Het bedrijf heeft mijn, op maat gezaagde platen perfect afgeleverd. Een echte aanrader.
Bedankt voor feedback \o/ Groetjes, Timo
prima service en zeer tevreden over de communicatie en de produkten
Bedankt voor feedback \o/ Groetjes, Timo
Goed product ben er blij mee
Super goed fijn contact. Duidelijk en goed fijne materialen. Fijne werkverband.
Bedankt voor feedback \o/ Groetjes, Timo
Na een grote bestelling gedaan te hebben , was er een pakket met profielen teweinig en dit is nog in de zelfde week in orde gemaakt zonder extra kosten, een zeker te aanraden firma
Goede service Waren behulpzaam en meedenkend. Vriendelijke ontvangst bij afhalen. Alleen de afzaagranden zou iets mooier kunnen.
Verkoper Timo is rustig, luister goed en is een uitstekende verkoper met verstand van zaken. Ook de aftersales doet Timo top! Mijn product de acrylgolfplaat...zeer degelijk en van goede kwaliteit.
Bedankt voor feedback \o/ Groetjes, Timo
een aanrader , alles netjes geleverd.
Goede kwaliteit en prijs en snelle levering.
Alles liep vlot, bestelling bevestiging en levering prijs was prima. Enige jammere was de aankondiging vrijdagmiddag dat er zaterdag bezorgd gaat worden. De meeste bedrijven ook wij zijn zaterdag gesloten. Maar vriendelijke chauffeur en keurig gelost.
Bedankt voor uw reactie :-)
Het was goede communicatie en werd snel geantwoord via mail... Alleen jammer van de foute bestelling, maar er werd direct een spoedbestelling geplaatst waardoor het normaal komende week wordt rechtgezet ... Een aanrader voor iedereen
Bedankt voor uw feedback, we zitten er met onze neus bovenop en gaan er voor zorgen dat uw bestelling deze week nog bezorgd wordt.
Goed service , vriendelijk
Goeie prijs en snel geleverd.
Mijn ervaring is dat telefonisch contact met u vriendelijk en behulpzaam zijn. Echter is de levertijd te lang en de er wordt van de klant verwacht de hele dag thuis te zijn. Vervolgens is de levering niet compleet en wachtik nog steeds op de naleving waardoor ik waarschijnlijk nog eens een dag thuis moet blijven. Nu heb ik hier de dakplaten staan maar ik kan niet beginnen omdat het e.e.a. Niet compleet is
De levertijden bedragen op dit moment 5-10 werkdagen waar we uw producten op werkdag #6 hebben geleverd, weliswaar wel met een missende accessoire, dat klopt. We hebben er voor gekozen om 90% van uw bestelling reeds te bezorgen, zodat u alvast de 1e voorbereidingen kon treffen zodat u niet hoefde te wachten op de laatste onderdelen. Het laatste hebben we u ook vooraf over geïnformeerd en inmiddels is het missende accessoire ook verzonden met GLS. Op dit moment informeren we al onze klanten uiterlijk 1 dag voor de levering (als niet eerder is) over de bezorg datum. Het staat op onze agenda, om er naar toe te werken, om een indicatie te kunnen delen over het dagdeel waarbij we verwachten dat de chauffeur langs zal komen voor de bezorging. Alles samengevat heeft uw klantreis iets langer geduurd dan had gemoeten, waarvoor excuses maar hebben uw hand gedurende dezelfde reis, nooit los gelaten, zouden we ook nooit doen, bij géén van onze klanten. We wensen u alsnog veel plezier en succes met onze producten, mocht er nog wat anders zijn dan kunt u ons altijd contacten via mail en/of telefoon. Met de meest vriendelijke groeten, Timo
Alles digitaal besteld. Scherpe prijs en goede webtool. Het bleek echter dat de standaard maten niet gratis bij te snijden zijn. Dat kan wel bij de grote vellen, maar die zijn weer duurder. Ik kreeg er keurig een mail over en kon ook telefonisch contact leggen. We hebben het goed opgelost. Maar wel een verbeterpunt voor de website dus: schakel de invoer van snijmaten uit bij standaard platen.
Bedankt voor uw beoordeling en ook uw feedback. Het klopt inderdaad dat we reeds-op-maat-gesneden tuinkas kanaalplaten niet nog eens op maat kunnen snijden. We kunnen ons er echter wel in vinden, dat het een teleurstelling is, als de optie voor het invoeren van "custom-fit" maten bij dit product wel mogelijk werd gemaakt. We hebben daarom direct na ons telefonisch gesprek, het veld, bij dit product, uitgeschakeld. Net zoals ook is vermeld in de product als ook categorie tekst. Nogmaals bedankt voor de feedback en we zijn extra content dat u de oplossing goed vond. We wensen u een hele fijne en "vrucht volle" zomer toe :-) Timo
Een zeer goede service en afhandeling.
Een goede keuze voor Polycarbonaat
Ik ben erg tevreden over het aanpakken en communiceren van timo Erg bedankt en erg fijn geholpen !!
Beste Pascal, Het moet een unieke klantreis voor u geweest zijn maar was net zo uniek voor ons, om het contact met u te houden. Het ziet er naar uit dat we nog niet van elkaar af zijn :-) Bedankt voor uw beoordeling en we wensen u en uw partner een hele fijne zomer toe! Met de meest vriendelijke groeten, Timo
Op maat gesneden gevraagd, maar in de standaard maat ontvangen,dus moet ik zelf pas zagen Bij telefonisch contact werd de fout toegegeven,dat w
Beste klant, Erg vervelend dat uw platen niet in de door-u-aangegeven-formaten "custom-fit" maten zijn geleverd. We hebben in de week tussen 30 mei en 8 juni een technische hick-up ervaren waardoor de "custom-fit" maten niet direct te zien waren voor de collega's in het atelier. Om deze reden zijn er bij een aantal klanten in deze periode helaas de platen niet in de juiste maten aangekomen. Van de 90% van de gevallen waar dit het geval is geweest konden de klanten gelukkig zelf middels een decoupeerzaag, de platen op maat snijden. In de gevallen waar dit niet is gelukt hebben we (op-een-afstand) meegeholpen om de platen alsnog op maat gesneden te krijgen. Als ik het me goed kan herinneren, was u ook in de mogelijkheid, om de platen op maat te snijden middels een decoupeerzaag. Als dit niet is gelukt, wil ik u vragen om contact met ons op te nemen via [email protected] Excuses voor deze ervaring, we zijn er ook in dit geval voor u om te kijken naar een oplossing, mocht u deze al niet gevonden hebben. Met de meest vriendelijke groeten, Timo
Juiste snelle levering
Goede opvolging van levering
Bedankt voor uw feedback, Erg fijn om te lezen dat we onze aandacht en focus ook in België weten te verleggen. Mooi dat dit resulteert in nog een tevreden gebruiker. Aan ons de taak om dit voort te zetten, alléééée \o/ We wensen u een hele fijne zomer toe! Met de meest vriendelijke groeten, Lisa van Kunststofplatendepot.nl
Supermooie platen, uitstekend verpakt, en fijne bezorger.
Bedankt voor uw feedback, We geven uw feedback door aan het fabriek (mooie platen), het logistieke team (uitstekende verpakking) en aan onze chauffeur (fijne bezorger) die op vrijdag de route in het Noorden van Nederland heeft gereden. We wensen u een hele fijne zomer toe veilig onder de zeer mooie overkapping van acrylglas golfplaten :) Met de meest vriendelijke groeten, Team Kunststofplatendepot.nl
8mm platen gekocht om zelf een kas mee te bouwen van hout. Telefonisch de maten doorgegeven, prima geholpen, soepele levering binnen een paar dagen. Prima kwaliteit platen ook.
Bedankt voor uw feedback \o/ Het gehele team (van klantenservice, tot logistiek tot aan de collega's in het atelier en ook het management) zal erg blij zijn zodra zij dit bericht tevoorschijn zien komen, op de schermen op de verschillende afdelingen. Met de meest vriendelijke groeten, Timo van Kunststofplatendepot
39 Albert Plesmanweg H
Rotterdam 3088 GB