Perfecte levering

Snel en perfect verpakt geleverd. Mooie waxinelichten

Heel blij met de producten en het contact.

Ik ben ontzettend tevreden over mijn bestelling! Na het plaatsen van mijn order heb ik gevraagd of het met spoed verstuurd kon worden, en dit werd meteen geregeld de volgende dag. Ik werd tussendoor zelfs op de hoogte gehouden of alles goed verliep omdat er vanuit mijn kant wat tijdsdruk op zat. Het pakketje kwam ruim op tijd binnen en tot mijn verrassing was het ook nog mooi ingepakt. Heel fijn dat er zo met de klant wordt meegedacht. Echt een aanrader!

Heerlijk pure amandelsiroop,

In Puglia hadden we espresso leccese gedronken. Ik vond dat heel lekker. On line een fles fabbri gekocht, maar dat kan helemaal niet tippen aan die jullie verkopen. Die van jullie is zo puur, zo lekker. Fijn dat jullie met je bedrijf op loopafstand m’n huis zitten. Ik app weer als deze fles leeg is.

Precies wat ik zocht!

Ik zocht vormpjes voor pasticiotti en wat fijn sat ze die hebben! Snel opgestuurd, leuk handgeschreven kaartje erbij, helemaal goed!

Fantastisch!

Supervlotte communicatie, erg vriendelijk, aangezien we een grotere bestelling hadden is het zelfs aan huis gebracht,alles tof in leuke papiertjes verpakt,...Zeker aan te raden!

Super!!!

Heerlijke olijfolie en pakketten om zelf af te bakken! Goed verpakt en op tijd geleverd! En ook nog een persoonlijk kaartje erbij ( hoe leuk is dat)

Zeer de moeite waard om kijkje te nemen

Heel vriendelijk snelle levering en hele leuk items als je net zoveel van Italië houdt als ik.

Komt afspraken na. Top communicatie. Reageert snel vriendelijk

Communicatie is top . En een handgeschreven kaartje bij mijn bestelling , bestelling die keurig en goed ingepakt was. Er ging wat mis met het 10% welkomskorting bij het plaatsen van de bestelling. Ik heb het keurig en snel op mijn rekening mogen ontvangen.

Uitstekende service en ruilmogelijkheden

De bestelde kopjes weken in kleur af van het overige servies. Na een aantal weken mocht ik andere uitzoeken uit een nieuwe voorraad.

Gewoon super!

Gelukkig hebben Jordi en Kirsten de webwinkel overgenomen. Ik kon weer nieuwe items van mijn favoriete servies bestellen, en hun service en snelle reactie op berichten is geweldig. Ik kijk uit naar de spullen die in oktober gaan komen!!

Echt top ervaring

Mooi contact Prachtige spullen en leuk verpakt met een persoonlijk berichtje Kortom een heel mooi bedrijf

Mooi servies!

Mooie producten, persoonlijk en goed verpakt. Snelle levering. Wat wil je nog meer?

Heel goed !!

Mooi producten en snelle service.

Mooie oliefles

Mooie spullen. Goede kwaliteit. Kwam mooi en goed verzorgd aan. Het was mooi ingepakt en dit maakte het extra speciaal. Ik krijg complimenten over hoe de oliefles eruit ziet.

Wederom super!

Ik vind het leuk om bij Taste of Puglia kleine cadeautjes te kopen. De service is altijd uitmuntend en de presentjes worden met zorg ingepakt. Een feestje om weg te geven!

Prachtige olijfolie fles

Om mijn olie uit Italië goed te houden een olijf olie fles besteld. Hele mooie fles gekregen & extraatje! Erg fijne service.

mooie producten, echte meedenk service

ondanks vertraging in levering ontstaan door post nl dachten de mensen achter taste of puglia prima mee in een oplossing om de levering op tijd (ivm verjaardag) afgeleverd te krijgen. En de producten zijn prachtig!

Goede service. Snelle levering.

heel leuk en snel

zeer leuke collectie en heel mooi van kwaliteit

(H)eerlijke producten

Kwaliteitsproducten tegen eerlijke prijzen. Service en contact verlopen soepel en vlug. Top winkel !

Goede website

prima produkten en snelle levering

Prachtige olijffles

Was al even opzoek naar een mooie fles. Deze is functioneel en heeeeel mooi op het aanrecht!

Super snelle levering

Ik had mijn product de volgende dag al binnen met een leuk persoonlijk kaartje en het was prachtig verpakt.

Snelle levering en mooi aardewerk

Misschien kijk ik nog voor meerdere serviesonderdelen.

Gewoon goed

Lekkere olijfolie

Koog 27

3344 GH Hendrik-Ido-Ambacht

Over Taste of Puglia

De beste en lekkerste producten uit Puglia. Slow food en slow design uit Puglia, gemaakt door de beste ambachtslieden die de regio heeft. Alles met de hand, aandacht én een hoop liefde gemaakt. Want in de hak van de laars worden tradities in ere gehouden en staat kwaliteit boven kwantiteit. En dat proef je! Creëer Your Italian Moment – gewoon heerlijk thuis.