Uitmuntend

Goede service en kwaliteit. Meer opties tot bezorging zal een pluspunt kunnen zijn. Nu is er maar 1 dag per week een levering, je moet die dag maar net kunnen.

Doen wat ze beloven, iedere keer weer. Contact met bezorger is geweldig. Je weet precies wanneer ze komen.

altijd keurig

goede communicatie

Altijd volgens afspraak. Hond is er gek op, ziet er ook super goed uit.

Goede service wordt op de hoogte gehouden van bezorging ik blijf bij jullie bestellen

Netjes

Geen op of aanmerkingen..Duidelijke communicatie en veel soorten KVV ..Ik bestel er absoluut weer..

fijne website en bezorging

ik ben net een nieuwe klant. De communicatie bevalt me heel goed, is persoonlijk en snel.

De bestelling is gemakkelijk te plaatsen en de levering is ook zoals afgesproken. Je krijgt dag van te voren door wanneer de bestelling komt. Heel erg tevreden mee

Er wordt 1 x per week in een betreffende regio bezorgd, op een vaste dag. Daar wordt persoonlijk contact over opgenomen via whatsapp. De chauffeur meldt zijn komst ongeveereen half uur van tevoren. Fijn! De koelwagen is schoon en versvlees is uitstekend diep gevroren.

Prima, duidelijke comminicatie

Goed assortiment Duidelijke communicatie Klantvriendelijk

The best!

I am so happy with Versvoer.nl. They never disappoint!

Fijn bedrijf met goede service

Ik bestel hier al langere tijd het vlees voor onze 7 honden. Na bestellen krijg je een mail met leverdatum en een appje. Op de dag van leveren een app hoe laat de chauffeur bij je is. Dit klopt altijd precies. Chauffeurs zijn altijd vriendelijk en behulpzaam.

Dik tvreden

Ik ben dik tevreden. Prima voer snelle levering

De leveringen was top.

Zorgvuldig bezorgd en top product

Zie boven

Keurig op tijd geleverd

Mijn bestelling is goed uitgevoerd. Maar bovenal, mijn hond vindt de brokken heerlijk. Ze had overdag niet veel eetlust. Maar dat is nu wel anders. Ze zit er nu op te wachten en eet alles in één keer op. ‘s-avonds krijgt ze nog een lepel gewelde gedroogde groente met sap erbij. Dat is helemaal smullen.

top

altijd op tijd en goede communicatie

Perfect geregeld

Duidelijke communicatie, lekker voer voor mijn hond

Ik voer mijn hond al jaren vers voer (ingevroren). Dit bestel ik ongeveer 48 uur voordat de bezorging voor mijn provincie gepland staat. De dag ervoor krijg ik een berichtje over de 'ongeveer' tijd, en een kwartier vantevoren alsnog een berichtje van de chauffeur dat hij er bijna is. Mocht dit tijdstip niet uitkomen, dan is directe communicatie met de chauffeur mogelijk. Echt fantastische service! Het voer is vers, diepgevroren bezorgd en mijn hond word 3 jaar jonger geschat!!!

prima website, makkelijk bestellen. goede communicatie,prima, goed communicerende bezorging

Ideaal dat ze het thuis brengen en de hond vind het lekker

Super bedrijf

Altijd op tijd. Ruime keuze. Scherpe prijzen en vriendelijke klantenservice en bezorgservice. Wordt vooraf geïnformeerd hoelaat ze komen leveren en goed voedingsadvies.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs