8mm platen gekocht om zelf een kas mee te bouwen van hout. Telefonisch de maten doorgegeven, prima geholpen, soepele levering binnen een paar dagen. Prima kwaliteit platen ook.
Bedankt voor uw feedback \o/ Het gehele team (van klantenservice, tot logistiek tot aan de collega's in het atelier en ook het management) zal erg blij zijn zodra zij dit bericht tevoorschijn zien komen, op de schermen op de verschillende afdelingen. Met de meest vriendelijke groeten, Timo van Kunststofplatendepot
Zie hierboven
Verkeerd besteld maar Timo heeft het perfect geregeld top bedrijf !!!
Was fijn met u te schakelen Harry en gelukkig hebben we het snel weten op te lossen zodat uw klant niet te lang op de oplossing hoefde te wachten. Mochten we u (en uw klanten) nog kunnen helpen in de toekomst dan staan we graag voor u klaar. Met de meest vriendelijke groeten, Timo van Kunststofplatendepot.nl
Zeer aardige ontvangst op het bedrijf. Legio keuze en deskundig advies. Levering slechts 1 week! Gewoonweg top.
Onze allereerste klant op ons Depot in Klundert, Het is en was ons een waar genoegen om u van A tot en met Z te kunnen helpen aan de overkapping die u nu heeft gebouwd. En wat moet dat er mooi uit zien met de crème de la crème polycarbonaat platen uit ons assortiment. We zullen u nooit vergeten, we wensen u samen en uw partner een hele fijne zomer toe. Met de meest vriendelijke groeten, Sinan van Kunststofplatendepot.nl
De website helpt je om d ejuiste keuze te maken en de order afhandeling verloopt heel vlot. Snelle levering bovendien ook.
Bedankt voor uw positieve feedback :-) Met de meest vriendelijke groeten, Timo
Komen afspraken na en houden je goed op de hoogte van de levering met voortgang.
Bedankt voor uw reactie, het hele team doet elke dag zijn/haar best, om het elke dag, week, maand en jaar steeds weer beter te doen :-)
Er is veel moeite gedaan om een fout in de leverantie in orde te maken. Ik ben erg tevreden en beveel S&V zeer aan
Bedankt voor uw reactie, Voor alles is uiteindelijk een oplossing te vinden, gelukkig is dat ook in uw geval gelukt. Echter; voorkomen is beter als genezen, ook in dit geval hebben we in dit geval een gap in het proces ontdekt, waar we direct een opvolging aan geven. Nogmaals bedankt voor uw openhartigheid, gastvriendelijkheid en uw positieve energie (en die van uw partner)! We hopen nog van elkaar te horen/zien in de toekomst! Met de meest vriendelijke groeten, Team Kunststofplatendepot \o/
materiaal op afgesproken tijd geleverd en in goede conditie minpunt chauffeur sprak geen woord nederlands
Bedankt voor uw reactie, Onze chauffeurs rijden direct vanuit de S&V groep en fabrikant in Duitsland. We hebben er over nagedacht om chauffeurs in Nederland aan te nemen echter resulteert dit in het verlengen van de tijd tussen productie tot en met de levering bij de eindgebruiker. Om de kwaliteit en snelheid van onze levering te borgen, is dit de snelste weg en dit willen we graag zou houden, de ervaring is namelijk dat snelheid van levering en nakomen van (lever)afspraken nog veel hoger in het vaandel staan. Mocht u naar aanleiding van de levering nog vragen hebben, dan staat ons team uiteraard klaar om u netjes in de juiste taal te woord te staan :-) Stuur ons gerust een berichtje via [email protected] of telefonisch via +31 10 307 28 19 Met de meest vriendelijke groeten, Timo
Vanaf het begin bij de bestelling tot aan de bezorging alles snel gegaan. Men dacht met ons mee en erg behulpzaam. Echt een aanrader.
Mooie materialen, de website kan beter. Het zoeken naar toebehoren is niet zo eenvoudig. Je hebt als leek hulp nodig maar die is perfect. Aflevering ook keurig geregeld. Top
Beste klant, (zonder vermelding van uw naam door privacy redenen) Het was ons een plezier om gedurende uw klantreis het contact met u vast te houden, alle extra stappen die we voor u hebben gezet was het alles waard. We wensen u een hele fijne zomer! Met de meest vriendelijke groeten, Timo \o/
Snelle levering, goed product, goede prijs!
Bedankt voor uw feedback, we blijven elke dag ons best doen om op kwaliteit van het product, snelheid van levering en kwaliteit van service te kunnen (blijven) verbeteren. Onze stip aan de horizon: "Ontspanning met kwaliteit moet hand in hand kunnen met betaalbare oplossingen" Met de meest vriendelijke groeten, Timo \o/
Goed personeel die de tijd voor je neemt om je te helpen
Beste klant, (zonder vermelding van uw naam door privacy redenen) Het was ons een genoegen om het contact met u te houden tijdens uw klantreis. Wat ons nog meer voldoening geeft is het eindresultaat van de materialen die we hebben geleverd. #wauw #wauw #wauw We wensen u nogmaals ook via deze weg een hele fijne zomer toe! Met de meest vriendelijke groeten, Timo \o/
Prijs is top!
Duidelijke afspraken van wege de firma. Er was geen enkele moeite als men een vraag stelde op erop te antwoorden .
Snelle levering, duidelijke site.
Er werd geleverd waarom ik gevraagd heb en er werden ook koppelingen naar instructiefilmpjes meegestuurd.
Bedankt voor uw positieve feedback, Dit gaat Timo (klant contact specialist) en het team in het magazijn heel fijn vinden zodra de meest recente reviews op de displays tevoorschijn komen! Team Kunststofplatendepot
Zeer vlotte levering maar alle platen waren op minstens één hoek beschadigd door de verpakking!
Goedemorgen Bjorn, Bedankt voor de feedback. Het klopt inderdaad dat de 4mm kanaalplaten iets meer kwetsbaar zijn dat de andere diktes van kanaalplaten. Tot nu toe echter hebben we vooralsnog geen feedback ontvangen dat de platen als onbruikbaar worden ervaren. Mochten uw platen onbruikbaar zijn ontvangen, kunt u ons dan a.u.b. de foto's toekomen via [email protected]? Dan kan ons team direct kijken naar een oplossing, uitdagingen zijn er immers om deze op te lossen, dat kan ons team heel goed :-) Groet, Team Kunststofplatendepot
Helaas was 1 van mijn platen gedeukt op twee plaatsen en dus beschadigd bij aankomst.
Goedemorgen Joost, Bedankt voor de feedback. Het klopt inderdaad dat de 4mm kanaalplaten iets meer kwetsbaar zijn dat de andere diktes van kanaalplaten. Tot nu toe echter hebben we vooralsnog geen feedback ontvangen dat de platen als onbruikbaar worden ervaren. Mochten uw platen onbruikbaar zijn ontvangen, kunt u ons dan a.u.b. de foto's toekomen via [email protected]? Dan kan ons team direct kijken naar een oplossing, uitdagingen zijn er immers om deze op te lossen, dat kan ons team heel goed :-) Groet, Team Kunststofplatendepot
Zéér tevreden over mijn aankoop en een supersnelle levering. Aanrader!
Bedankt voor uw feedback Carl, Ik weet zeker dat zowel Timo (klant contact adviseur) als ook het team in het magazijn erg blij worden zodra ze uw feedback langs zien komen op het grote scherm! Fijne koningsdag gewenst, Team Kunststofplatendepot
Mijn bestelling zou vandaag geleverd worden i.p.v. gisteren. Dit vanwege uitvaart moeder. Expliciet over gebeld dat de levering op woensdag moet plaatsvinden. Kom thuis van uitvaart blijken de platen over het hek te zijn gegooid.
Beste, Allereerst nogmaals gecondoleerd met het verlies. We hebben bij het versturen van uw bestelling rekening gehouden met een aantal parameters, om er voor te zorgen dat 1) uw bestelling niet op dinsdag aan zou worden geboden en 2) u niet te lang na (dinsdag) zou moeten wachten op uw producten. Daarin hebben we rekening gehouden met het feit dat er op zaterdag en zondag door onze koerier partij niet geleverd wordt en de doorlooptijd van ontvangst vanaf het moment van verzending 2-3 werkdagen met zich meebrengt. Helaas is er een afwijking geweest in dezelfde doorlooptijd waardoor de platen op dinsdag zijn aangeboden, op het moment u dan niet aanwezig bent wordt er een nieuwe poging, voor de dag erna gedaan. In dit geval begrijp ik o.b.v onderstaande, dat door de koerier, niet het proces is gevolgd. Daar gaan wij dan ook een melding van maken. Zoals telefonisch ook besproken, zullen we mogelijke ontvangst van beschadigde platen, direct nieuwe versturen. Als er nog iets anders is wat we kunnen doen, staan we voor u klaar. Excuses voor deze ervaring, Team Kunststofplatendepot
Goed zakendoen. Correcte levering, duidelijke afspraken.
Bedankt voor uw feedback :-) Hier doet het team het voor en met uw feedback is het team weer voorzien van een flinke dosis aan energie zodat we nog meer klanten in de juiste oplossingen kunnen voorzien. Fijne koningsdag gewenst, Team Kunststofplatendepot
je kon makkelijk je bestellinginvoeren op de site . levering was vlot en duidelijk
Snelle levering en plezierig kontakt over polycarbonaatplaten. Ik had veel verschillende maten nodig om een tuinkas te bouwen maar alles is snel, goed en tegen een goede prijs geleverd. Echt prima service en heel goed kontakt.
super snelle levering voor een prima prijs
Gemakkelijk te bestellen, duidelijke website dus, goede communicatie en bezorging uitstekend, zeer correct en vriendelijk.
39 Albert Plesmanweg H
Rotterdam 3088 GB