Laden reviews...
241 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews laten overwegend tevreden klanten zien met snelle levering en accurate afmetingen. Veel feedback benadrukt kwaliteit en duidelijke communicatie. Enkele meldingen over langere levertijden of lichte problemen, maar de algemene ervaring is positief.
Kwalitatief goed product dat perfect op maat wordt afgeleverd.
Lelystad
Op tijd geleverd en precies zoals besteld.
Ruud
Zoeterwoude
De bestelde doppen werden in de verkeerde maat geleverd. Goed op de bon, verkeerd in de doos. Kan gebeuren. Gebeld, zou omgeruild worden. Na een week gebeld naar de status. Was nog niets gebeurd. Moeten nog opnieuw besteld worden. Heel vriendelijk te woord gestaan. Hopen dat het nu goed gaat.
Beveelt niet aan
Hellevoetsluis
Snelle levering en prima verpakt.
Nijkerk
Snelle levering en goed verpakt.
H.M.J.
Julianadorp
Pakje was even zoek ben netjes te woord gestaan en ‘s avonds had ik al een mail met de oplossing waar het pakketje was
Gerrit
Brummen
de bestelde producten klopte exact met wat ik doorgegeven had, levering was snel.
Jeroen
America
Perfect en snelle levering voor de profielen die ik besteld heb.
Edwin
Apeldoorn
1 besteld 2 keurig op maat geleverd
8 August 2026
Jerrel
Amersfoort
Snel geleverd, Niet echt goedkoop, Maar wel degelijk, en keurig verpakt.
6 August 2026
VRM marine
Brielle
Netjes en op tijd bezorgd
Hans
Duiven
De ALU-profielen zijn weer netjes en op de juiste maat geleverd.
Chris
Rotterdam
Het aluminium is perfect op maat gezaagd en zelfs in de vakantietijd snel geleverd.
Erik
Hooge Zwaluwe
Simpel bestellen, op tijd geleverd en de kwaliteit zoals beloofd. Meer kan je niet verwachten.
3 August 2026
N. J.
Goirle
ales mooi op maat.zal zeker in het vervolg meer bestellen
Tilburg
Goed en snel geleverd
Terneuzen
Snel
Rs
Goirle
Ik heb onlangs materiaal besteld via aluminiumopmaat.nl en ben er erg tevreden over. De website is duidelijk en overzichtelijk, waardoor het doorgeven van de juiste afmetingen en specificaties heel makkelijk ging. Mijn bestelling werd netjes verpakt en op tijd geleverd. Het aluminium zelf is van goede kwaliteit, mooi afgewerkt en de maatvoering klopte precies. Gewoon een prima service en een eerlijke prijs. Zeker een aanrader als je maatwerk nodig hebt, ik zou hier de volgende keer weer bestellen.
1 August 2026
G.
Den Haag
Veel korte stukken op maat besteld. Snel geleverd ondanks dat het zomervakantie was.
1 August 2026
Simon
Zwaag
Alleen de bezorging kan beter. Pakket werd voor de deur gezet zonder wachten of ik thuis was. Maar dat ligt aan de pakketbezorger
31 July 2026
Wil
Heemstede
Alles klopt hier: materiaal, maatvoering, levering. En een fijne klantenservice. Aanrader!
30 July 2026
André
Sneek
Na een week wachten op transport nog steeds niets. Ondanks aangeven per mail geen zichtbare reactie richting transporteur.
Beveelt niet aan
30 July 2026
Ton
Tuitjenhorn
Mooi en correct volgens specificaties gemaakt. Snel geleverd en goede prijs. Ik had nog een item vergeten bij te bestellen en na telefonisch contact werd dat vlot toegevoegd aan mijn 1e bestelling met aftrek van toeslag voor die 2e kleine bestelling en aftrek van 2e keer bezorgkosten. Een aanrader dus!!!
29 July 2026
Terneuzen
Maatvoering is altijd prima. Levering op redelijke termijn.
29 July 2026
Sjabbo
Nieuw-Amsterdam
2 keer een bestelling geplaatst bij Aluminium Op Maat. Ik ben tevreden. De levering was in beide gevallen snel. De prijs vind ik persoonlijk aan de hoge kant. Maar de kwaliteit is goed en ik ben fan van de optie voor producten op maat. Voor particulieren zou ik Aluminium Op Maat toch adviseren inclusief prijzen te tonen bij het selecteren van producten. Daarnaast niet aparte opstartkosten te benoemen maar dit in de prijs mee te nemen van de producten.
28 July 2026
Roy
Zutphen
Aluminium op Maat biedt jou de gemakkelijkste manier om aluminium online te bestellen! Duidelijke afbeeldingen, keuze uit vele afmetingen, een veilige omgeving en snelle levering.
Aartsdijkweg 9 11
2676 LE Maasdijk