Laden reviews...
221 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews laten overwegend tevreden klanten zien met snelle levering en accurate afmetingen. Veel feedback benadrukt kwaliteit en duidelijke communicatie. Enkele meldingen over langere levertijden of lichte problemen, maar de algemene ervaring is positief.
Goedenavond, de bestelling is goed! Alleen over het koeriersbedrijf zijn we niet zo tevreden omdat er een aantal verschillende berichten binnen kwamen over de leveringstijden. Het tijdstip van afleveren was van: 8.00 uur in de morgen tot in de avond. Mvg Kees Horsten.
20 July 2026
Kees
Waalwijk
Heb onlangs een aantal aluminium u profielen ontvangen, lengte van het langste profiel is ca 230cm, helaas heb ik dit geknikt en gebogen ontvangen omdat de profielen omwikkeld waren met foam en tape. Heb dit gemeld met de mededeling dat het verstandig zou zijn zulke lengte te verpakken met een houten lat. Heb probleemloos een nieuw profiel ontvangen maar helaas ook weer in folie gewikkeld (zonder lat) en wéér gebogen ontvangen. Jammer, was vervolgens genoodzaakt het profiel bij een ander bedrijf te kopen omdat ik het accuut nodig had.
19 July 2026
Henk
Meerssen
Snelle levering.
18 July 2026
Theo
Vlaardingen
De levertermijn van 2 weken is lang maar bij de bestelling wel aangekondigd. Een nokprofiel van traanplaat is slordig geknipt, beschadigd in de zetbank en heeft 'ezelsoren'. Zou allemaal gemakkelijk beter kunnen. Als AoM zichzelf een plezier zou willen doen, maar nog meer haar klanten: Neem een andere expediteur!! Dit is echt niet goed.
17 July 2026
Jaap
Alkmaar
Ik had twee plaatjes alu besteld en kwam er een dag later achter dat ik nog een plaatje nodig had. Werd keurig geregeld voor bij de eerste order en het extra betaalde klein spul toeslag werd direct terug gestort. Na een week kreeg ik de plaatjes goed verpakt thuis bezorgd. Dat noem ik nu service!
16 July 2026
Rob
Alphen a/d Rijn
Ik heb al menig aluminium onderdelen bij jullie besteld. Altijd super goed en op de milimeter nauwkeurig.
15 July 2026
levering was goed.
14 July 2026
Ronnie Kuipers
Gaanderen
Bestellen gaat eenvoudig. Levertijd was wat langer dan verwacht. Kwaliteit en de maatvoering is OK.
14 July 2026
WOLPHAARTSDIJK
Een klein plaatje van ongeveer 20 x 40 cm. Een kant prima in orde andere kant vol met diepe krassen. Gelukkig hoefde dit geen bakje te worden dat zichtbaar is aan beide zijde. Bij mailing dat dit wel een afvalstuk lijkt krijg je als respons dat er krassen op kunnen zitten want dit staat op de site. Mijn respons was ook voor andere klanten zodat zij iets fatsoenlijks krijgen. Dus bijzonder slechte afwikkeling.
Hans
Hurwenen
Ik bestel al jaren bij aluminium op maat en alles is altijd perfect geregeld .
Carlo
Rotterdam
heb alles binnen en netjes verpakt
robert
terneuzen
Duidelijke site en eenvoudig bestellen. De materialen waren goed verpakt zodat ze onbeschadigd waren ontvangen…… Echter de vervoerder heeft het pakket voor de deur op de stoep gelegd, niet aangebeld o.i.d. en dat vind ik geen manier van afleveren. Kortom dikke pluim voor aluminium op maat en een dikke onvoldoende voor de transporteur (packs)
S.W.
Den Helder
Op maat gemaakte plaat goed afgeleverd. Ietsje later dan ik had verwacht en kleine extra bijdrage voor kleine bestelling (ondanks de hoge leveringskosten). Daarom een 4 en geen 5
12 July 2026
Heemstede
Alu op maat is dik oké. Maar kunnen beter een andere expediteur in de arm nemen. Was uitermate teleurgesteld over t feit dat mijn pakje 4dagen later was omdat ze "fout" gesorteerd hadden
9 July 2026
Ron
Bergeijk
Goede service, geen beschadigingen goed ingepakt.
9 July 2026
Frank Scheutjens
Sint-Oedenrode
Keurig geleverd zoals besteld
Philip
Amsterdam
Voor de eerste keer hier besteld. Eerst over wat zaken telefonisch contact gehad met dit bedrijf. Dit ging heel vlotjes. Uiteindelijk via de webshop besteld. Hierin staat daadwerkelijk een standaard levertijd van 5 tot 7 werkdagen. Voor een bestelling van wat simpele lengtes aluminium zonder verder bewerking vind ik dit rijkelijk lang. Eigenlijk te lang. Om deze reden zou ik hier niet meer bestellen als je je materiaal snel wil hebben. Bestelling was verder exact volgens opgave. Mijn scoren van 3 sterren heeft dan ook met name betrekking op de te lange levertijd. Overige service was prima in orde.
A.
Capelle aan den IJssel
Plaat aluminium besteld met gezette hoeken. Prima afgewerkt!
Maarten
Breukelen
7 July 2026
Johan
DOORNENBURG
Snelle levering ondanks kleine order en goede kwaliteit alu. Lekker glimmend.
Ton
Elst
perfect, behalve post nl en dhl opties voor kleine pakketten kun je wanneer bedrijfsvoering het lukt ook sneller bezorgen. en qua kosten, en eerder bezorgen dan de 7 dagen. vriendelijk verzocht, succes, en gegroet, van olof wittgen
Olof
Oldenzaal
Zeer goed,ook de aflevering door de koerier. Mooi verpakt.
Adrie
Wouwse Plantage
Netjes verpakt
5 July 2026
E.K.
Klundert
Als particulier een aantal aluminium onderdelen besteld om bootstoelen te bevestingen. Deze kwamen netjes verpakt en perfect op maat aan.
3 July 2026
J
Enkhuizen
Aluminium op Maat biedt jou de gemakkelijkste manier om aluminium online te bestellen! Duidelijke afbeeldingen, keuze uit vele afmetingen, een veilige omgeving en snelle levering.
Aartsdijkweg 9 11
2676 LE Maasdijk