Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Ik heb mijn bestelling uiteindelijk gecanceld omdat deze achteraf niet voorradig bleek te zijn en dan erg laat zou worden geleverd. Enige pluspunt was dat het terugbetalen vlot was geregeld.
6 November 2022
Joan
Heerhugowaard
Beste,
Ik heb u gelijk na het plaatsen van de bestelling een mail gestuurd met daarin de uitleg dat het hard is gegaan en dat we de giftbox even niet voorradig hadden maar dat deze een paar dagen dagen later alsnog verstuurd zou kunnen worden. Het gaat hier dus om een paar dagen extra. U heeft toen aangegeven de order dan te willen cancelen en uw geld terug te willen. Dat heb ik gelijk geregeld. Meer hadden we denk ik niet kunnen doen?
Jammer dat u toch een negatieve review schrijft.
Fijne dag.
Mijn bestelling was bedoeld als verjaardagscadeautje. Helaas is er geen aandacht gegeven aan mijn boodschap bij 'opmerkingen' waardoor produkt nogal onpersoonlijk is afgeleverd bij de ontvanger met miin opmerkingen op de pakbon..
27 October 2022
Esther
Weesp
Goedemorgen, excuses hiervoor! Dank voor het melden anders hadden we dit niet geweten Dit is uiteraard niet de bedoeling. Ik zal nakijken waar het mis is gegaan zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen.
Zeer snelle levering en heerlijke producten
26 October 2022
Patricia
Hillegom
Er was een calamiteit met nep post nl,,,**********,,, maar gelukkig waren jullie bereikbaar per mail en kreeg ik direct antwoord. Heel fijn.
24 October 2022
Stella
Egmond
Bij mijn bestelling zat een leegzakje siroop in de verpakking
3 October 2022
M
Eindhoven
Beste,
Dat is natuurlijk heel vervelend. Excuses voor het ongemak. Was het sachet leeggelopen? We hebben namelijk geen lege sachets (alles komt gevuld uit Kroatie) en als het leeg gelopen is dan zou ik daar graag verder onderzoek naar doen. Dat mag niet gebeuren. Ik vind het jammer dat u dit probleem niet bij ons hebt gemeld want dan had ik het op kunnen lossen. Als u wilt kan ik alsnog het juiste sachet nasturen. Hoor graag om welk sachet het ging. Fijne dag.
mijn ervaring is slecht post nl heeft ondanks een mail dat het bezorgd was het pakketje niet bezorgd .Dus niet agroposta maar post nl is in gebreke gebleven.
19 September 2022
Sophie
haamstede
Beste Sophie,
Helaas kunnen wij er niets aan doen als er vertraging of een fout plaatsvindt nadat we het aan Post NL hebben overgedragen. Uiteraard heel vervelend, maar zoals ik je ook al had gemaild zie ik in de T&T dat het is afgegeven bij een depot van Post NL. Ook heb ik gelijk een onderzoek ingesteld bij Post NL om te achterhalen wat er gebeurd is. Meer kan ik op het moment jammer genoeg niet doen. Uiteraard zorgen wij er altijd voor dat de order bij de klant komt. Ik hoop dan ook dat je je review wilt aanpassen want hier hebben wij geen invloed op maar oplossen doen we het sowieso. Bedankt alvast en fijne dag.
Lekkere siroop, snelle levering.
15 September 2022
R
B
Alles klopte. Bestelling, track and trace en bezorging. Bovendien zijn de producten een lust voor onze smaakpapillen.
11 September 2022
Freddy
Grave
Heerlijke siroop met een volle smaak. Snelle verzending
7 September 2022
Sjl
Franeker
Heerlijke siroop en keurig op tijd bezorgd
Guido
Woerden
Bestel nu ruim 1 jaar producten, elke 3 maanden. Sachets en flessen citroen. Alles goed verpakt. Sachets neem ik, mee op vakantie.
Ada en Dennis van
Dordrecht
Heerlijke producten, snelle levering.
Patricia
Hillegom
De siropen zijn heerlijk. En de levering was super snel.
3 September 2022
Diana
Arnhem
Goed verpakt, snel verzonden, erg lekker product!
31 August 2022
Roel
Wessem
Zeer tevreden, heb 3 glazen flessen en 1 zakje gekocht. Wel opletten hoe je de doos openmaakt, want ik heb hem onderste boven opengemaakt. Redelijk goed ingepakt en ik had een track en trace code. En daarbij super lekker!!!
28 August 2022
Florence
Brussel
Ik heb mijn 1 ste glas vlierbloesem limonade gedronken in de Sauna in de Middenbeemster En ik vind het zo lekker dat ik direct besteld heb. Heerlijke limonade!
26 August 2022
Silvia
Hoorn
Gevonden door een sachet die mijn vrouw kreeg van een cliënt .uitgeprobeerd en gelijk verkocht .dus een doos met 50 sachets besteld en binnen 3 dagen binnen in een handige doos .kan dit echt aanbevelen wij gaan zeker meer kopen.
23 August 2022
Geert Kuiper
Zwijndrecht
Prima service!
20 August 2022
Aukje
Amsterdam
Mooie biologisch geproduceerde siropen in smaken die de natuur benaderen.
13 August 2022
Katya van Zaalen
Voorburg
Makkelijk te bestellen. En de lekkere limo is snel in huis. Fijn dat je via Klarna kan betalen.
11 August 2022
Maria
Krommenie
De siropen van Agroposta zijn heeeeel lekker. Niet te zoet maar heel veel smaak. De online bestellingen en leveringen verlopen vlekkeloos. Een aanrader!
8 August 2022
Karin
Mechelen
Citroenrasp/Gember vind ik erg lekker. We hebben het leren kennen bij Restaurant het Uddelermeer. En altijd van genoten, nu we hoorde dat het eide van het jaar overgenomen word heb ik zelf wat rechtstreeks besteld. Ik ben niet wild op alle smaken maar de meeste zijn erg lekker. Probeer het eens zou ik zeggen.
2 August 2022
Natanaël
Zaltbommel
Met deze siropen maak je heerlijke limonade die kan wedijveren met een goed glas wijn. En aangezien alcohol nogal ongezond is, is het super fijn dat er nu dit soort siropen voor volwassenen zijn. Echte een smaakfeestje!
29 July 2022
Steven
Utrecht
Biologische siroop
25 July 2022
Rianne
Wilp
goede en snelle service en de producten zijn van top kwaliteit
22 July 2022
ron
lisse
Agropošta is een familiebedrijf dat in 2011 is gestart met het produceren van limonadesiropen. Het idee is ontstaan uit liefde voor de natuur en kennis van planten en fruit die binnen deze Kroatische familie steeds werd doorgegeven van generatie op generatie.
De 100% biologische ingrediënten worden met de hand geplukt en vervolgens op ambachtelijke wijze verwerkt tot siropen.
Inmiddels is het assortiment uitgebreid met ready to drink limonades en ice popsicles (ijslolly’s). Allemaal volgens oma’s recept in een eigentijds, duurzaam jasje.
Anthony Fokkerweg 61
1059 CP Amsterdam