Kwaliteitsvolle producten in een mooie verpakking!

Goede kwaliteit, uitstekende verhoudingen en een mooie verpakking!

Erg fijne samenwerking en de producten zijn zeker aan te raden!

*goedcontact *snelle levering *producten zijn lekker en goed

*goedcontact *snelle levering *producten zijn lekker en goed

Zeer goede producten!

Ik ben erg te spreken over deze shakes. Ook de koekjes zijn onwijs lekker voor tussendoor en om aan mijn eiwitten te komen!

Geweldige producten

Ik heb van Focus Health Nutrition vegan protein bars en vegan raw bars mogen ontvangen, normaal ben ik niet van de proteine bars, maar dezen zijn echt top! Een lekkere snack na het sporten.

Heerlijke repen!

Wat een heerlijke repen! Ik weet dat het proteïne repen zijn, dus een bepaald doel hebben, maar ik eet ze ook gewoon als snack tussendoortje! Ik zou ze aan iedereen aanbevelen. Vooral de chocolade met almond is echt mijn favoriet!

Heerlijke vegan protein bars die goed vullen

De vegan protein bars van Focus health & nutrition vind ik erg lekker en vullend. Perfect tussendoortje! De raw bars zijn ook wel lekker, maar de protein bars hebben mijn voorkeur. Minpunt vind ik wel dat ze nogal veel verpakking gebruiken voor een paar repen, dat kan beter.

Ik zelf heb de granola en de vegan fruit reep besteld en was erg benieuwd. Ik ben over beide zeer tevreden! De granola is nu mijn vast ontbijt. Erg lekker en vult goed. De vegan fruit reep is mijn favoriete tussendoortje nu. In het begin was de smaak wennen. De levering was ook erg snel!

Fijne supplementen!

Erg blij met de supplementen van Focus! De vanille eiwitshake is favoriet hier. En super snel geleverd. Top! Ik ga zeker vaker bestellen.

Stationsweg 18

3255 BL Oude-Tonge