Laden reviews...
111 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De levering is consequent betrouwbaar en de verzending komt altijd op tijd aan. Het assortiment is ruim en van hoge kwaliteit. De klantenservice is vriendelijk en behulpzaam, met duidelijke communicatie. Over het algemeen geven klanten een zeer positieve ervaring met snelle en betrouwbare service.
Netjes per mail, whats app de tijd doorgegeven, netjes verpakt afgeleverd
25 March 2026
A.
Lauwersoog
Altijd goed geleverd en de bezorger is vriendelijk.
25 March 2026
A.M.
BEILEN
Geen ervaring met diepvries vlees voor pup. Alles helder uitgelegd en levering van voer zeer goede communicatie, zowel via mail als sms.
24 March 2026
Nathalie
Breda
Altijd op tijd. Vriendelijk en vlees goed verpakt.
15 March 2026
Harma
Noord-Sleen
15 March 2026
Bianca
Emmen
Wat een uitstekende ervaring met de levering van hondenvoer! De service van Versvoer.nl was top: snelle en zorgvuldige bezorging, en alles netjes verpakt. Mijn hond was meteen enthousiast over het voer, en ik ben erg tevreden over de kwaliteit. Een aanrader voor iedere hondenbezitter!
10 March 2026
Tom
Heerhugowaard
Keurig op de hoogte gehouden via app voor de leveringstijd,heel fijn
10 March 2026
L
MIERLO
Ik ben uiterst tevreden !! Over het product alsook de verpakking en bezorging en vriendelijke bezorger .
3 March 2026
H.
Meerssen
Ruim overzicht van wat er is,snelle en goede levering,goed verpakt en netjes op de hoogte gehouden toen het werd bezorgd
28 February 2026
Desiree
Ridderkerk
Geen idee of je ergens voordeliger uit bent, dat interesseert mij ook niet. De prijzen zijn concurrerend, en de bezorging kan in mijn optiek niet beter, of helderder.
25 February 2026
Martin
Burgh-Haamstede
Wat ik bestel klopt altijd en levering verloopt perfect, fijn dat je op de dag van levering precies weet wanneer ze komen.
21 February 2026
Diena
OOSTERHOUT NB
Heb voor het eerst besteld en alles is op een correcte en nette manier afgehandeld. Evenals de bezorging.
20 February 2026
Mevr.Riet Rijsmus
Duivendrecht
Hele fijne ervaring. Ze bezorgen op een vaste dag in de regio dus dat is even wennen maar als je er rekening mee houdt is dat super. Goed contact. Goed spul. Hond is enorm blij.
18 February 2026
Samantha
Leidschendam
Leverd zoals afgesproken. Vriendelijk persoon die het bezorgd.
18 February 2026
A.M.
BEILEN
Hond is blij met 1 product - nu ook eens een product voor de kat besteld.
13 February 2026
Klarina
Huizen
Zijn altijd vriendelijk als je een vraag heb. Vlees is ook van een prima kwaliteit. En de bezorger als stip op tijd , en stuurt een berichtje 10 minuten van te voren.
13 February 2026
Paul
Amsterdam
Keurig aangegeven tijd van bezorgen, onze hond is stapelgek op het vlees. Keurig verpakt en geen gesmeer.
8 February 2026
Harma
Noord sleen
Bezorging en verpakking is niks op aan te merken.
3 February 2026
Miriam
Landgraaf
27 January 2026
Gepke
Hoorn
Goede informatie over de bestelling en aankondiging tijd van levering en alles goed verpakt en vriendelijke bezorger !
27 January 2026
H.
Meerssen
De bestelling is netjes op tijd bezorgd.
23 January 2026
Maureen
Aerdt
19 January 2026
Gerda
Huissen
Fijne service, vriendelijke mensen! Een tijdsindicatie de dag voor de bezorging en een berichtje met de tijd van bezorging op de dag zelf! Super zo hoef je niet onnodig te wachten. De producten zijn goed bevroren bij aankomst. Wij zijn fan!
16 January 2026
ZeP
Wijk bij Duurstede
Ik bestel heb het dezelfde week nog in huis. Krijg keurig een appje dat het geleverd is en op de afgesproken plek staat. Heel fijn.
8 January 2026
Margreet
Wijk bij Duurstede
Snel, duidelijke communicatie, prettig ook.
24 December 2025
Tini