Laden reviews...
272 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Die Bewertungen zeigen überwiegend zufriedene Kunden mit schneller Lieferung und präzisen Abmessungen. Viele loben die Produktqualität und den Service. Vereinzelte Berichte über Verzögerungen oder Kosten, aber insgesamt bleibt die Zufriedenheit hoch.
Besteld : 30x2030bij 2 mm wanddikte ; gekregen 1,5 mm wand dikte, na telefoontje 1000 maal excuses , sturen meteeen nieuwe op. Dag later krijg ik weer 1,5 mm, weer bellen…. Krijg je te horen dat de toegestane marge 0,5 mm is ; of te wel 1,5 mmm is hetzelfde als 2 mm ??? Volgende poging toch maar bij de concurrent gedaan, nu wel 2 mm gekregen
9 September 2026
Goof
Amsterdam
Makkelijk om online te bestellen. Goede prijs en prima kwaliteit. Bovendien heel snelke levering. Kortom; aan te bevelen!
9 September 2026
Gina
Apeldoorn
Veel opties en snel geleverd
8 September 2026
steyn
Wassenaar
Jullie zouden er goed aan doen om een andere koeriersdienst aan te nemen. Packs is zeer slecht in zijn bezorging, komen gewoon niet op de aangegeven tijdvak, en in mijn geval 4 dagen al helemaal geen bezorging, ondanks elke dag een tijdvak . Zij besteden het weer uit aan Cargo transport. Van beide koeriers bedrijven is de klantenservice al helemaal niet bereikbaar. En via de mail wordt je van het kastje naar de muur gestuurd. Dus qua bezorging kan er nog heel veel verbeterd worden. Aluminium op Maat denkt wel met je mee, dus wat dat betreft heb ik geen klachten
John
Den Helder
Sel geleverd en keurig verpakt Goede service, top!
Willem Reier
Waddinxveen
fijne firma levert snel tegen nette prijzen
Han
Budel
Bestelling geplaatst en door vervoerder niet geleverd. (Leverancier staat buiten een foutieve levering) Ze hebben netjes en snel een nieuwe levering verzorgd zodat we ons project konden afronden.
Logistiek
Capelle aan den IJssel
Na bericht te hebben ontvangen dat bestelling gereed is en verzonden, kwamen de problemen. Door het niet tijdig informeren wanneer de bestelling wordt afgeleverd, wat wel is afgesproken, is door bezorgdienst Team Packs niet uitgevoerd. Ook na herhaaldelijke telefonisch onderhoud richting Aluminium op Maat met een mailbericht over het verloop van de bezorgdienst die onder verantwoordelijkheid van Aluminium op Maat is afgestemd heb ik mijn ongenoegen hierover uitgesproken. Na laatste telefonisch onderhoud met de verantwoordelijke medewerkster (Carola) is afgesproken dat het betaalde order wordt gecrediteerd omdat de bestelling niet is aangekomen. Wacht nog op creditnota. Advies voor Aluminium op Maat: zoek een nieuwe bezorgdienst om juiste afspraken na te komen.
4 September 2026
Lucas
Leek
Netjes verpakt
4 September 2026
peter
Doorwerth
Gewoon dikke prima en erg snel geleverd.
Ronald
Groningen
Alles correct en volgens planning geleverd.
Richard
Zwolle
Waterslag op maat besteld, verschillende hoeken en afmeting. Vervolgens op kleur laten spuiten. Na een dag of 4 a 5 geleverd. De waterslagen zien er keurig uit. Kleine aandachtspuntje, bovenste randje(materiaal dikte) niet mee gespoten op kleur.
Rene
Zeeland
Eenvoudig te bestellen op een overzichtelijke website. Geleverd volgens planning en is een goed product en goede prijs kwalitiet verhouding.
1 September 2026
Theo
WESTKNOLLENDAM
De pakketdienst die ze gebruiken zegt dat ik niet thuis was terwijl ze helemaal niet aan de deur zijn geweest. Telkens weer een dag uitgesteld. Duurt te lang.
1 September 2026
Norbert
SINT OEDENRODE
Netjes te woord gestaan aan de telefoon. Snel antwoord op mijn vraag terug per mail. Bestelling netjes binnen de afgesproken termijn ontvangen. Super goed verpakt. Nette vriendelijke bezorger.
Cyndi
Steensel
Makkelijk bestellen. Redelijk snel geleverd maatwerk en exact volgens opgave.
Nico
Zaandam
prima afgeleverd
L.
Stein
Mooi plaatwerk op tijd geleverd.
29 August 2026
Klaas
Marken
1) Ruim een week moeten wachten voordat er 2 stukjes plat staf zijn afgezaagd 2) de logistiek bij het ophaalpunt is ongeorganiseerd, uiteindelijk hebben 2 man lopen zoeken naar de bestelling, bijna 20 min. Moeten wachten. Dit verdient geen schoonheidsprijs
Menno
Noordwijk
Fijne en overzichtelijke website, waarbij je de gewenste maten heel nauwkeurig kunt opgeven. Ook de keuze uit verschillende materialen en RAL-kleuren is prettig. Voor mijn project heb ik geen standaardmaat besteld, maar drie waterslagprofielen volledig op maat. De kwaliteit en afwerking waren uitstekend en bovendien werd de bestelling veel sneller geleverd dan verwacht: binnen een week had ik alles in huis. Ook de meegeleverde professionele kit en koppelstukken waren netjes verzorgd.
Gradus
Apeldoorn
Jos
Medemblik
Wim
Annen
Erg goed verpakt, snelle levering. Goede prijs..
27 August 2026
Coen
Maasbracht
Duidelijke communicatie, prettige website. Aluminium plaatje besteld. Exact op maat goed verpakt geleverd.
26 August 2026
Roeland