Helemaal top

Perfecte levering. Alles kan in overleg. Dus megagoed

Wat een top service altijd

Altijd prima netjes altijd een app waneer ze komen en je kan hun app wij blijven zeker klandizie wat een top bedrijf

top

top

Met appje de bezorgtijd gecommuniceerd! Super

Geweldige service

Netjes op tijd leverbaar en bezorgd en vooraf altijd app wanneer ze komen. Top !!

Vers en gezond hondenvoer aan de deur bezorgd

Super makkelijk te bestellen en binnen enkele dagen bezorgd, voor een redelijk bedrag voor de bezorgkosten. Fijn!

Een zeer verzorgde afwikkeling en bezorging van diepvriesvoeding. Er wordt zorgvuldig gemeld wanneer er wordt geleverd, tot op het uur nauwkeurig. Schoon transportbusje, vriendelijke chauffeur.

Levering altijd stipt op de afgesproken tijd.

Geweldig fijne ervaring!

Erg goed bedrijf, professioneel. Prettig contact, goede uitleg en een ruime voorraad die klopt met de website. Zij houden zich aan de afspraak. Kortom voor alles de 5 sterren zeker waard.

Thank you

Excellent service as always. Thank you

Fijn bedrijf.

Sinds pakweg een jaar bestel ik de KVV van mijn hond bij Versvoer. En ik ben echt heel tevreden. Het vlees komt altijd keurig verpakt en diepgevroren aan. Je krijgt een dag van tevoren te horen hoe laat de bezorger er is en vaak ook nog een berichtje op de dag zelf als de bezorger weet hoe laat hij er exact gaat zijn. Alles is keurig geregeld en het zijn ook fijne mensen. Ook als je vragen hebt zijn ze vlot en vriendelijk met antwoorden. Dus die tien is wat mij betreft echt verdiend.

prima snelle en levering in goede staat, Top

ik heb alleen maar lof voor versvoer.

tevreden

wordt bezorgd op tijd en het diepvriesvlees was goed bevroren,

Alles netjes

Netjes verpakt en bezord

Altijd vers en op tijd bezorgd

Kom al jaren hier. Altijd vriendelijke bezorging en op tijd leveren. Ruime keus

Goed vers vlees voor de hond, fijne service en bezorging en meedenkende vriendelijke mensen echt wen aanrader!

Prettige en snelle communicatie. Goed en schoon verpakte diepvriesvoeding. Vriendelijke chauffeur.

Uitstekende service

Uitstekende service Snel geleverd. Duidelijke communicatie.

Kwaliteit voor een goede prijs!

Onze hond en die van mijn moeder smullen er goed van. Vlees ziet er goed uit, bestellen is eenvoudig en goede levering.

Super handig

Makkelijk besteld en keurig thuis geleverd

Duidelijk Erg prettig dat je een app krijgt hoe laat ze komen

Zie boven

snelle en goede levering

Ik zou versvoer bij iedereen aanbevelen die voer voor hun huisdier online willen bestellen.

Super service

Snel; persoonlijk. 100% tevreden!

Sterk aanbevolen

Uitstekende service, zoals altijd.

Top kwaliteit !

Ik heb nu twee keer een order gedaan voor mijn honden. Beide eten erg graag de Barf rollen vlees en hebben veel zin in hun maaltijd. Glanzende vacht , goede ontlasting en voor een mooie prijs twee blije honden en zelfs ook nog twee blije katten die eten graag ook een hapje mee! Ook nog is een super bezorging en goede communicatie over de bezorgtijd. De honden zijn blij om te bezorger te zien elke keer.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs