Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De wasbare wattenschijfjes gebruik ik al een tijd naar tevredenheid en nu heb ik mijn verzameling uitgebreid. Een tip voor de verpakking van de menstruatiecup: de tekst ‘voor vrouwen die nog niet zijn bevallen’ komt anno 2022 waarin een kinderwens niet vanzelfsprekend is, een beetje vreemd over.
22 March 2022
Karen
Breda
Spullen besteld via de site. Alles snel en goed geleverd. Communicatie verloopt prima. Gewoon top
22 March 2022
Anoniem
Kampen
Het product assortiment is niet heel uitgebreid maar dat wat ze hebben is van goede kwaliteit en duurzaam, dus they practice what they preach. De website is mooi, levering altijd snel binnen. De producten zijn ook sjiek en duurzaam., zelfs verzending zo duurzaam mogelijk verpakt. Echte aanrader.
21 March 2022
Galina Leone-van der Weert
Arnhem
Veel fijner dan maandverband, geen nare luchtjes, verschuift niet en ademt. Ik ben fan!
6 March 2022
Simone Haneveer
Dongen
Duidelijk omschrijving van de producten Goede gebruiksaanwijzing Veel keuze maar hierbij ook duidelijke hulp Goede verzending en op tijd Goed bereikbaar
3 March 2022
B Weustink
Bergeijk
Ik ben heel blij met de service en mijn producten. Ik zal zeker doorgaan om te bestellen!
3 March 2022
arzu zoethout
AMSTERDAM
Product snel verzonden en leuk om een persoonlijk groeikaartje erbij te ontvangen.
2 March 2022
Heleen
Rotterdam
28 February 2022
Resa Gaillard
utrecht
mijn ervaring vind niet zo . want ik krijg roden huid van en het brand als ik me ge scheer hebt
Beveelt niet aan
22 February 2022
sandra
gouda
Meerdere merken al geprobeerd. Deze is toch mijn favoriet!
8 February 2022
M
Thuis
Duurzame plasticvrije producten. Help je mee naar minder afval?
Raasdorperweg 52 H
1175 KX Lijnden