makkelijk besteld en snel geleverd

makkelijk besteld en snel geleverd en ook nog voor een goede prijs

prima, snel en betrouwbaar

goede sortering wijnen, snelle service, geen extra kosten en regelmatige leukem anbiedingen.

klasse

grote keuze in diverse wijnen levering en bestelling gaan supersnel

Top winkel

Heerlijke wijnen voor een goede prijs, snelle levering

Goede wijnen, bestelling komt snel

Snelle en goede levering. Per abuis aangegeven dat we de bestelling af zouden halen, dit werd snel gecorrigeerd.

Goede service en mooie aanbiedingen voor top wijnen

Goede website met veel keuze en snelle levering

We waren op zoek naar alcoholvrije “Zin Sero” wijn en vonden het op de site van Wijnservice. Hier een paar flessen besteld samen met een paar flessen Bardolino wijn voor redelijke prijs. Ook de portokosten vielen mee. Wijn is snel bezorgd in stevige doos. Heel goede ervaring.

Uiterst snelle levering.

Zondag avond besteld, maandag ochtend in huis. Levering zoals besteld. Goede Salentein aanbieding.

Snelle bezorging en goed personeel

Snelle afhandeling en levering.

super snel geleverd!

's middags besteld, volgende dag in huis. Echt geweldig!

Goede levering en op tijd

snelle levering goede service lekkere wijn

tevreden

Snel en goed geleverd

Excellent

Quick delivery

Zo snel bezorgd, prima

Deze wijn is van buitengewone kwaliteit. Hier kunnen we echt van genieten.

korting?

Ik had een bestelling geplaatst en een account aangemaakt om zo 5 euro extra korting te krijgen. De link die ik daarvoor kreeg, werkte echter niet. Spijtig.

We kregen wat we wilden voor een prima prijs en binnen een dag. Wat wil een mens nog meer?

Mooie wijnen.

Het is gemakkelijk te bestellen. Service is goed. De wijnen zijn formidabel.

Prijs kwaliteit is prima

Ik heb een mooie aanbieding kunnen kopen van de heerlijke Salentein wijn, de volgende dag werd het pakket al bezorgd, het was netjes en goed beschermd ingepakt . Verder vind ik het een mooie site met goede foto’s en een verhaaltje over de wijn zelf.

Goede service en eerlijke antwoorden

Doorverbinding vaak verbroken

Bestelling verkeerd verzonden, daarom moeten bellen met enige irritatie vier dagen later de Noval Port ontvangen. Nu moet ik op mijn leeftijd ( 82 ) naar een postagentschap om de doos Graham’s portwijn retour te zenden

Netjes 6 flessen in één doos en de volgende dag in huis

Service vol smaak

Prachtige wijn, Ripassa, kordaat en vlot bezorgd. Mag ik nog een tip geven? Ik wilde een oud collega met deze wijn verrassen door 2 flessen naar hem toe te zenden. Helaas kon ik niet ontdekken hoe je handelt op de site als bezorgadres afwijkt van factuuradres. Misschien heb ik iets gemist?

Curieweg 1

8013 RA Zwolle