Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
İk heb 2 pannen besteld, geen pannen gekregen geen terugbetaling ontvangen. Het is niet mogelijk om ze te contacteren, niemand neemt op en ze reageren niet op de email. Heel jammer dit. İk snap niet eens hoe ze aan de hoge score komen met zo een slechte service. İk beveel het zeker niemand aan om iets bij jullie te kopen.
3 June 2024
T
Amsterdam
Ik had een pan besteld, zonder opgave van reden werd de bestelling geannuleerd. Gelukkig het bedrag wel gecrediteerd gekregen. Het product is nog steeds beschikbaar op hun website en er staat dat er voorraad is. Proberen te bellen, maar wordt niet opgenomen,
4 April 2024
Ceriel Ostermann
Breda
Eind juli een bestelling geplaatst en betaald. Na enige tijd een mail ontvangen dat de bestelde pannen niet geleverd konden worden. Hierna een mail ontvangen of ik mijn gegevens wilde toesturen voor het terugbetalen, maar het terugstorten van het aankoop bedrag is tot op heden niet ontvangen. Op zich raar gezien de bestelling en betaling digitaal zijn verlopen. Hierna nog een paar keer gemaild zonder daarop antwoord te krijgen. Ook telefonisch niet bereikbaar. Zeer slecht.
10 October 2023
Richard
Rotterdam
Vorige week een paar pannen besteld, maar deze werden vreemd genoeg zonder reden geannuleerd. Ik dacht dat het om een Klarna fout ging, dus gisteren de pannen opnieuw besteld. En net de bestelling weer geannuleerd. De pannen zijn gewoon op voorraad, en de betaling (via Klarna) is goed verlopen.
1 September 2023
Guy
Haarlem
Heb op 15-08-2023 een snelkookpan besteld en betaald van €199,- en geen bevestiging gehad, Meerdere malen gebeld via de whatsapp contact opgenomen gemaild, nooit antwoord gekregen.
30 August 2023
Brahim
3541ar
Ik heb per app contact gehad over een set die niet op voorraad was. Dit snel nagzocht en kon dit weer bestellen. De terugkoppeling was snel. Enige, maar dan ook enoge minpunt was dat er bij de set ook een glasdeksel zat. Ik heb toen een app gestuurd. Netjes gereageerd dat ze het gingen uitzoeken. Ik bem daarna gebeld met excuses, omdat glasdeksel er niet bij hoorde… jammer maar wel erg netjes en correct verloprn. Alleen daarom zal ik ze al aanbevelen
17 May 2023
Dilek
Rotterdam
Besteld en kort erna al in huis. Er werd zelfs gebeld of ze zijn geleverd. Goede service en tevreden met mijn Fissler pannenset.
19 April 2023
A
Vlaardingen
Super blij met de prachtige Ruffoni pannen en erg fijn dat ze snel geleverd werden. Helemaal tevreden dus!
19 April 2023
Lisalotte
Eindhoven
Ja ik heb de pan in goede orde ontvangen ben er erg blij mee bedank. lieve groet
18 April 2023
HB
Almelo
Omdat mijn bestelling niet leverbaar bleek werd er contact opgenomen over een alternatief. Toen ik daar vervolgens toen het was aangekomen toch niet helemaal gelukkig mee was werd er zonder morren een nieuwe oplossing gevonden. Blij mee!
18 April 2023
Rob
Nijmegen
De pannenset die ik besteld had, was niet leverbaar. Er werd dezelfde dag nog telefonisch contact opgenomen om naar een oplossing te kijken. Hier zijn we snel uitgekomen. Nog netjes gebeld of alles naar wens was opgelost. Top service!
13 April 2023
Wendy
Ewijk
Alles is goed gegaan
8 April 2023
Ja van den Boom
Etten-Leur
Tevredenheid klant staat echt voorop, snelle levering, doen wat ze beloven! helemaal top!
15 March 2023
Asuman Velioglu
Gorinchem
Vorige week heb ik een Fissler pannenset besteld bij LUX. De pannen zijn snel en netjes afgeleverd. Ik ben super blij met mijn pannenset. Ik was blij verrast dat er persoonlijk nog contact met je opgenomen wordt met de vraag of alles naar wens is verlopen. Bedankt voor jullie top service!
8 March 2023
Sharien
Lelystad
pannenset besteld, verkeerde geleverd. Pannenset op eigen kosten terug gestuurd maar betaling bij Klarna blijft open staan. Zijn telefonisch nooit bereikbaar en reageren niet op mails.
6 March 2023
Helen
Utrecht
Mooie website en goed op hoogte gehouden betreft levering pan.
16 February 2023
Mariëlle
Schelluinen
Ik had een prachtige Fissler pannenset besteld. Wel een investering, maar op deze website beduidend goedkoper dan elders. Jammer dat de losse speciale pannen niet allemaal verkrijgbaar zijn. De pannen koken geweldig met minder energie. Ik kan de kookplaat wel één of twee cijfers lager zetten dan bij mijn oude pannen. De set is netjes thuis bezorgd. Ik ben heel tevreden.
14 February 2023
Sandra
Zwolle
De snelkookpan doet het uitstekend. De levertijd liep echter enige dagen uit.
10 February 2023
W.
Enkhuizen
Eenvoudig in gebruik . Mooi design
9 February 2023
Anja
Heerhugowaard
ze doen wat ze beloven en denken met je mee, bij problemen doen ze hun best om het op te lossen, ookal ligt dit niet aan hun maar bijv. aan het transportbedrijf.
26 January 2023
Asuman Velioglu
Gorinchem
helaas nog steeds niet geleverd...
20 January 2023
TM van Lomwel
Den Haag
Goede communicatie en snelle levering.Blij met mijn grillpan!
17 January 2023
Alexandra
Laren
Heel blij met mijn nieuwe pan. Mooie vormgeving, handig in gebruik, prima prijs-kwaliteitverhouding, vriendelijke hulp bij bestellen. Een echte aanrader!
7 May 2022
Willy
Leiden
Overzichtelijk en snelle service! Super blij met mijn nieuwe pan
21 April 2022
Dylan
Amsterdam
Mooie overzichtelijke site en mooie pannen!
19 April 2022
Valentijn