens anders kon vinden. Bestelling liep soepel en snel, net als de levering. Ik ben tevreden.

Heel netjes

Van de wijn die ik besteld had was er een van tekort. Dat hebben zij keurig gecommuniceerd en er een andere voor in de plaats in de doos gedaan. Na overleg met mij. Een dikke pluim

Snelle service. Wel bijzonder dat je je als 60-jarige dame moet legitimeren bij aflevering terwijl je ook nog alcoholvrije producten kocht:-)

Overzichtelijke en informatieve site met ruime keuze

Op zoek naar een aantal specifieke wijnen kwam ik op deze site terecht. Omschrijving is duidelijk en diepgaand waardoor de juiste keuze maken erg makkelijk is. Er is een ruim aanbod in alle prijsklassen. De communicatie was duidelijk en de levering zo snel als beloofd werd.

Ik ontvang wat ik bestel, op de dag die ik kies. Wat wil je nog meer?

Ik ontvang wat ik bestel, op de dag die ik kies. Wat wil je nog meer?

Goede wijn tegen goede prijs

Levering altijd op tijd

Naar volle tevredenheid

Makkelijk bestellen. Snelle correcte levering.

Zoals het hoort

Zoals het hoort; mooi dat ik de wijn straks zelf kan ophalen

goede service, snelle levering,

De wijnen zijn goed en ook een redelijke prijs telt zeker mee .

Heerlijke wijn! Voor een mooie prijs

Prima wijn voor een mop prijs!

Snelle levering. Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Fijn dat ze de Palazzo Puglia Rosso hebben, aanrader!!!

Snelle levering en de wijn is tot nu toe top

Goede wijn, levering snel en goed geregeld.

Vlot en prima levering!

Na de bestelling de dag erop verzonden, keurige levering met leeftijdcheck.

geweldig

op tijd geleverd,contact gehad omdat er iets niet was.

Geweldig behulpzaam bedrijf!

Tijdje geleden wijn besteld en op postkantoor laten bezorgen maar was te laat met ophalen. Hebben ze nieuwe doos wijn opgestuurd zonder extra kosten! Hele aardige mensen en altijd goed geregeld!

Aantrekkelijke wijnaanbiedingen en snelle levering!

Gewoon goed

Curieweg 1