Altijd op tijd, en goed ingepakt en gekoeld.

Helemaal goed!!!

Gewoon zoals het hoort

Heel goed verzorgd

Alles wordt keurig op tijd bezorgd. Goede tijdsindeling je weet precies wanneer de bestelling komt. En wordt keurig afgeleverd.

Ruime keuze, goede service.

Mooi assortiment kwaliteitsproducten. Klantenservice is vriendelijk en behulpzaam. Bestellingen worden keurig volgens tijdschema geleverd.

Super geregeld altijd, duidelijke en heldere communicatie wanneer ze langskomen. Alles prima voor elkaar nog nooit iets verkeerd gegaan, bestel al jaren. Assortiment is ook goed.

Vlotte levering en de informatie over de bezorgingstijden klopt altijd. Plus hele vriendelijke bezorgers. Bovendien geen gesjouw met koude zware dierenvoeding, maar gelijk thuis in de vriezer. Zo lang mijn hondje er is, de ideale oplossing!

Gewoon goed

Genoeg keuze en snelle levering

Snel geleverd en prima product

Mijn ervaring met versvoer is heel erg goed. Vervoer leverd snel en hele goede producten.

Top voer mijn hond is er gek op

Levering werkt perfect komen afspraken na

Precies volgens afspraak

Prima en volgens afspraak

Een zeer tevreden klant

Uitstekende service zoals altijd

Top producten, top levering!

In één woord een super bedrijf. Goed vlees..zeer goeie communicatie over het bezorgen met een tijdvak.

Prima ervaring, betrouwbare club.

Prima assortiment voor mijn hond, duidelijke communicatie over de levering.

Honden en wij zeer tevreden

Advies gevraagd. En hij wist wat het beste was.

Super snelle levering, zeer goed constant product

Super snelle levering, zeer goed constant product Bestel hier al heel lang en altijd zeer tevreden,

Super levering

Netjes per mail, whats app de tijd doorgegeven, netjes verpakt afgeleverd

Zéér goed.

Altijd goed geleverd en de bezorger is vriendelijk.

Geen ervaring met diepvries vlees voor pup. Alles helder uitgelegd en levering van voer zeer goede communicatie, zowel via mail als sms.

Supergoed

Altijd op tijd. Vriendelijk en vlees goed verpakt.

Wat een uitstekende ervaring met de levering van hondenvoer!

Wat een uitstekende ervaring met de levering van hondenvoer! De service van Versvoer.nl was top: snelle en zorgvuldige bezorging, en alles netjes verpakt. Mijn hond was meteen enthousiast over het voer, en ik ben erg tevreden over de kwaliteit. Een aanrader voor iedere hondenbezitter!

Betrouwbaar/kwaliteit

Keurig op de hoogte gehouden via app voor de leveringstijd,heel fijn

Heel tevreden .

Ik ben uiterst tevreden !! Over het product alsook de verpakking en bezorging en vriendelijke bezorger .

Hele snelle levering

Ruim overzicht van wat er is,snelle en goede levering,goed verpakt en netjes op de hoogte gehouden toen het werd bezorgd

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs