zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over zowel de bestelling, de levering en het feit dat je daarna ook nog een bericht krijgt hoe laat men ongeveer langskomt.

Gewoon top!

Op mijn wenken bediend. Snelle levering.

Niets aan toe te voegen. Spreekt voor zich.

Snelle levering en bevestiging per e mail. Super service. Ben zeer tevreden over de bestelde artikelen

Prima website

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Hartstikke fijn de what's app berichten vlak van te voren!!

Nooit meer.

Je wordt belazerd met 1 € diesel extra te vragen. Is het verdienmodel. Dus nooit meer

Uitstekend vers voer voor mijn hond.

Mijn hond smult van het eten dat hij krijgt. Na elke maaltijd komt hij naar ins toe om te bedanken. En als bewijs dat het smaakte laat mijn herdershond ook een flinke boer!

Jullie dienst verlening en klantvriendelijkheid is helemaal top…. Wij zijn erg tevreden Dankjewel

Het beste voer voor onze hond

Vers hondenvoer, stevig verpakt en met duidelijke communicatie aan de deur gebracht. Wij bestellen al jaren bij Versvoer en zijn enorm tevreden!

Topper

Al jaren goed vlees geleverd. Voorheen leveringen via Post.nl ging niet altijd goed als Post.nl het vlees te laat leverde. Maar met eigen vervoer van versvoer wordt het op de minuut af geleverd . Top

Ronduit goede ervaring

Goed vlees, goede service en een eigen bezorgdienst wat ontzettend fijn is, want dat geeft tenminste zekerheid dat het voer op tijd geleverd wordt.

Ik heb mijn bestelling opgehaald bij Joke, in Schiebroek ,goed geregeld.

Heldere communicatie over levering van bestelling en precies op tijd

Heldere communicatie en precies op tijd

Prima om via deze weg het voer aan de deur te krijgen. Jammer alleen dat als je een grote bestelling afneemt je ook nog eens bezorgkosten moet betalen (5,95 is best fors) dit zou wellicht toch anders kunnen.

Goede service, veel keuze.

Goede en nette service. Snelle reactie via de mail. Overleg over bezorgmoment mogelijk.

Goeie kwaliteit en service

Hondenvoer is vanmorgen kwaliteit. Levering was goed en de communicatie ook

Prima contact .

Snelle goed te volgen levering

Goede communicatie en service

Men stelt ons altijd keurig op de hoogte van de levering.

Rima versvoer voor de hond

Kwaliteit is goed. Onze hond is kieskeurig vanwege zijn overgevoelige maag- en darmstelsel.met de kalkoen of kip versvoer eet hij graag zijn bak helemaal leeg.

al jaren klant bij versvoer

vlees is 100% goed, in het begin gingen de leveringen per Post/nl niet zo rooskleurig vaak over tijd zodat het vlees ontdooid was, dat Post/nl het vlees dagen later pas afleverden, Maar nu met eigen vervoer van versvoer klasse werk precies op het uur af geleverd , top

Gemakkelijk bestellen.

Gemakkelijk bestellen en handig dat er een vaste bezorgdag is.

Super fijn en meedenkend!

Ze doen wat ze zeggen, vriendelijke chauffeurs, prima kwaliteit voer, netjes aangeleverd, diep ingevroren. Hartstikke fijn!!

Keurig op tijd, keurig geleverd.

Keurig op tijd, keurig geleverd.

Snelle en goede levering

De bestelling goed afgeleverd. Op de site staat goed aangegeven wanneer er bezorgd wordt (gaat per provincie, per dag). De dag van te voren kreeg ik een tijdsblok en op de dag zef kreeg ik een SMS met de exacte tijd. Aardige en vriendelijke bezorgster.

Vers voer voor mijn gezonde hond

Ik bestel al jaren vers voer hier. Het is perfect rauw voer voor mijn hond, die (net als de katten die meesmullen) er gek op is. Goede en duidelijke communicatie wanneer ze het komen brengen, als in op het kwartier nauwkeurig.