super

snelle levering heerlijke wijnen voor een top prijs

Vlotte levering!

Ik heb via de webshop een bestelling geplaatst. De afhandeling ging erg vlot; een dag later hadden we de bestelling keurig verpakt in huis!

Probleemloos

Probleemloos besteld en probleemloos geleverd!

geweldig

1e keer gebruik gemaakt van wijnservice maar zeer tevreden over levering.

Prima gevoel overgehouden en prettig zaken doen.

Nieuwe ervaring, heel goed uitgevallen.

Ik was op zoek naar een bepaalde wijn en heb deze bij Wijnservice gevonden. Makkelijke bestelling en snelle levering.

Een topper van een wijn firma

Duidelijk als er iets niet is goede alternatief aanbieden. Verzending volgens de dag die ik had aangegeven. Verpakking van de flessen ook verzorgd.

Top wijnen, snel geleverd en goeie service!

Eerste keer via deze site besteld, maar alleen maar goede ervaringen. Ook nog iets leuks om te lezen erbij. Wat wil je nog meer?

Heerlijke soepele wijn

Deze goed betaalbare soepele tickeltje stevige wijn is een echte aanrader.

Curieweg 1

8013 RA Zwolle