Perfect op maat en goed afgewerkt!

Al eerder had ik aluminium onderdelen op maat laten maken. Ook de laatste keer ben ik niet teleurgesteld geweest, maar helemaal blij. Snelle levering!

Prima keuze

makkelijk om te bestellen

levertijd vind ik te lang

Snel perfecte kwaliteit

Prima product snelle levering Ruime en groeiende keuze

Je ontvangt precies wat je besteld hebt

Het is zeer eenvoudig het juiste product, de lengte daarvan en het gewenste aantal stuks te selecteren en in te voeren. Vervolgens eken je af en enkele dagen later ontvang je precies wat je besteld hebt

100% OK ervaring

voor wat betreft offerte, duidelijkheid website. afhandeling m.b.t. levering en facturering alleen maar 100% positieve ervaring.

Let op levertijd.

Zuivere maatvoering

Prima goederen, niets op aan te merken. Alleen de verzendkosten zijn wat hoog.

Kwaliteit

Prettige, telefonische hulp bij het kiezen van het materiaal. Levering volgens afspraak, zowel kwaliteit van het product als de levering.

Makkelijke website en levering volgens afspraak of eerder. Communicatie prima

Net en fijn

Net en fijn materiaal volgens afspraak op maat om direct te verwerken.

Goede website, bijzonder uitgebreid assortiment, betrouwbare leveringveel keus

Wanneer ik aluminium profielen nodig heb voor een project dan shop ik graag bij Aluminium op Maat.

Keurig op maat goed verpakt

Fijn dat je alles op maat kan bestellen

Netjes, snel, correct

Inmiddels als particulier twee keer een bestelling geplaats en thuis laten bezorgen midden in de stad en precies gekregen wat verwacht. Het bezorgmoment is wat lastig in te schatten en is nu meer door toeval steeds goed gegaan: Hier nog een beetje meer informatie voorziening over het verwachte berorgmoment zou het helemaal top maken maar zoals aangegeven: zeer tevreden!

Klein krasje

Jammer er zat een scheurtje op de beschermfolie dus een klein krasje

Jammer dat ik jullie geen zeven sterren mag geven!!

"Aluminium op Maat " staat voor schitterend en kwaliteit!! Het product dat voor mij gemaakt is, doet dienst als... zichtbare tunnel voor mijn fantasierijke modelspoorbaan. Ik ben er bijzonder blij mee!! Ook wanneer het om andere doeleinden gaat, beveel ik aan: "Aluminium op Maat "!!

Ben zeer tevreden over de uitvoerig van mijn bestelling. Uitstekend verpakt. Een echte aanrader. Gerrie

Uitstekende service

Na verkeerde levering werd dit na 1 telefoontje direct naar tevredenheid opgelost.

is oke

oke

Correcte afhandeling/ levering van mijn bestelling. Materialen nauwkeurig! op de door mij gevraagde afmetingen. Prima Leverancier.

perfect verpakt

Kwaliteit is doorgaans goed

Zoals vermeld kwaliteit is doorgaans goed, alléén als je belt omdat je iets wilt mededelen/vragen is de toon alles behalve vriendelijk!! Dat is wel jammer want gemiddeld genomen is het wel goed om je materialen te bestellen maar heb wel verder gekeken naar alternatieven omdat ik niet alleen afhankelijk wil zijn van deze firma. De firma mag gerust contact opnemen nav deze review.

Super service!!

Vooraf gebeld of ze desbetreffende buis oo voorraad was. Die hadden ze liggen. Dus bestelling geplaatst en 2 dagen later in huis! Zou een dag eerder zijn maar dat lag aan de koeriersdienst. Zal zeker vaker hier bestellen!

prima wat ik ervan verwacht had

maten klopten

Zeer goed ook verpakking goed geen kromme buizen

Positief

Honderdland 504