Prima, zeer klantvriendelijk en attent.

Meedenkend, snel reagerend, ideaal ook via het gebruik van WhatsApp. Vriendelijke medewerkers, blij mee. En de honden trouwens ook :)

Service is top. Snelle levering en persoonlijk contact

Prima om via deze weg het voer aan de deur te krijgen. Jammer alleen dat als je een grote bestelling afneemt je ook nog eens bezorgkosten moet betalen (5,95 is best fors) dit zou wellicht toch anders kunnen.

Goede service, veel keuze.

Goede en nette service. Snelle reactie via de mail. Overleg over bezorgmoment mogelijk.

Goeie kwaliteit en service

Hondenvoer is vanmorgen kwaliteit. Levering was goed en de communicatie ook

Prima contact .

Snelle goed te volgen levering

Goede communicatie en service

Men stelt ons altijd keurig op de hoogte van de levering.

Rima versvoer voor de hond

Kwaliteit is goed. Onze hond is kieskeurig vanwege zijn overgevoelige maag- en darmstelsel.met de kalkoen of kip versvoer eet hij graag zijn bak helemaal leeg.

al jaren klant bij versvoer

vlees is 100% goed, in het begin gingen de leveringen per Post/nl niet zo rooskleurig vaak over tijd zodat het vlees ontdooid was, dat Post/nl het vlees dagen later pas afleverden, Maar nu met eigen vervoer van versvoer klasse werk precies op het uur af geleverd , top

Gemakkelijk bestellen.

Gemakkelijk bestellen en handig dat er een vaste bezorgdag is.

Super fijn en meedenkend!

Ze doen wat ze zeggen, vriendelijke chauffeurs, prima kwaliteit voer, netjes aangeleverd, diep ingevroren. Hartstikke fijn!!

Keurig op tijd, keurig geleverd.

Keurig op tijd, keurig geleverd.

Snelle en goede levering

De bestelling goed afgeleverd. Op de site staat goed aangegeven wanneer er bezorgd wordt (gaat per provincie, per dag). De dag van te voren kreeg ik een tijdsblok en op de dag zef kreeg ik een SMS met de exacte tijd. Aardige en vriendelijke bezorgster.

Vers voer voor mijn gezonde hond

Ik bestel al jaren vers voer hier. Het is perfect rauw voer voor mijn hond, die (net als de katten die meesmullen) er gek op is. Goede en duidelijke communicatie wanneer ze het komen brengen, als in op het kwartier nauwkeurig.

Word op tijd geleverd Goed contact op de dag zelf Vriendelijk en netjes afgeleverd. Bestel eerdere x

Ten eerste: Onze Ridgeback smaakt het voer zo goed! Daarbij een goeie levering, vriendelijk, op tijd, netjes verpakt en via watsapp contact over de levering dezelfde dag nog eens.

Zie onderstaand.

Op tijd, prima verpakt en goed afgestemd!

De levering wordt vooraf gemeld en op tijd bezorgd

Prima kwaliteit

Ik ben tevreden over de kwaliteit van het vlees, vis of gevogelte, het wordt goed verpakt geleverd zodat het direct de vriezer in kan. De prijs is gunstig.

Helemaal goed

Het vlees werd keurig op tijd bezorgd. Telefonisch contact was prima. Hond vindt het lekker. Als prima, beveel het anderen aan, toppie

Alles is altijd goed geregeld

Ik word altijd keurig geïnformeerd over het tijdstip van bezorging een dag van tevoren en op de dag zelf is er ook nog contact ongeveer 10 minuten van tevoren. Kortom dik tevreden

Netjes en correct

Duidelijke website en vriendelijke afhandeling van een bestelling.

Prima, wordt keurig diepgevroren thuis afgeleverd. Van tevoren krijg je bericht hoe laat ze langskomen.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs