Laden reviews...
273 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews laten overwegend tevreden klanten zien met snelle levering en accurate afmetingen. Veel feedback benadrukt kwaliteit en duidelijke communicatie. Enkele meldingen over langere levertijden of lichte problemen, maar de algemene ervaring is positief.
Duidelijke communicatie, prettige website. Aluminium plaatje besteld. Exact op maat goed verpakt geleverd.
26 August 2026
Roeland
Gouda
kwaliteit en levertijd perfect
25 August 2026
Theo
Schijndel
Besteld, een kleine order,maar veel aandacht en perfect uitgevoerd
albert
Assen
zoals de titel het al aangaf perfect maarwerk, ik wilde achteraf nog een aanpassing doen en dat is ondanks vakantietijd prima opgepakt en uitgevoerd.
Bennie
Arnhem
Bestelling keurig geleverd en precies op maat. Prima!
Sven
Alphen aan den Rijn
Op deze site kan je vele soorten aluminium profielen en platen op maat bestellen. De levering is goed verpakt en alles volgens de bestelling.
Wim
Amersfoort
Gemakkelijk te bestellen, goed geprijst, snelle levering en goed op de hoogte gehouden over de reis van het pakket.
22 August 2026
Snel en goed geregeld
21 August 2026
Johan
Posterholt
Ik bestelde twee kleine aluminium plaatjes. Die werden perfect op maat en snel geleverd!
19 August 2026
Jan Willem
Garderen
nette levering , rn volgens afspraak
Wim
Schiedam
Alu gezette plaat werd snel geleverd. Enige jammere was dat waar je bij andere leveranciers kan aangeven welke kan je de folie wil hebben, dat in het bestelformulier niet mogelijk was. En natuurlijk was het precies anders als ik het had willen hebben.
Paul
Beneden Leeuwen
Eenvoudig te bestellen en vlot geleverd. We zochten een spatwand achter onze inductie kookplaat. Omdat we dit niet te opvallend mocht zijn, hebben we een plaat in de ralkleur van de muur laten maken.
Berry
Nissewaard
Keurige levering, smalle strook wel licht gebogen tijdens transport, maar kon gelukkig eenvoudig hersteld worden.
Hans
Stolwijk
Ook zagen is nauwkeurig
Timo
Papendrecht
Geen poespas gewoon bestellen en geleverd krijgen
Marc
Waalwijk
de site is duidelijk en overzichtelijk. en de levering perfect goed en mooi materiaal netjes ingepakt complimenten
Henry
Den Haag
Het was perfecto. Track en trace klopte precies.
16 August 2026
Rien
Deurne
bestel er al vele jaren. als er onverhoopt iets niet klopt word het prima opgelost .
13 August 2026
roland
Vroomshoop
De geleverde aluminium planken waren zeer fraai glad en dus zeer geschikt voor modelbouw. De aluminium planken waren degelijk verpakt en werden voor een heel redelijke prijs verzonden, snelle levering. Ik raad dit bedrijf in hoge mate aan.
13 August 2026
Ron
Utrecht
Snel geleverd en goed verpakt
12 August 2026
Patrick
oost-souburg
Kokerprofielen voir een frame besteld, telefonisch maatvoering voor een hoekkoppelstuk opgevraagd en gekregen. Hoekstuk hadden ze niet in mijn gewenste maat. Een recht koppelstuk gratis bij de bestelling ontvangen, kijk, dat is service, zo kan ik de hoekstukken nauwkeurig inmeten en zelf printen.
12 August 2026
Ton
Amsterdam
Kwalitatief goed product dat perfect op maat wordt afgeleverd.
Gerard
Lelystad
Op tijd geleverd en precies zoals besteld.
Ruud
Zoeterwoude
De bestelde doppen werden in de verkeerde maat geleverd. Goed op de bon, verkeerd in de doos. Kan gebeuren. Gebeld, zou omgeruild worden. Na een week gebeld naar de status. Was nog niets gebeurd. Moeten nog opnieuw besteld worden. Heel vriendelijk te woord gestaan. Hopen dat het nu goed gaat.
Beveelt niet aan
Peter
Hellevoetsluis
Aluminium op Maat biedt jou de gemakkelijkste manier om aluminium online te bestellen! Duidelijke afbeeldingen, keuze uit vele afmetingen, een veilige omgeving en snelle levering.
Aartsdijkweg 9 11
2676 LE Maasdijk