Top!!

De vuilbomen doen het!! top

• Wat heeft Qweeker je opgeleverd? N.v.t.

20 stuks Rode Beukhaag opgehaald en ze zijn alle 20 nu volop aan het groeien!

Geweldig, heel blij met de 20 stuks Rode Beukhaag en glansmispels. Begin maart opgehaald en geplant. Nu staat de beukhaag volop in blad en de glansmispel pakt zijn nieuwe stek ook goed op. We zijn er heel erg blij mee!

Helemaal top

Snelle levering en goede prijs en kwaliteit!

• Wat heeft Qweeker je opgeleverd? N.v.t.
  • Wat zou je tegen anderen zeggen die overwegen om bij Qweeker planten te halen? N.v.t.

Helemaal tevreden

Toen alles in 1 doos paste kreeg ik het betaalde verzendbedrag terug. Fijn mail contact, dank.

• Wat heeft Qweeker je opgeleverd? Een mooie beukenheg in wording
  • Wat zou je tegen anderen zeggen die overwegen om bij Qweeker planten te halen? Fijn bedrijf

Snelle levering, goed product

Beukenhaag besteld. Goede kwaliteit, netjes verpakt. Snel geleverd.

• Wat heeft Qweeker je opgeleverd? Fagus sylvatica 125-150

Super goed bedrijf

Liguster besteld. Kwam op de afgesproken dag aan. Heel goed verpakt en een prima prijs kwaliteits verhouding.

• Wat heeft Qweeker je opgeleverd? Een mooie heg
  • Wat zou je tegen anderen zeggen die overwegen om bij Qweeker planten te halen? Gewoon doen

Ook prima service bij kleine bestellingen

Ik had wat nieuwe beuken nodig omdat een aantal de winter niet overleeft had. On-line besteld en twee dagen later stonden ze klaar om afgehaald te worden. Prima prijs, prima service

• Wat heeft Qweeker je opgeleverd? Goede beuken
  • Wat zou je tegen anderen zeggen die overwegen om bij Qweeker planten te halen? Prima bedrijf

Mooie planten, goede sevice

Ik kan iedereen aanraden planten te bestellen: het bestellen is eenvoudig en contact is goed. Bij vragen reageert men snel en duidelijk. Uiteindelijk zijn we de planten zelf gaan ophalen: wat een mooi bedrijf en vriendelijke, deskundige mensen!

• Wat heeft Qweeker je opgeleverd? Mooie planten
  • Wat zou je tegen anderen zeggen die overwegen om bij Qweeker planten te halen? Doen! Goede planten voor een goed sprits

Goede kwaliteit

Goede en snelle service

• Wat heeft Qweeker je opgeleverd? Een mooie haag

Super bedrijf

Goede service en kwaliteit.

• Wat heeft Qweeker je opgeleverd? Een mooie groene tuin
  • Wat zou je tegen anderen zeggen die overwegen om bij Qweeker planten te halen? Zeker doen top kwaliteit en service

Snelle goede vriendelijke service

Hele vlotte vriendelijke mensen, kregen een kop koffie aangeboden Super kwaliteit van plantgoed en goeie prijs.

• Wat heeft Qweeker je opgeleverd? 10

geweldig

goed bedrijf.

• Wat heeft Qweeker je opgeleverd? goede planten
  • Wat zou je tegen anderen zeggen die overwegen om bij Qweeker planten te halen? gewoon doen

Goede kwaliteit en service

Snelle reactie op mail. Snel geleverd op afgesproken tijdstip. Nu nog wachten tot alle boompjes aanslaan! De eerste tekenen zijn veelbelovend…

• Wat heeft Qweeker je opgeleverd? N.v.t.
  • Wat zou je tegen anderen zeggen die overwegen om bij Qweeker planten te halen? Niet twijfelen

Plantjes netjes afgeleverd op afgesproken dag en in knop

Na meteen planten en water doen ze t allemaal, 80 stuks. Erg tevreden

Duidelijke product omschrijving en direct geleverd. Greetings Alexander

• Wat heeft Qweeker je opgeleverd? een beukenhaag
  • Wat zou je tegen anderen zeggen die overwegen om bij Qweeker planten te halen? Doen, goede producten

Fijne ervaring, mooie planten

We hadden een zeer prettige ervaring met Qweeker. Toen het duidelijk was dat we niet thuis zouden zijn bij de levering was alles door Qweeker keurig opgelost en toch veilig geleverd. De planten staan mooi in de tuin en we kijken uit naar een mooie nieuwe heg deze zomer.

• Wat heeft Qweeker je opgeleverd? Groene beuk planten
  • Wat zou je tegen anderen zeggen die overwegen om bij Qweeker planten te halen? Goede keuze!

De beuken zijn netjes afgeleverd

Goede prijskwaliteitverhouding. Heldere communicatie en op tijd geleverd

Samen maken we Nederland een beetje groener!

• Wat heeft Qweeker je opgeleverd? Mooie boompjes

hele goede service

Op vragen kreeg ik heel snel antwoord. Op de afgesproken dag stonden de planten klaar en ik kreeg er goede adviezen bij hoe te verzorgen.

• Wat heeft Qweeker je opgeleverd? goede planten
  • Wat zou je tegen anderen zeggen die overwegen om bij Qweeker planten te halen? goede kwaliteit en service

Prettige service

Vriendelijke mensen, prettige service, groene haag!

• Wat heeft Qweeker je opgeleverd? Een mooie nieuwe groene Liguster haag

Goed en snel geleverd

Netjes en op tijd geleverd. Van tevoren een mail gekregen dat de verzendkosten lager waren dan oorspronkelijk op de factuur stond. En dit is terug gestort.

• Wat zou je tegen anderen zeggen die overwegen om bij Qweeker planten te halen? Prima service

Precies wat ik heb beste

Planten waren zoals verwacht en zeer goed verpakt

• Wat heeft Qweeker je opgeleverd? Previes wat ik wilde voor de tuin

Netjes

Mooie planten en netjes geleverd

Ze leveren prima spullen.

Keurige levering op de dag die je wil.

• Wat heeft Qweeker je opgeleverd? Mooie beukenhaag

Snelle levering van een goed product.

Al meerdere keren zaken gedaan en tevreden.

• Wat heeft Qweeker je opgeleverd? N.v.t.
  • Wat zou je tegen anderen zeggen die overwegen om bij Qweeker planten te halen? Gerust doen.

Goorbaan 9

4881 MH Zundert