Het pakketje duurde een beetje lang, dit is opzich geen probleem. Ik vindt dat we sowieso verwent zijn tegenwoordig. Maar als je dan belt met easy4office wordt er niet opgenomen. Dat is dan een beetje jammer. Voor de rest pakketje prima binnengekomen en ben er blij mee .
Beste Roelof, bedankt voor jouw beoordeling en het delen van jouw ervaring. Fijn om te horen dat het pakket goed is aangekomen en dat je tevreden bent over de bestelling. Jammer om te lezen dat je ons telefonisch niet hebt kunnen bereiken. Dat is uiteraard niet de bedoeling en we begrijpen dat dit vervelend is als je vragen hebt. Tijdens openingstijden nemen wij normaal gesproken altijd de telefoon op, dus hier moet helaas iets misgegaan zijn. Heb je in de toekomst vragen, dan helpen we je uiteraard graag. Mag ook altijd per mail, zodat je binnen een werkdag een reactie ontvangt. Met vriendelijke groet, Team Easy4Office
De geleverde producten zijn top en goed. Het duurde alleen 18 dagen van bestelling tot levering. Hierover is niets gecommuniceerd. Toen ik zelf contact opnam was het contact heel prettig en werd ik daarna direct teruggebeld over de status.
Beste Thomas, dankjewel voor je review en je eerste bestelling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de producten! Je hebt helemaal gelijk dat de communicatie rondom de levertijd van dit product beter had gemoeten. Onze excuses daarvoor. Goed om te horen dat het contact daarna prettig is verlopen en dat we je snel duidelijkheid konden geven. Dank voor je feedback — die nemen we zeker mee. Het Easy4Office Team
Snelle service, vriendelijke mensen, prijs kwaliteit is prima. Geen opmerkingen verder
Beste Regina, wat een fantastische review, dankjewel daarvoor! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring als vaste klant bij Easy4Office te delen. Het is superfijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Daar doen we het voor! We blijven ons best doen om je ook in de toekomst dezelfde service en kwaliteit te bieden die je van ons gewend bent. Nogmaals dank voor je vertrouwen en graag tot de volgende keer! Het Easy4Office Team
Goed product, duidelijke informatie en prima geleverd.
Beste Jolien, hartelijk dank voor jouw positieve review over de levering van het door jouw bestelde product. Veel plezier met jouw aankoop en nog een hele fijne dag gewenst. Het Easy4Office Team
De kruk was door omstandigheden snel nodig en ondanks de feestdagen werd er snel gereageerd door de klantenservice en was de kruk er de volgende dag.
Goedemorgen Stefan, super bedankt voor deze beoordeling over onze snelle levering en communicatie. Een prachtige beoordeling om het jaar 2025 mee af te sluiten. Wij wensen je een hele fijne jaarwisseling en hopen je in 2026 terug te zien bij Easy4Office!
Goede persoonlijke benadering richting de klant
Beste Jac, bedankt voor het delen van jouw ervaring met de uitstekende service van Easy4Office. In de persoonlijke benadering zit onze kracht en daar genieten we van. We zien je graag terug bij ons. Groetjes, Joanne
Bestelling van 2 items waarvan 1 niet op voorraad was. De 1e ontvangen gevolgd door duidelijke factuur, de 2e kwam later en ook duidelijke factuur. Alles vermeld zoals BTW en verzendkosten !
Bedankt voor het delen van jouw beoordeling. Fijn om te horen dat je onze levering van kantoorartikelen als duidelijk, vlot en voordelig hebt ervaren. Het Easy4Office Team
Ik had per vergissing twee verkeerde artikelnummers besteld. Deze zijn retour genomen en ik heb de goede spullen geleverd gekregen. De afwikkeling was prima.
Beste Roel, hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat we je goed hebben kunnen helpen met het retourneren en leveren van de juiste artikelen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan we uiteraard graag voor je klaar. Het Easy4Office Team
Goede service en snelle levering
Beste An, hartelijk dank voor deze positieve beoordeling van onze goede service en snelle levering. Zijn wij heel blij mee! Het Easy4Office Team
Na een zoektocht naar een agenda voor 2026 die bijna overal uitverkocht was kwam ik uiteindelijk bij Easy4Office terecht. Na een belletje bleek dat zij de benodigde agenda's gelukkig wel hadden. Snel besteld, snel geleverd!
Beste Annette, heerlijk om te lezen dat je super bent geholpen. En dat je dit deelt via een review, wordt zeer gewaardeerd! Het Easy4Office Team
Zo vriendelijk de mevrouw van Easy4Office klonk aan de telefoon en zelfs de prijs van het artikel aanpaste (was duurder dan bij bol.com) en zo nóg goedkoper werd… (belde ivm de dag van bezorging)… Zo onvriendelijk en a-sociaal de bezorger was die de grote doos vlakbij de deur/ingang van de winkel letterlijk *neergooide (!)*. Gelukkig geen kapotte inhoud! Maar aan dit alles kan Easy4Office niets doen.
Super fijne partij voor je complete kantoor inrichting. Duidelijke communicatie, goede service en als je wilt compleet ontzorgt.
Hoi Ernst, heel fijn om te horen dat we een fijne partij voor de complete kantoorinrichting zijn! Dankjewel voor het geven van jouw beoordeling en een fijne dag nog! Groetjes, Joanne
klantvriendelijk en bereid tot service
Beste Teo, bedankt voor het delen van jouw beoordeling. Fijn om te horen dat je onze klantvriendelijkheid en service positief hebt ervaren. Het Easy4Office Team
Alles correct volgens afspraak.
Beste Lydie, bedankt voor het delen van jouw ervaring en het bezoek aan onze showroom voor het proef zitten. Fijn dat jullie tevreden zijn over de bureaustoel, de levering en het nakomen van onze afspraken. Veel plezier nog van de nieuwe bureaustoel. Het Easy4Office Team
Toppie :-)
Beste Jack, fijn om te horen! Fijne dag nog, Joanne
Telefonisch bestelling doorgegeven, een uur later opgehaald, stond klaar met factuur. In 1 keer goed.
Beste Jan, en als alles in 1 keer goed gaat dan krijg je een 10! Wij zijn heel blij dat je een goede ervaring hebt gehad met de afhandeling van jouw bestelling en dat je de moeite hebt genomen om dit te delen. Dankjewel hiervoor en nog een hele fijne dag! Groetjes, Joanne
Fijne klappers. 23 rings banden zijn vrijwel nergens meer te krijgen.
Beste Ludo, echte klappers vind je bij de echte kantoorvakhandel. Fijn om te horen dat je er blij mee bent! Het Easy4Office Team
Ik bestelde een scanner die niet meer te krijgen was. De medewerker van Easy4Office heeft toen een ander model voorgesteld dat heel goed bevalt.
Goedemiddag Tom, fijn om te horen dat het persoonlijke contact gewaardeerd wordt en dat ik je zo goed heb kunnen helpen. Veel plezier nog van de nieuwe scanner. Met vriendelijke groet, Nico Jansen
Voor ons kantoor zochten we naar nieuwe stoelen voor in de vergaderzalen + tafels + vloerkleden, kortom een hele metamorfose. Deze opdracht hebben we bij Easy4Office voorgelegd en zij hebben ons met veel kennis en enthousiasme geholpen. Zij bieden vele mogelijkheden. Ook de levering en inrichting verliep soepel zonder vertraging. Het contact was erg prettig. We zijn zeer blij met het eindresultaat en krijgen hier ook veel complimenten over van bezoekers.
Hey Rosalie, wij vinden het ook echt prachtig geworden en leuk om te horen dat jij, jouw collega's en klanten ook zo enthousiast zijn over het eindresultaat. Wij wensen jullie nog ontzettend veel plezier met de nieuwe vergaderstoelen en -tafels. Vanaf nu geen gesjouw meer bij een andere vergaderopstelling door deze verrijdbare en inklapbare vergadertafels van Palmberg. Dankjewel voor het vertrouwen in ons en voor de mooie review die je hebt geschreven als bevestiging van jouw tevredenheid over onze service! Groetjes, Joanne de Kloe
Prettige samenwerking waarbij afspraken goed werden nagekomen. We hebben meerdere keren samengezeten om alles tot in detail door te spreken. Tijdens de uitvoering was het contact prettig en werden we volledig ontzorgd. Alle collega's zijn nog elke dag enthousiast over het eindresultaat.
Beste Sietske, heel fijn om te horen dat jij en jouw collega's elke dag nog enthousiast zijn over de inrichting met de zit-sta werkplekken op het hoofdkantoor en alle vestigingen in het land. Het was een mooi project en wij hebben er ook met heel veel plezier aan gewerkt. Nico Jansen
Snel, correct geleverd, alles wat je nodig hebt voor kantoor, kantine en zelfs magazijn.
Laptoptas besteld. Toen pakket aankwam was de verpakking beschadigd, dusdanig dat de tas eruit had kunnen zijn. Binnen in de verpakking was geen opvulmateriaal… Helaas verkeerde kleur geleverd. Retourneren was heel eenvoudig.
Hoi Andrea, dankjewel voor jouw eerlijke en positieve review! En fijn dat je het retourneren als eenvoudig ervaren hebt. Dit is de service die we graag willen verlenen. Fijne dag nog! Het Easy4Office Team
ondanks carnaval een snelle levering!
Hoi Astrid, carnaval en zaken gaan in regio Den Bosch blijkbaar goed samen😉. Fijn om te horen dat je blij bent met de snelle service en levering van Easy4Office! Fijne dag nog, namens het Easy4Office Team.
Via via kwam ik op de shop terecht voor de aankoop van kantoorartikelen in een professionele setting. Ik heb het me zeker niet beklaagd. Scherpe prijzen, correcte service, zeer goed contact met de klantenservice. Een aanbeveling meer dan waard!
Beste Katelijne, wij zijn ontzettend blij dat je de moeite hebt genomen om deze TOP ervaring met Easy4Office kantoorartikelen te delen middels een beoordeling. Dankjewel hiervoor en veel succes en plezier met jullie mooie projecten! Groetjes, Joanne
Snel bestellen en snel geleverd, alles wat je voor kantoor nodig hebt.
Hoi Brigitte, super bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring met de service van Easy4Office. Als jij tevreden bent, zijn wij het ook! Fijne dag nog, Het Easy4Office Team