goed gemaakt

ik was op zoek naar maatwerk en dat is goed gelukt keurig op maat en goed verpakt aangekomen

De geleverde aluminium plaat is goed bezorgd.

De aluminium plaat was goed verpakt en is correct bezorgd.

Volgens afspraak gemaakt

Via internet besteld. Netjes op maat gemaakt. Zelf opgehaald en werd daar correct ontvangen.

Topkwaliteit en topservice

Kwaliteit en afhandeling altijd correct.

Gewoon goed!

Netjes! Duidelijk geinformeerd over de levertijd.

Mooi materiaal

Bestelling was n.a.v. de informatie zo gedaan en werd ook keurig geleverd. De levering duurde naar de huidige maatstaven wel wat langer dan verwacht.

Voor de derde keer bij deze firma iets op maat laten maken, en dit was uitgevoerd zoals ik het wilde hebben. Zeer betrouwbaar en binnen de aangegeven tijd geleverd. TOPPIE

alles klopte en snel geleverd

positieve ervaring, in voorkomende gevallen zou ik weer kiezen voor deze site

Levertijd is wel wat lang , duurt altijd ca 1 week

Men voldoet volledig aan hetgeen je verwacht !

Zeer behulpzame medewerkers.

Goede kwaliteit .

Ik had een stukje alu buis besteld van 41 cm . Het product is van goede kwaliteit, de levering was redelijk snel en was zeer goed verpakt . Tevens vind ik het zeer goed dat men aan particulieren levert , waar had ik anders een stukje alu buis van deze maat kunnen vinden ?

Goede sevice

Goede service , goede qualiteit

Prima product voor een redelijke prijs.

4sterren i.v.m. de trage bezorging, al kwam dat vermoedelijk doordat ik in rind de bouwvak bestelde. Maar goed daar kon ik niks over vinden op de site. Voor de rest prima product voor een redelijke prijs. Oja de verzendkosten waren ook aan de hoge kant. Kon makkelijk er de briefpost. Maar goed dat zal wel werkwijze zijn. En normaal zal bijna alles groter zijn (qua formaat)

Top bedrijf ook voor particulieren

Altijd alles goed geregeld en geholpen

Perfect op maat afgeleverd

Hoge kwaliteit. Mooie afgeronde kanten en perfecte maatvoering!

Materialen goed. Wel lange levertijd.

Materialen goed en goede prijs kwaliteit verhouding. Levering duurde echter langer dan beloofd.

behulpzaam en goed

Makkelijke site en goede service, ik heb nu enkele malen daar zaken besteld en ben zeer tevreden.

Netjes geleverd.

Bestelde profielen zijn netjes en op maat geleverd.

Goeie service

Goeie service en snelle levering,

compleet en netjes geleverd

materiaal was compleet en netjes geleverd!

wat ik besteld heb netjes op maat geleverd

enige minpunt duurde 2 weken voor ik het had als je dingen besteld informeer na de levertijd

Goed ervaring

Prima product, uitstekende servicedesk

Heb een paar u-profielen besteld, die waren niet afdoende verpakt (waarschijnlijk voor een onvoorzichtige bezorger), servicedesk heeft dat binnen een dag uitstekend opgelost, waardoor de klus weer verder kon!

Goede service en prima product. Aanrader!

prima!

Geleverd zoals besteld

2 plaatjes op maat besteld, geleverd en en precies op maat. Helemaal fijn omdat het nogal precies deze maat moest zijn.

Aartsdijkweg 9 11

2676 LE Maasdijk

Over Aluminium op Maat

Aluminium op Maat biedt jou de gemakkelijkste manier om aluminium online te bestellen! Duidelijke afbeeldingen, keuze uit vele afmetingen, een veilige omgeving en snelle levering.