Wat fijn dat je deze mooie review plaatst en ook al jaren bij ons koopt. Want terugkerende klanten zijn over het algemeen tevreden klanten. Wij zijn blij met deze positieve beoordeling en blijven onszelf graag verbeteren. En heb je tips waardoor wij je nog beter kunnen helpen, dan horen wij dat graag!
Hoi, fijn dat jullie zo tevreden zijn over onze snelle levering van kantoorartikelen en onze afhaalservice van kantoorartikelen in Zaltbommel! Het minpuntje is terecht. Er wordt hard gewerkt aan de zoek- en filterfunctie binnen onze webshop. Het komende jaar gaat daar een flinke verbetering in komen. Bedankt voor deze beoordeling en een hele fijne dag nog! Het Easy4Office Team
Dag Esther, dankjewel voor jouw review en dan ook nog een mooie 10! Fijne dag nog!
Beste Anita, jij blij met de vouwtafel en wij blij met een 10! Dankjewel voor jouw positieve reactie en lekker genieten van jouw vouwtafel met deze zonnige dagen!
Beste Erwin, Fijn om te horen dat mijn collega's het product deugdelijk verpakt hebben, zodat jij nu zorgeloos kan genieten. Bedankt voor jouw positieve reactie en een fijne dag nog!
Beste Rina, fijn dat je tevreden bent over het product. Ik ben blij met jouw feedback dat de verpakking en de communicatie rondom verzending beter had gekund. Wij gaan er mee aan de slag om te zorgen dat deze punten beter verlopen in de toekomst. Fijne dag nog!
Hi Dafne, wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het product en onze levering. Het geautomatiseerd versturen van de track-and-trace code bij verzending vanuit ons eigen magazijn staat inderdaad nog op ons wensenlijstje. Wij wensen je nog heel veel plezier van de Interstuhl wiebelkruk! Groetjes, Joanne
Originele beoordeling
Dankjewel Bart, fijn om te horen dat je goed geholpen bent!
Dag Nanette, ik ben heel erg blij met jouw positieve review. Als marketeer begrijp je gelukkig ook het belang van reviews😉. Daarbij ben ik (ook marketeer opgeleid...) het helemaal met je eens dat we niet moeten doorslaan in het vragen van beoordelingen. Daarom kiezen wij bewust voor een algemene review over ons bedrijf en ontvangt een klant niet bij iedere bestelling opnieuw een review verzoek. Fijne dag nog!
Dag Hanneke, wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service en onze mensen. Bedankt dat je het deelt! En we hopen nog op een lange en fijne samenwerking!