Laden reviews...
203 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Anmeldelserne viser generelt høj tilfredshed med hurtig levering og præcise dimensioner. Mange kunder værdsætter kvaliteten og servicen. Nogle få bemærkninger om forsinkelser eller omkostninger, men samlet er helhedsindtrykket positivt.
Aluminium profiel besteld. Maatvoering en kwaliteit prima. Bezorging ook prima.
16 May 2023
Jan Heijnen
Nijmegen
Had 2 tal L-profielen besteld, waren exact vlgs de opgegeven lengte gazaagd. Zeer snelle levering.
13 May 2023
Willy
Maastricht
Ik wilde een afdekkapje in kleur tbv een kabelinvoer in de gevel. Bij andere bedrijven zou ik de hoofdprijs kwijt zijn geweest. Bij Alu op maat kreeg ik goed advies en heb in omega profiel en afdekplaatje los besteld en met kit verlijmd. Top advies. Heel blij mee.
Gertjan de Joode
Kloetinge
Ook deze keer weer alles perfect op maat.
Gerard
Heemskerk
Duidelijke site en alles is naar tevredenheid gegaan.
Jaap van de Meeberg
Maassluis
Materialen besteld en prima op tijd geleverd
Richard Padt
Zwanenburg
Wel iets dure transport voorwaarden
Robert
Koksijde
Erg handig voor alle aluminium die je niet in de bouwmarkt vindt. Zaagwerk is netjes haaks.
Thijs
Reeuwijk
Sven
Zichem
Mark
Rotterdam
Met enige regelmaat bestel ik bij aluminiumopmaat om dat het bij hen niet uit maakt welke lengte de bestelling heeft. Tot 6 meter! Dat doet niet elke online leverancier. Ook de samenwerking met de transporteur zorgt dat goederen goed aankomen. Prima kwaliteit, goede dienstverlening, geweldig op klantwens geleverd spul. Absoluut een aanrader!
GertJohan
Halle
Ik heb als modelbouwer en thuisknutselaar regelmatig aluminium profieltjes of plaat nodig. Dat bestel ik altijd bij Aluminium op Maat en haal het wek zelf af want versturen is duur. Het bestelde is altijd goed, keurig op maat en op tijd.
Theo
Voorburg
Ik bestelde een reeks afgekorte aluminium buizen. De zaagsneden waren slordig. Sommige met beschadiging, sommige scheef, maatvoering over het geheel ook niet hetzelfde. Eigenlijk een teleurstelling.
Beveelt niet aan
Nick
Antwerpen
De levertijd was prima, ik ontving wat ik had besteld.
Mateusz
Den Haag
Vlotte levering, keurig verpakt en materialen zonder bramen of scherpe randen geleverd.
Gert
ERMELO
Ook voor de hobbyist / particulier een fijn adres voor alle soorten aluminium profielen.
John
Den Haag
Helaas een paar keer de maat voering van het zetwerk niet helemaal volgens opgegeven maten !!, dit is wel weer netjes opgelost !, maar kost zowel de leverancier als ons bedrijf onnodig tijd maar vooral geld helaas.
9 May 2023
Frank ( Comfort-chaletbouw)
Breda
Onvoldoende controle op de op maat gemaakte producten . 1x verkeerde dikte , 2x verkeerde lengte . Geen compensatie voor de 3 extra verplaatsingen en tijdverspilling.
Beveelt niet aan
8 May 2023
Ronald
Booischot
Ik had twee platen besteld, echter per ongeluk (mede door de opzer van de bestelsite) één verkeerde. Situatie uitgelegd, helaas geen enkele meedenkwijze, dus moest een volledige nieuwe plaat bestellen
7 May 2023
Jacques
Haps
Top Service
6 May 2023
Harry
Apeldoorn
Nooit iets verkeerd geleverd. Kwaliteit is altijd goed. Vriendelijke dienstverlening.
6 May 2023
Ap.
Rijswijk zh
Voor de tweede keer platen aluminium besteld en opnieuw geheel naar wens. Alles perfect op maat geleverd.
Els
Santpoort-Zuid
Duidelijke website en snelle levering
Rob
Roden
Snelle en complete levering. Kwalitatief goed materiaal
Bas
Moergestel
Bestelde materialen worden snel verwerkt en verstuurd tegen redelijke prijzen. Maatvoering ook altijd perfect.
Rene
Dordrecht