Uitgebreid assortiment haagplanten en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Qweeker heeft een uitgebreid assortiment haagplanten voor een gemengde haag, ook inheemse soorten. En een goede prijs-kwaliteit verhouding. Op het afgesproken moment stond alles netjes klaar en werd spontaan geholpen met inladen. Ook een last-minute aanvulling op de bestelling (Vivimus grondverbeteraar) was geen enkel probleem en werd toegevoegd zodat alles in één keer mee naar huis kon. Inmiddels staan alle planten in de grond en hopen we dat het snel voorjaar wordt om de haag verder uit te zien groeien. Bedankt voor jullie service!

alles goed verzorgd

Alles goed verzorgd en op tijd geleverd

Super !!

Plantmateriaal besteld 2 dagen later had ik het al in huis netjes verpakt en een begeleidende briefje der bij voor plant tips. Gewoon weg top

Goede kwaliteit voor lage prijs.

Vriendelijke mensen

goede kwaliteit glansmispel, nette bezorging en aflevering, top!!

zie hierboven

Snelle levering en goede communicatie

De geleverde planten zagen er goed uit, alleen verzonden in een te kleine doos. Dit had als gevolg dat de bovenste 10 cm van de planten krom aan kwamen.

Mooie struikjes,

Erg mooie haagplanten!

Mooi familiebedrijf met kwalitatief goede haagplanten in alle soorten en maten

Goorbaan 9

4881 MH Zundert