Zeer tevreden, al over lange tijd, over bestelling van vers vlees voeding. Er wordt contact gemaakt met de klant, om evt wensen tav levering door te geven aan de chauffeur. Het gaat toch om diepgevroren voeding. Dan meldt de chauffeur zelf wanneer hij arriveert. Dat is een tijdsbestek van een half uur en klopt altijd. Alles schoon en goed verpakt geleverd.

Prima service, fijn te bestellen en alles is heel duidelijk

Heel goed!

zeer goed

zeer prettig

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit, de snelle levering op de afgesproken datum en tijd en je krijgt vooraf een bericht als de bezorger eraan komt…

Super snel geleverd, precies op tijd

1 kwartier voordat de chauffeur langs komt, krijg je nog een appje.

Heel behulpzaam en snel

Er ging iets mis met de bezorging en er werd meteen gereageerd en naar een oplossing gezocht.

Snel, makkelijk en heel erg vriendelijk

We gaan hier absoluut vaker bestellen. Super vriendelijk en persoonlijke aandacht, in onze ogen echte dierenvrienden.

Uitstekende service!

Voor het eerst een bestelling geplaatst en ik heb een zeer goede ervaring met versvoer.nl. Vriendelijke mensen en er wordt echt aandacht aan je wensen besteed.

gewoon top

snelle en correcte levering

prima website, goede communicatie,stipte goed communicerende bezorging

Onze hond eet op advies van de holistisch dierenarts versvoerprodukten van Versvoer.nl en was nog nooit ziek. Los van de reguliere checks was zij nooit bij de dierenarts om een andere reden. Dus dat zegt genoeg. De leveringen zijn altijd zoals beloofd en er wordt veel service geleverd. Zeer betrouwbaar, aanrader dus!

Fijne communicatie bij levering.

Helemaal top

Perfecte levering. Alles kan in overleg. Dus megagoed

Wat een top service altijd

Altijd prima netjes altijd een app waneer ze komen en je kan hun app wij blijven zeker klandizie wat een top bedrijf

top

top

Met appje de bezorgtijd gecommuniceerd! Super

Geweldige service

Netjes op tijd leverbaar en bezorgd en vooraf altijd app wanneer ze komen. Top !!

Vers en gezond hondenvoer aan de deur bezorgd

Super makkelijk te bestellen en binnen enkele dagen bezorgd, voor een redelijk bedrag voor de bezorgkosten. Fijn!

Een zeer verzorgde afwikkeling en bezorging van diepvriesvoeding. Er wordt zorgvuldig gemeld wanneer er wordt geleverd, tot op het uur nauwkeurig. Schoon transportbusje, vriendelijke chauffeur.

Levering altijd stipt op de afgesproken tijd.

Geweldig fijne ervaring!

Erg goed bedrijf, professioneel. Prettig contact, goede uitleg en een ruime voorraad die klopt met de website. Zij houden zich aan de afspraak. Kortom voor alles de 5 sterren zeker waard.

Thank you

Excellent service as always. Thank you

Fijn bedrijf.

Sinds pakweg een jaar bestel ik de KVV van mijn hond bij Versvoer. En ik ben echt heel tevreden. Het vlees komt altijd keurig verpakt en diepgevroren aan. Je krijgt een dag van tevoren te horen hoe laat de bezorger er is en vaak ook nog een berichtje op de dag zelf als de bezorger weet hoe laat hij er exact gaat zijn. Alles is keurig geregeld en het zijn ook fijne mensen. Ook als je vragen hebt zijn ze vlot en vriendelijk met antwoorden. Dus die tien is wat mij betreft echt verdiend.

prima snelle en levering in goede staat, Top

ik heb alleen maar lof voor versvoer.

tevreden

wordt bezorgd op tijd en het diepvriesvlees was goed bevroren,

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs