Laden reviews...
66 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde reviews blijkt dat klanten blij zijn met snelle levering, kwaliteit van de producten en vriendelijke service. Regelmatig worden verzorgde verpakkingen en persoonlijke kaartjes genoemd. De variatie aan Italiaanse producten en de betrouwbaarheid van de levering worden geroemd. Klanten ervaren Taste of Puglia als een betrouwbare en prettige winkelervaring.
In Puglia hadden we espresso leccese gedronken. Ik vond dat heel lekker. On line een fles fabbri gekocht, maar dat kan helemaal niet tippen aan die jullie verkopen. Die van jullie is zo puur, zo lekker. Fijn dat jullie met je bedrijf op loopafstand m’n huis zitten. Ik app weer als deze fles leeg is.
16 August 2025
Pauline
Hendrik Ido ambacht
Heerlijk als je het zo dichtbij huis kunt vinden en dat je zo enthousiast bent over onze amandelsiroop. Wij vinden hem ook zo lekker! Grazie mille!
Ik zocht vormpjes voor pasticiotti en wat fijn sat ze die hebben! Snel opgestuurd, leuk handgeschreven kaartje erbij, helemaal goed!
10 August 2025
Mieke
Rijssen
Beste Mieke,
Veel bakplezier gewenst! Stuur ons gerust een foto van het resultaat!
Jordi & Kirsten
Supervlotte communicatie, erg vriendelijk, aangezien we een grotere bestelling hadden is het zelfs aan huis gebracht,alles tof in leuke papiertjes verpakt,...Zeker aan te raden!
10 August 2025
Cindy
Heist-Op-Den-Berg
Beste Cindy,
Bedankt voor je enthousiaste review. Heel leuk om te lezen en ons enthousiasme over Puglia met jullie te kunnen delen! Veel plezier met het servies!
Jordi & Kirsten
Heerlijke olijfolie en pakketten om zelf af te bakken! Goed verpakt en op tijd geleverd! En ook nog een persoonlijk kaartje erbij ( hoe leuk is dat)
8 August 2025
Martha
Rotterdam
Grazie mille, Martha!
Heel vriendelijk snelle levering en hele leuk items als je net zoveel van Italië houdt als ik.
6 August 2025
Jose
Oldenzaal
Communicatie is top . En een handgeschreven kaartje bij mijn bestelling , bestelling die keurig en goed ingepakt was. Er ging wat mis met het 10% welkomskorting bij het plaatsen van de bestelling. Ik heb het keurig en snel op mijn rekening mogen ontvangen.
4 August 2025
Faria
Amersfoort
De bestelde kopjes weken in kleur af van het overige servies. Na een aantal weken mocht ik andere uitzoeken uit een nieuwe voorraad.
3 August 2025
Karin
Barendrecht
Gelukkig hebben Jordi en Kirsten de webwinkel overgenomen. Ik kon weer nieuwe items van mijn favoriete servies bestellen, en hun service en snelle reactie op berichten is geweldig. Ik kijk uit naar de spullen die in oktober gaan komen!!
2 August 2025
Cindy
Zoetermeer
Mooi contact Prachtige spullen en leuk verpakt met een persoonlijk berichtje Kortom een heel mooi bedrijf
1 August 2025
Karin
Rhoon
Mooie producten, persoonlijk en goed verpakt. Snelle levering. Wat wil je nog meer?
1 August 2025
Judith
Geistingen
Mooi producten en snelle service.
26 July 2025
Livia
Domburg
Grazie mille, Livia!
Mooie spullen. Goede kwaliteit. Kwam mooi en goed verzorgd aan. Het was mooi ingepakt en dit maakte het extra speciaal. Ik krijg complimenten over hoe de oliefles eruit ziet.
26 July 2025
Tamara
Enschede
Ciao Tamara,
Dank je wel voor je enthousiaste review!
Jordi & Kirsten
Ik vind het leuk om bij Taste of Puglia kleine cadeautjes te kopen. De service is altijd uitmuntend en de presentjes worden met zorg ingepakt. Een feestje om weg te geven!
17 July 2025
Annette
Hendrik-Ido-Ambacht
Ciao Annette,
Zo leuk om mede Italie fans in de buurt te hebben!
Jordi & Kirsten
Om mijn olie uit Italië goed te houden een olijf olie fles besteld. Hele mooie fles gekregen & extraatje! Erg fijne service.
15 July 2025
Andrea
Dordrecht
Ciao Andrea,
Nu kun je extra lang genieten van je olijfolie en ziet het er ook nog eens extra mooi uit!
Veel plezier ermee!
Jordi & Kirsten
ondanks vertraging in levering ontstaan door post nl dachten de mensen achter taste of puglia prima mee in een oplossing om de levering op tijd (ivm verjaardag) afgeleverd te krijgen. En de producten zijn prachtig!
14 July 2025
Jo
Alphen aan den Rijn
Ciao Jo,
Fijn dat het uiteindelijk goed is aangekomen, al was het iets later dan gepland. Leuk om te lezen dat jullie blij zijn met onze producten. Veel plezier ermee!
Jordi & Kirsten
Goede service. Snelle levering.
12 July 2025
Christianne
Weert
Ciao Christianne,
Bedankt voor je enthousiaste review!
Jordi & Kirsten
zeer leuke collectie en heel mooi van kwaliteit
9 July 2025
Pia
Simpelveld
Grazie mille!
Kwaliteitsproducten tegen eerlijke prijzen. Service en contact verlopen soepel en vlug. Top winkel !
8 July 2025
Rudie
Zwijndrecht
Dank je wel, Rudie!
prima produkten en snelle levering
7 July 2025
Riny
Vlaardingen
Grazie mille, Riny!
Was al even opzoek naar een mooie fles. Deze is functioneel en heeeeel mooi op het aanrecht!
7 July 2025
Sahina
Almere
Heel leuk dat we je blij hebben kunnen maken met deze prachtige olijfoliefles! Veel plezier ermee!
Ik had mijn product de volgende dag al binnen met een leuk persoonlijk kaartje en het was prachtig verpakt.
22 June 2025
Tanja
VRIES
Graag gedaan, Tanja! Leuk om te horen!
Misschien kijk ik nog voor meerdere serviesonderdelen.
19 June 2025
Alice
Nieuwegein
Ciao Alice,
bedankt voor je enthousiaste review! Als we nog iets voor je kunnen betekenen, horen we het natuurlijk graag!
Lekkere olijfolie
14 June 2025
Arthur
OIRSCHOT
Wij vinden onze olie inderdaad ook heel lekker. Geniet ervan!
Mooie items. Snel geleverd.
13 June 2025
Jose
Oldenzaal
Bedankt voor je enthousiaste review, leuk om te lezen!
Mooie site- snelle levering en fijne communicatie
6 June 2025
Wilma
Standdaarbuiten
Grazie mille, Wilma!
De beste en lekkerste producten uit Puglia.
Slow food en slow design uit Puglia, gemaakt door de beste ambachtslieden die de regio heeft. Alles met de hand, aandacht én een hoop liefde gemaakt. Want in de hak van de laars worden tradities in ere gehouden en staat kwaliteit boven kwantiteit. En dat proef je!
Creëer Your Italian Moment – gewoon heerlijk thuis.
Koog 27
3344 GH Hendrik-Ido-Ambacht