Heel veel keuze en heel snel geleverd

heel goed, optijd geleverd

Xxx

Fantastisch!

Ik had vrijdag besteld voor een feestje die we zaterdag hadden, alles werd perfect op tijd afgeleverd! We zijn erg tevreden!

Nog niets ontvangen !!!

Nog geen melding gehad dat er bij het dropof punt is geleverd !!!

Super service

To!

Goede service snelle levering

Website is overzichtelijk, makkelijk te bestellen en ze leveren snel. Goede ervaringen met deze winkel.

Prima service. Snelle levering. Mooie wijnen

Mijn absoluut favoriete site om wijn te bestellen

Bestelling soepel en snel

Website simpel en makkelijk bestelling te plaatsen. Levering snel en prijs prima

perfecte levering

snelle correcte levering

Goed assortiment en snelle levering

Na klein voorraad probleem juiste informatie en daarna snel geleverd

De verzending.

Voor een tweede opvolgende keer is de levering niet goed gegaan. Deze keer heb ik mij gehaast om ruim op tijd thuis te zijn en was de koerier ruim anderhalf uur vroeger dan aangegeven. Pas 30 uur later kreeg ik een bericht waar ik de zending kon ophalen. Naar het mogelijke ophaalt punt ben ik eerder die dag op de bonnefooi naartoe gereden en was de zending nog niet. Wat betekend dat de koerier anderhalve dag met de zending heeft rondgereden.

Stevig goed en prima verpakt

Mooie selectie wijnen

Prima webshop met leuke en goede keuzes aan wijn.

Wijn niet op voorraad, jammer!

Alsnog vlot geleverd, één dag vertraging omdat de bestelde wijn niet op voorraad waa! Niet nodig anno 2024!

Makkelijk te bestellen scherpe prijzen

Het bestelproces is gemakkelijk en snel De levering is ook heel snel gegaan Deze webshop is zeker een aanrader

Zeer snelle en correcte levering.

Altijd goede aanbiedingen en ruime keuze.

Wijn geweldig, bezorging waardeloos

De wijn is zeer goed. Prijs/kwaliteit goed! Jammer dat de bezorging zo lastig is. Je moet thuis zijn voor handtekening; je kunt niet kiezen voor bijv bezorging in avond of een strakkere uren keus. Enige keuze is de dag. Zo hebben wij al diverse keren de bezorger gemist, waardoor je dan weer de doos moet ophalen bij een post.nl punt. Tip voor jullie: mss andere bezorgdienst nemen met meerdere keuzes qua bezorgmoment. Hierdoor gaan wij dus niet meer online deze wijn bestellen bij jullie en halen we het wel bij een drankwinkel in de buurt.

Leuke aanbiedingen voor prachtige wijnen

Altijd goed en snelle levering!

Keurig en op tijd geleverd!

Fijne webshop en een mooi wijnblad bij de bestelling, zodat wij eens kunnen kijken wat ons de volgende bestelling ons kan brengen.

Eenvoudig besteld en snel geleverd!

Eenvoudig besteld en snel geleverd! Ruime keuze en concurrerend geprijsd

De levering vond snel na de bestelling plaats en de flessen waren verpakt in een degelijke doos

Snel en netjes verpakt geleverd

Snel en netjes verpakt geleverd