Wij hebben tot nu toe geen klachten!

Tot nu toe hebben wij geen klachten!

Snel en goed begeleid

Vlot en goed geregeld.

Binnen 2 dagen geleverd. Goede kwaliteit

Niks op aan te merken

geen poespas, mooie aanbiedingen snel geleverd

goede wijnen voor een prima prijs snel geleverd en goed ingepakt. niets op aan te merken. gewoon erg goed.

We gaan eens proeven

Wijn afgehaald bij PostNL-servicepunt

Snelle levering van veel te kiezen producten

Na mijn keuze in de winkelpand te plaatsen, wordt er snel gehandeld en heb ik mijn favoriete wijn snel in huis.

geweldig

goeie snelle service heerlijke wijn en goeie prijs

Prima firma !!

Het bestelde was op tijd. Ik heb een goede ervaring met betrekking tot de bezorging.

Goede prijs , goede kwaliteit, veel keuze !

Ik heb met veel plezier de Salentein wijnen besteld en de Aix rose, Via de mail wordt je goed op de hoogte gehouden van je bestelling, compleet met een track and tracé . S’ ochtends besteld, de volgende dag bezorgd !

Goede service, goede wijn

Wijn kwam op rijd, cfm aangegeven in de bestelling. Wijnen zijn over het algemeen van een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Acties zijn ook goed.

Uitstekende service.

WijnService biedt wat de naam al zegt Wijn en Service. We hadden een bepaald jaartal besteld. In de overgang naar een nieuw jaar werd een ander jaartal geleverd. Een belletje en het werd fantastisch opgelost. Dank Remco en team.

Ging allemaal prima

Prima site , toegezegde levering werd korrect uitgevoerd..

Goede service en snelle levering

On line bestellen en volgende dag in huis....goede informatie per mail na de bestelling wanneer en wordt bezorgd.

Chapeau

Zie boven

Snelle service..Heerlijke wijn

Er werd nog even gebeld dat de wijn een dag later geleverd werd ..top service.

Betrouwbaar

Makkelijk bestellen voor een goede prijs en zeer snel geleverd!

goede snelle levering

Aangezien ze mijn bestelling waren vergeten, duurde het een week voordat ik zelf contact opnam. Ik had geduld, maar wilde de wijn eigenlijk voordat ik op vakantie ging binnen hebben. Dit is helaas niet gelukt. Na mijn belletje is de wijn gelukkig snel geleverd.

Aflevering door postnl

De dozen zijn niet bij ons afgeleverd, maar op het havenkantoor. Nu moet ik wachten tot de havenmeester tijd wil maken. Ik ben gehandicapt en mag niet tillen.

Op tijd en correct afgeleverd , top

prima service, zoals het moet!

Ga zo door

Mooi assortiment en snel geleverd.

Gewoon een goede webshop voor wijn en dergelijke. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling via de mail wat erg fijn is.

Zeer goede service, binnen2 dagen bij je thuis bezorgt. Bestellen daar altijd

Goede wijn op tijd bezorgd

Curieweg 1

8013 RA Zwolle