Dik tvreden

Ik ben dik tevreden. Prima voer snelle levering

De leveringen was top.

Zorgvuldig bezorgd en top product

Zie boven

Keurig op tijd geleverd

Mijn bestelling is goed uitgevoerd. Maar bovenal, mijn hond vindt de brokken heerlijk. Ze had overdag niet veel eetlust. Maar dat is nu wel anders. Ze zit er nu op te wachten en eet alles in één keer op. ‘s-avonds krijgt ze nog een lepel gewelde gedroogde groente met sap erbij. Dat is helemaal smullen.

top

altijd op tijd en goede communicatie

Perfect geregeld

Duidelijke communicatie, lekker voer voor mijn hond

Ik voer mijn hond al jaren vers voer (ingevroren). Dit bestel ik ongeveer 48 uur voordat de bezorging voor mijn provincie gepland staat. De dag ervoor krijg ik een berichtje over de 'ongeveer' tijd, en een kwartier vantevoren alsnog een berichtje van de chauffeur dat hij er bijna is. Mocht dit tijdstip niet uitkomen, dan is directe communicatie met de chauffeur mogelijk. Echt fantastische service! Het voer is vers, diepgevroren bezorgd en mijn hond word 3 jaar jonger geschat!!!

prima website, makkelijk bestellen. goede communicatie,prima, goed communicerende bezorging

Ideaal dat ze het thuis brengen en de hond vind het lekker

Super bedrijf

Altijd op tijd. Ruime keuze. Scherpe prijzen en vriendelijke klantenservice en bezorgservice. Wordt vooraf geïnformeerd hoelaat ze komen leveren en goed voedingsadvies.

Levering altijd goed en op tijd, vriendelijke bezorger. Goede kwaliteit producten.

Keurig op tijd geleverd.

Het was voor ons de eerste keer dat we gebruik hebben gemaakt van dit bedrijf en de hierbij behorende service.

Prima op tijd en goede service!

Appje van tevoren. Vriendelijk

Geweldige bezorging

Keurig berichtje met foto waar het neergelegd is .. top gewoon ..

Voer besteld en het kwa netjes en op tijd aan. Tussendoor werd ik op de hoogte gehouden wat ook fijn was! Dank, ik ga zeker vaker bestellen, groetjes Elma

Duidelijke website, bestellen gaat makkelijk en ook staat goed aangegeven wanneer het bevroren product geleverd wordt.

aardige meneer aan de deur

Tevreden na de 1e keer

Diit was de 1e keer dat we besteld hebben en dat is zeer goed bevallen. De dag van tevoren bericht over de levertijd en op de dag zelf ook nog.. Vriendelijke chauffeur. Gaan zeker vaker bestellen.

Snel en op tijd geleverd.

Zie boven

Gemakkelijk contact en wordt op de hoogte gehouden van levering via whatsapp.

Product snel en in goede staat geleverd

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs